Γη της ελιάς: Το κοινό τρολάρει την... ευφυία του Στέφανου και ο Στάθης χωρίζει την Ιουλία

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Το κοινό τρολάρει την... ευφυία του Στέφανου και ο Στάθης χωρίζει την Ιουλία

Πατέρας και γιός έρχονται σε σύγκρουση. Ο Στέφανος καταλαβαίνει τα ψέμματα του πατέρα του και του ζητά εξηγήσεις. Στενεύει ο κλοιός ανάμεσα στον Στάθη και στην Ιουλία. 

Ο Στάθης γίνεται... τσακωτός από τον γιο του, τον Στέφανο, να λέει ψέματα στο αποψινό επεισόδιο (26/10/21) στη Γη της ελιάς, και το Twitter άρχισε τα τρολαρίσματα για την εξυπνάδα του. Από αλλού περίμεναν οι τηλεθεατές να τους έρθει και από αλλού τους ήρθε. Ο Στέφανος έρχεται αντιμέτωπος με τον πατέρα του και απαιτεί να μάθει αν έχει ερωμένη.

Σκούρα τα πράγματα για το κρυφό ζευγάρι

Ενώ, λοιπόν, ο Στάθης είχε πει ως συνήθως ότι πηγαίνει να συναντήσει προμηθευτές στην Καλαμάτα, κάποιος τον είδε στην Καρδαμύλη, όπου βρίσκεται το εξοχικό της Ιουλίας και τα μαντάτα δεν άργησαν να φτάσουν στα αυτιά του Στέφανου. Είναι μικρός ο κόσμος Στάθη, ακόμα να το καταλάβεις;


https://www.instagram.com/p/CVbOGm1ghOt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γη της ελιάς: Οι μάσκες πέφτουν - Ο Ισίδωρος άλλαξε τη διαθήκη και το κοινό ψάχνει το κίνητρο

Πάντως, αυτή η επίθεση του Στέφανου θα ταρακουνήσει τον Στάθη και δεν αργεί η ώρα που θα ζητήσει από την Ιουλία να διακόψουν για κάποιο διάστημα ώστε να μη δώσουν παραπάνω στόχο. Δεν έχει καταλάβει όμως ότι έτσι δίνει την δυνατότητα στον αστυνόμο Κουράκο να διεκδικεί την Ιουλία.

Ο Στέφανος, βέβαια, έχει και τα δικά του προσωπικά ζητήματα που τον πιέζουν. Είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Μυρτάλη και δεν μπορεί με τίποτα να την ξεπεράσει, όσο και να προσπαθεί η Ελένη να τον κερδίσει. Η τυχαία συνάντηση που έχουν οι δυο τους στο αποψινό επεισόδιο, τους ξυπνά αναμνήσεις και έντονα συναισθήματα, αλλά παρ' όλα αυτά ο εγωισμός τους δεν τους επιτρέπει να πουν ο ένας στον άλλον τι νιώθουν και το κλίμα εξακολουθεί να είναι βαρύ μεταξύ τους.


https://www.instagram.com/p/CVLx9CkjF-9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προ των ευθυνών του ο Ισίδωρος

Η αγροτική γιατρός της Μάνης, η Αντιγόνη, πηγαίνει να βρει τον Ισίδωρο και του αποκαλύπτει ότι έχει βάσιμες υποψίες πως είναι πατέρας της. Εκείνος, παρόλο που γνωρίζει την αλήθεια αφού η εξέταση DNA του απέδειξε ότι η Αντιγόνη είναι όντως κόρη του, αρνείται να το παραδεχτεί σε εκείνη. Και πώς να το παραδεχτεί, αφού το μοναδικό πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι τι θα πει ο κόσμος και ανησυχεί πολύ για τον διασυρμό του, σε περίπτωση που η Αντιγόνη μιλήσει για το παρελθόν; Εκείνη, όμως, θα επιμείνει τόσο πολύ, που δε θα μείνει για πολύ καιρό κρυφή η αλήθεια. Το πραγματικό πρόσωπο του Ισίδωρο Βρεττάκου γρήγορα θα αποκαλυφθεί σε όλα τα επίπεδα!



Νέα συμμαχία Αθηνάς-Μυρτάλης

Την ώρα που ο θείος της Μυρτάλης, ο Ισίδωρος και ο ξάδελφός της, ο Μάνος, αρνούνται να υποχωρήσουν στις πιέσεις της Ιουλίας και να παραχωρήσουν ένα ποσοστό της περιουσίας του Ιπποκράτη στη Μυρτάλη, η Αθηνά κάνει την υπέρβαση και γίνεται όλο και πιο αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό. Συναντιέται με την οικογένεια Βρεττάκου για τη μοιρασιά των κοσμημάτων της θυρίδας και προς έκπληξη όλων, τα παραχωρεί όλα στη Μυρτάλη!

Μπράβο Αθηνά!