Σασμός: Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει τα πάντα για τη Θοδώρα! Spoiler για το μέλλον της

Σασμός: Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει τα πάντα για τη Θοδώρα! Spoiler για το μέλλον της

Το ερωτικό τρίγωνο με τον Γιώργη και τον Πετρή έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα για τη Θοδώρα. Θα είναι, όμως, μέχρι το τέλος της σειράς;

Η Θοδώρα είναι ένα από τα πρόσωπα στη σειρά «Σασμός» που έχουν εκνευρίσει αρκετά το κοινό. Ο λόγος; Το ερωτικό τρίγωνο με τον Γιώργη και τον Πετρή, ανάμεσα στους οποίους δε φαίνεται να μπορεί να διαλέξει.

Ο Γιώργης είναι ουσιαστικά το καλό παιδί που την προτρέπει να παντρευτεί η μαμά της, ενώ ο Πετρής είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής της. Οπότε, το μεγάλο ερώτημα είναι ένα: Με ποιον θα καταλήξει, τελικά;



Σασμός: Η Δανάη Παππά μιλά για τη Θοδώρα – Τι θα γίνει στο τρίγωνο με τον Γιώργη και τον Πετρή

Η Δανάη Παππά πίσω από τη Θοδώρα στον Σασμό

Η Δανάη Παππά που υποδύεται τη Θοδώρα, από την άλλη, είναι ένα κορίτσι που ο κόσμος λατρεύει. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει 185 χιλιάδες followers που περιμένουν πώς και πώς κάθε νέα ανάρτηση της ηθοποιού.

Για αυτόν τον λόγο, η Παππά κάνει συχνά Q&A για να απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού της και μέσα από αυτά δίνει περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της… ή αυτή της Θοδώρας. Το χτεσινό (25/10) Q&A ανήκει κυρίως στη δεύτερη κατηγορία, αφού η ηθοποιός απάντησε σε πληθώρα ερωτήσεων για τη Θοδώρα στον Σασμό, αποκαλύπτοντας στο ενδιάμεσο ότι η ίδια η ηθοποιός έχει πάθει κρίση πανικού, σχολιάζοντας, μάλιστα, ότι είναι μία πολύ τρομακτική εμπειρία.

danai pappa thodora sasmos

«Ναι έχω πάθει κρίση πανικού, ήταν μία αρκετά τρομακτική εμπειρία για εμένα. Ήμουν σε μία φάση που κούραζα πολύ το σώμα και την ψυχολογία μου και από την πίεση και το άγχος ξέσπασα. Τώρα πια προσπαθώ να ‘ακούω’ τον οργανισμό μου και να βάζω τα όριά μου για να προστατεύομαι!»

Τι θα γίνει με τη Θοδώρα;

Η Δανάη Παππά απάντησε σε μία σειρά από ερωτήσεις σχετικά με τη Θοδώρα και τον Σασμό. Θα είναι μέχρι το τέλος στη σειρά -Spoiler! Θα είναι!-; Αγαπάει τον Πετρή; Πόσους κύκλους θα έχει ο Σασμός; Αυτές και πολλές ακόμα απαντήσεις βρίσκονται στη συνέχεια.

Ο συγγραφέας του Σασμού Σπύρος Πετρουλάκης τα αποκαλύπτει όλα στο Queen.gr!