GNTM 4: Η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη και η αλλαγή της Κυβέλης έκαναν το Twitter να αντιδράσει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 4: Η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη και η αλλαγή της Κυβέλης έκαναν το Twitter να αντιδράσει

Οι πυρκαγιές στην Αθήνα έφεραν τα παιδιά πιο κοντά στο GNTM.

Το σημερινό (26/10) επεισόδιο του Greece’s Next Top Model ξεκίνησε και έφερε στη μνήμη το φριχτό καλοκαίρι που βίωσε η πρωτεύουσα με τις πυρκαγιές σε Βαρυμπόμπη, Αφίδνες, Καπανδρίτι κ.ο.κ. Η αναζωπύρωση της φωτιάς της Βαρυμπόμπης προχώρησε γρήγορα και με εχθρό τον δυνατό αέρα των ημερών εκείνων έφτασε μέχρι την Ιπποκράτειο πολιτεία, τις Αφίδνες, ενώ είχε περάσει και από την άλλη πλευρά των διοδίων κάνοντας το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων τρομερά δύσκολο.

Το σπίτι του GNTM βρίσκεται στις Αφίδνες και όπως είχε γίνει γνωστό και το καλοκαίρι εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας. Οι 13 παίκτες που είχαν μείνει μέσα μεταφέρθηκαν σε άλλο σπίτι για δύο εβδομάδες, κάνοντας διακοπές και καμία δοκιμασία.

Η εσπευσμένη εκκένωση του σπιτιού του GNTM

Το επεισόδιο της Τρίτης ξεκίνησε περίεργα και δημιούργησε έναν κόμπο στο κοινό. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής ζήτησαν από τα παιδιά να μαζέψουν τα πράγματά τους και να φύγουν άμεσα, με το πρώτο πλάνο στις φωτιές απλά να συγκλονίζει.

GNTM 4: Η πόζα του Ναπολέοντα δίχασε το Twitter! Τους θύμισε την ταινία του Εξορκιστή

Δύο εβδομάδες μετά το σπίτι σώθηκε σαν από θαύμα, ενώ όλα γύρω ήταν κυριολεκτικά στάχτη.



Η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη Παρωτίδη

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγεται πως ο Βασίλης έχει αποχωρήσει από το reality μοντέλων, ενώ έχει θεαθεί και αρκετές φορές έξω. Οι πληροφορίες τον ήθελαν να αποχωρεί οικειοθελώς, όμως κανείς δεν ήξερε πότε θα συμβεί αυτό, μέχρι σήμερα που προβλήθηκε το επεισόδιο.

Μετά το διβδόμαδο απουσίας από το σπίτι του Gntm λόγω των πυρκαγιών, ο Βασίλης δεν επέστρεψε μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά στο σπίτι, άφησε όμως ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα-βίντεο, στο οποίο εξηγούσε τον λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από το Greece’s Next Top Model.



H αλλαγή της Κυβέλης και η αντίδραση του Twitter

Δεν ήταν όμως μόνο η αποχώρηση του Βασίλη το highlight του επεισοδίου. Εκεί που μέχρι χθες βράδυ (25/10) που έφυγε ο Θάνος και έμεινε η Κυβέλη το Twitter ήταν έξαλλο, σήμερα αντέδρασε για την αλλαγή της 19χρονης.

Ο Θάνος Δημητρίου αποχώρησε από το GNTM αλλά το Twitter ερευνά τη δεύτερη ευκαιρία

Οι δύο εβδομάδες που τα παιδιά έμειναν μαζί και χωρίς δοκιμασίες, τους έδωσαν τον χρόνο να μιλήσουν και να γνωριστούν καλύτερα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Κυβέλη να φύγει από την τετράδα των αγοριών στην οποία ήταν μαζί με την Ειρήνη, και να γνωριστεί καλύτερα με τα άλλα παιδιά.



Μάλιστα η ίδια είπε πως έχει ταιριάξει πολύ με την Άννα που αρχικά δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα, ενώ κάνει πολύ καλή παρέα και με τον Ντίνο. Σύμφωνα με τη 19χρονη οι φίλοι της την «κορόιδευαν» συνεχώς, ρίχνοντάς της το ηθικό και αυτό την έκανε να αναθεωρήσει την άποψη της.

Το Twitter όπως ήταν αναμενόμενο δεν το άφησε ασχολίαστο κάτι τέτοιο.