O Αιμιλιάνο από το GNTM3 κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Μαριαγάπη κι η Καγιά αντιδρά

O Αιμιλιάνο από το GNTM3 κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Μαριαγάπη κι η Καγιά αντιδρά

Το ζευγάρι βρίσκεται στην καλύτερή του φάση. Απόδειξη; Δες τα posts τους στο Instagram.

Ο έρωτας όχι μόνο δεν κρύβεται αλλά αποδεικνύεται πως αντέχει και στον χρόνο. Ο λόγος για τους δύο πρώην παίκτες του GNTM3, τον Αιμιλιάνο Μάρκου και την Μαριαγάπη Ξυπολιά, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που πέρασαν ποτέ από τον διαγωνισμό.

Η σχέση τους ξεκίνησε μέσα στο παιχνίδι και όλοι πίστευαν αρχικά πως πρόκειται για ένα διαφημιστικό κόλπο, για μια στημένη ιστορία που δημιουργήθηκε μέσα στο reality μοντέλων για να κερδίσουν την εύνοια των τηλεθεατών. Κι ενώ όλοι πίστευαν πως με την αποχώρισή τους από το παιχνίδι θα τελείωνε και η σχέση, ο Αιμιλιάνο και η Μαριαγάπη τους διέψευσαν.

Το ζευγάρι είναι μαζί -έναν χρόνο μετά το τέλος του παιχνιδιού- και πιο αγαπημένοι από ποτέ. Ο Αιμιλιάνο μάλιστα δεν δίστασε σήμερα να εκφράσει την αγάπη του για την σύντροφό του, σ΄ένα post στο Instagram ... που έσταζε μέλι!


https://www.instagram.com/p/CVaPU7LMpQw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το post δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο η Μαριαγάπη, η οποία έγραψε από κάτω:


«3 words 4 you. I love you ❤️».

maragapi



Τα σχόλια για την ερωτική εξομολόγηση που έκανε ο Αιμιλιάνο στην Μαριαγάπη, σχολίασαν πολλοί, μεταξύ αυτών και η Βίκυ Καγιά. H μέχρι πρότινος κριτής του GNTM, στηρίζει από την πρώτη ημέρα τον Αιλιάνο, τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Το 21χρονο μοντέλο έχει αποδείξει πως δεν μπήκε τυχαία στο GNTM και πως η πορεία του, με τη συμμετοχή σου σε πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας παγκοσμίως, θα είναι πολύ λαμπρή.

Δες την αντίδρασή της στη gallery που ακολουθεί...