Γιώργος Σουξές: Ο διοικητής από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γιώργος Σουξές: Ο διοικητής από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του

Ο ηθοποιός άλλαξε αρκετά το τελευταίο διάστημα και μίλησε γι’ αυτό. «Στον δρόμο δεν με ρωτάνε τίποτα, απλώς μου λένε “είσαι φανταστικός”, “είσαι ο ενωμοτάρχης της καρδιάς μας”...».

Ο διοικητής Προύσαλης είναι ένας από τους πολύ αγαπημένους χαρακτήρες των Άγριων Μελισσών. Ο Βασίλης Προύσαλης, ξεκίνησε από ενωμοτάρχης και μετά την απομάκρυνση του Βόσκαρη κατάφερε να γίνει διοικητής στο τμήμα χωροφυλακής Διαφανίου που τόσο πολύ ήθελε. Είναι πολύ γλυκός και ευγενικός με τους συγχωριανούς του, όμως όταν εκτελεί το καθήκον του είναι όπως πρέπει.

Ο Γιώργος Σουξές εκτός από τις Άγριες Μέλισσες συμμετέχει και στη θεατρική παράσταση «Δεν πληρώνω δεν πληρώνω» με τη Μπέσυ Μάλφα και η κάμερα του Breakfast @Star τον συνάντησε στα παρασκήνια. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες, την αλλαγή στην εμφάνισή του και το αγαπημένο του φαγητό.

agriesmelisses15

Η αλλαγή στην εμφάνισή του και η απώλεια κιλών

Αν είχες παρατηρήσει κάποια αλλαγή στον διοικητή του Διαφανίου, σωστά την παρατήρησες. Ο Βασίλης Προύσαλης ή αλλιώς Γιώργος Σουξές, μίλησε στο πρωινό του Star και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αλλαγή της εμφάνισής του.

Άγριες Μέλισσες: Όταν ο Προύσαλης έπαιζε στο Παρά Πέντε

Ο ηθοποιός όπως ανέφερε, έχασε τον τελευταίο χρόνο 36 κιλά, ακολουθώντας μια ειδική διατροφή, η οποία όμως δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση. Ωστόσο παρά την απώλεια των κιλών -που δεν ήταν και λίγα- εξακολουθεί να έχει μια αδυναμία σε ένα τρόφιμο και πιο συγκεκριμένα σε ένα τυρί.



Η παρμεζάνα είναι η αδυναμία του και δεν την αλλάζει με τίποτα.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης έκανε comeback και το Twitter τον ζητάει απεγνωσμένα

Όσα είπε για τις Άγριες Μέλισσες

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για τη συμμετοχή του στη σειρά εποχής του Ant1. «Οι Άγριες Μέλισσες μου άνοιξαν πολύ ωραίους δρόμους. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έκανα αυτό τον ρόλο. Μπόρεσα από εκεί να δώσω υποκριτικά και κωμικές σκηνές και δραματικές, και μου έδωσε και μεγάλη αναγνωρισιμότητα», ανέφερε.


https://www.instagram.com/p/CUIfO70gvoZ

Όσο για το τι του λέει ο κόσμος που τον συναντάει ανέφερε: «Στον δρόμο δεν με ρωτάνε τίποτα, απλώς μου λένε “είσαι φανταστικός”, “είσαι πολύ ωραίος ενωμοτάρχη”, “σ’ αγαπάμε σπάταλα”, “είσαι ο ενωμοτάρχης της καρδιάς μας”, τέτοια πράγματα».