Γη της ελιάς: Οι μάσκες πέφτουν - Ο Ισίδωρος άλλαξε τη διαθήκη και το κοινό ψάχνει το κίνητρο

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Οι μάσκες πέφτουν - Ο Ισίδωρος άλλαξε τη διαθήκη και το κοινό ψάχνει το κίνητρο

Οι χρήστες στο Twitter σε ρόλο ερευνητή. Ποιός ήταν ο λόγος που ο Ισίδωρος άλλαξε τη διαθήκη του αδελφού του και ευνόησε την Αθηνά και όχι την ανηψιά του Μυρτάλη;

Δεν μπορούμε να πούμε ότι πέφτουμε και από τα σύννεφα, αλλά ούτε και το κοινό, αφού ο Ισίδωρος (Νίκος Γαλανός) είχε δώσει πολλά δείγματα ότι είναι ύποπτος για το «μαγείρεμα» της διαθήκης του αδελφού του, Ιπποκράτη Βρεττάκου, στη Γη της ελιάς, στο Mega. Στο αποψινό επεισόδιο (25/10/21) θα επιβεβαιωθούν οι υποψίες των τηλεθεατών (και οι δικές μας βεβαίως) αφού όπως φαίνεται από τα tweets, οι περισσότεροι το είχαν σίγουρο ότι αυτός κρύβεται πίσω απ' όλα. Υπήρξαν ωστόσο και μερικοί που εξεπλάγησαν.


https://www.instagram.com/tv/CVbN-g-gUzI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χάιδω φτάνει πια με τις κατάρες! Ντελίριο στο Twitter με τις εκρήξεις της στη Γη της ελιάς

Το ερώτημα-γρίφος που προσπαθούν να λύσουν οι τηλεθεατές

Βέβαια, αυτό που έχει προβληματίσει ακόμη και τους πιο πονηρούς τηλεθεατές, είναι το εξής ερώτημα: γιατί ο Ισίδωρος άλλαξε τη διαθήκη, αφήνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο της περιουσίας στην σύζυγο του Ιπποκράτη, την Αθηνά, και όχι στη Μυρτάλη, την ανιψιά του και κόρη του Ιπποκράτη; Την οποία όπως λέει αγαπά τόσο πολύ;

gi tis elias 16

Ένα ακόμη μυστήριο που πλανάται στον αέρα, είναι τι ήταν αυτός ο χάρτης που βρέθηκε στη θυρίδα και βιάστηκε ο Ισίδωρος να πάρει πριν την ανοίξει η Ιουλία. Κάτι μας λέει ότι κάθε επεισόδιο θα είναι και μια... έκπληξη για τον κατά τ' άλλα σοβαρό και γλυκό Μανιάτη στη Γη της ελιάς, και σιγά σιγά θα αρχίσουν να ξεσκεπάζονται όλες οι βρώμικες δουλειές του, με συνεργό τον συμβολαιογράφο της Αρεόπολης, τον Κωνσταντίνο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο τέλος η Μυρτάλη θα δικαιωθεί και θα πάρει πίσω ό,τι της ανήκει. Πάντως η Μαρία Αναγνώστου, η μητέρα της Αθηνάς (Μάρω Κοντού) έχει ήδη πειστεί ότι η διαθήκη του Ιπποκράτη έχει «μαγειρευτεί» από κάποιον και βάζει σε προβληματισμό την Αθηνά. Την οποία είναι καιρός να την αγαπήσουμε ξανά.



Ο έρωτας με έρωτα περνάει, ή τελικά όχι;

Η Ελένη καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες να προσεγγίσει τον Στέφανο, ειδικά μετά την προτροπή της μητέρας του Αρετής, αλλά μάλλον πέφτουν στο κενό. Ο Στέφανος δείχνει να μην έχει ξεπεράσει τη Μυρτάλη. Η κολλητή φίλη της Μυρτάλης, η Μαρίνα, προσπαθεί να την πείσει να ρίξει τον εγωισμό της και να τον διεκδικήσει πριν τον χάσει οριστικά. Όσα έρχονται δε θα αρέσουν καθόλου στην Αρετή, αφού το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να ξαναμπλέξει το «κορώνι» της με την ανιψιά της μεγαλύτερης αντιζήλου της, της Ιουλίας.