Η Αθηνά Οικονομάκου άλλαξε! Κούρεψε τα μαλλιά της καρέ και το Instagram αντιδρά

Η Αθηνά Οικονομάκου άλλαξε! Κούρεψε τα μαλλιά της καρέ και το Instagram αντιδρά

Η ηθοποιός άφησε τα πιο μακριά της μαλλιά για ένα κλασικό καρέ - Δες το νέο look.

Μία αλλαγή στην εμφάνισή της αποφάσισε να κάνει η Αθηνά Οικονομάκου, καθώς πλησιάζουμε στα τέλη του φθινοπώρου. Η ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της κοντά, σε ένα καρέ, τονίζοντας τα κοψίματα του προσώπου της και δίνοντας έναν πιο hot χαρακτήρα.

Η Οικονομάκου άφησε τα πιο μακριά της μαλλιά και πόζαρε χαρούμενη στο πλευρό του κομμωτή που την ανέλαβε, Πάνου Παπανδριανού, γράφοντας στο caption της ανάρτησης: «Oops, το έκανα ξανά. Περιμένω τα σχόλιά σας».

https://www.instagram.com/p/CVc0gR1NOyd

Τα αποθεωτικά σχόλια του κόσμου

Οι followers της, μόλις είδαν την ανάρτηση της ηθοποιού, ενθουσιάστηκαν. Όπως θα δεις στη συνέχεια, τα σχόλια περιέγραφαν πόσο υπέροχη είναι με το νέο της κούρεμα, εκθειάζοντας το δημιουργικό αποτέλεσμα τόσο ως styling όσο και πάνω στο πρόσωπο της ηθοποιού.

Ένα μήνα πριν στα χέρια του κομμωτή της

Πριν από έναν μήνα, η Αθηνά ξαναεμπιστεύτηκε τον κομμωτή της, εκείνη τη φορά για να της δώσει πιο 70s vibes στα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/CTwvQSfgeDi

«Sexy 70s vibes ??‍♀️ δια χειρός @panosphair !!!

Στο βίντεο αυτό θα δείτε την πρώτη μου αντίδραση όταν κοιτάχτηκα στον καθρέφτη & αν κάνεις slide left θα δεις καλύτερα το τελικό αποτέλεσμα και το χαμόγελο μου το αμέσως επόμενο λεπτό☺️

Εγώ, λοιπόν, που φημίζομαι για τη σταθερότητα μου & έχω το ίδιο μήκος μαλλιών τα τελευταία 8 χρόνια, βλέπω μεγάλη αλλαγή! Εσείς πώς με βλέπετε?Σας αρέσουν;

Ανυπομονω να μου πείτε τις εντυπώσεις σας ??♥️

*p.s. την επόμενη εβδομάδα θα ανανεώσω και το χρώμα, ασυγκράτητη πχια?

#newhaircut #newhairstyle #70slook #ididit», έγραψε.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα σχόλια των followers της για το νέο κούρεμα.