GNTM 4: Ο αντικαταστάτης του Βασίλη και η μεγάλη αλλαγή στην οικειοθελή αποχώρηση φέτος

Πατούλια Κατερίνα
GNTM 4: Ο αντικαταστάτης του Βασίλη και η μεγάλη αλλαγή στην οικειοθελή αποχώρηση φέτος

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς από το GNTM, υπάρχει όμως μια μεγάλη αλλαγή φέτος. 

Η οικειοθελής αποχώρηση του Βασίλη Παρωτίδη, ξάφνιασε όχι μόνο τους κριτές αλλά και τους συμπαίκτες του. Ήταν η δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση παίκτη μέσα στο GNTM 4 στην ίδια σεζόν και μάλιστα στο ξεκίνημα της διαμονής των παιδιών στο ριάλιτι μοντέλων.

Ο Βασίλης εξήγησε στο πρώτο ποστ του μετά την αποχώρηση πως η ψυχική μας υγεία προηγείται όλων τονίζοντας:

Η Ψυχική Υγεία είναι Πάνω Απ' όλα


https://www.instagram.com/p/CVghRI1siHO

«Όλοι εσείς που με στηρίζετε και με καταλαβαίνετε να ξέρετε πως εκτιμώ απεριόριστα όλη αυτή την υποστήριξη και είμαι υπερβολικά χαρούμενος για όλα τα όμορφα μνήματα που μου στέλνετε. Δεν θα πω άλλα εδώ. Η ψυχική μας υγεία είναι πάνω απ’ όλα, αυτό είναι αυτονόητο!

Δεν τελείωσε τίποτα τώρα. Τα καλύτερα έρχονται και είναι πολλά. We just started»!

GNTM 4: Ο Βασίλης αποχώρησε οικειοθελώς κι έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram

Το GNTM των αποχωρήσεων

Πριν μερικές εβδομάδες, ακόμα μία οικειοθελής αποχώρηση, εκείνη της Μελίνας Ρόρενς είχε ξαφνιάσει κοινό και κριτές.

Η Μελίνα, η οποία έκανε και μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στο φετινό make over του GNTM αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

GNTM4: Η Μελίνα αποχώρησε οικειοθελώς αλλά το σετ της Ραφαέλας τρέλανε το Twitter


https://www.instagram.com/p/CU8jkcxDiJO

H ίδια η Μελίνα είχε ευχαριστήσει μέσω Instagram την παραγωγή για την ευκαιρία που της δόθηκε να μπει στο ριάλιτι το οποίο όμως εγκατέλειψε γρήγορα.

«Είστε σε μια ηλικία τρομερά παραγωγική και το να εγκαταλείπετε το όνειρό σας στη μέση, δεν μπορώ να το καταλάβω», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας για τις αποχωρήσεις.

Ο αντικαταστάτης του Βασίλη:

O Αιμιλιανός Ιωάννης Κλαυδιανός και η Μαρία ήταν τα δύο παιδιά που είχαν φτάσει έξω από το σπίτι του GNTM 4 και είχαν διεκδικήσει την πολυπόθητη είσοδο στο σπίτι του GNTM 4, όμως τότε δεν κατάφεραν όμως να πάρουν τα κλειδιά. Τα δύο παιδιά ήταν οι επιλαχόντες για το ριάλιτι μοντέλων, όπως τους είχε ανακοινωθεί από τον Δημήτρη Σκουλό, κάτι που είχε συμβεί για πρώτη φορά στο GNTM.



Ο παίκτης λοιπόν Που θα αντικαταστήσει τον Βασίλη είναι ο Αιμιλιανός ενώ δεν γνωρίζουμε γιατί η δεύτερη επιλαχούσα, Μαρία Νεφρού, δεν μπήκε ποτέ στο GNTM μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μελίνας.



Οι αποχωρήσεις στο GNTM

Όσον αφορά το παρελθόν του GNTM με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις, έχουν υπάρξει κι άλλα κορίτσια που βγήκαν από το ριάλιτι μοντέλων με δική τους πρωτοβουλία αλλά δεν υπήρξε ποτέ αντικατάστασή τους από κάποιον επιλαχόντα.



Μαρτίνα και Γαρυφαλιά

GNTM 2: Ποια αποχώρησε οικειοθελώς και ποια επέστρεψε στο παιχνίδι;

Υπήρξαν δύο αποχωρήσεις στο GNTM 1 και στο GNTM 2.

Στην περίπτωση της Μαρτίνας Χάφιιτσούκ, η κοπέλα έφτασε στο νοσοκομείο και αποφάσισε να αποχωρήσει για οικογενειακούς λόγους.

Εκεί, η αντικατάσταση έγινε από την Σουζάνα, η οποία ήταν η παίκτρια που είχε αποχωρήσει στο τελευταίο σετ πριν την οικειοθελή φυγή της Μαρτίνας.

Διάβασε τη συνέχεια παρακάτω.