Spoiler Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος ερωτεύεται - η Σοφούλα γεννά και ο Ζάχος φιλά την Ελένη

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος ερωτεύεται -  η Σοφούλα γεννά και ο Ζάχος φιλά την Ελένη

Ερωτευμένος ο Νικηφόρος, ερωτευμένος και ο Ζάχος. Ερωτευμένος και ο Πέτρος, αλλά προέχει η αντίσταση και όχι η Ασημίνα 

'Ερωτας, γεννητούρια και βάσανα, πάνε μαζί στο Διαφάνι και στις Άγριες Μέλισσες του ANT1. Η Σοφούλα κάνει μπαμπά τον Άγγελο και επιτέλους έρχονται χαμόγελα σε όλους. Τα βάσανα του Λάμπρου στην εξορία δεν τελειώνουν και ο Ζάχος βρίσκει την ευκαιρία να κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελένη, η οποία όμως γίνεται έξαλλη!

Νίκος Κουρής: Η φετινή έκπληξη από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε τι τον συνδέει με τον Ζάχο


https://www.instagram.com/tv/CVh3L7Tg2rt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο έρωτας με έρωτα περνάει

Ο Νικηφόρος έχει χάσει την Ασημίνα, χάνει και την δίκη του πατέρα του. Μάλιστα την ημέρα της απόφασης οι αδελφές Σταμίρη έχουν έρθει για συμπαράσταση. Θα αθωωθεί λοιπόν ο Δούκας και η Μυρσίνη με θράσος θα τα βάλει ξανά με την Ασημίνα και την Ελένη. Η πιο έξαλλη από όλους είναι η Πηνελόπη φυσικά. Για αυτό λοιπόν και ο Νικηφόρος βλέπει πως πρέπει να αφήσει το παρελθόν πίσω του και να κάνει μια νέα αρχή. Μια κοπέλα που έρχεται να δουλέψει στο μπάρ που έχει με τον Κωνσταντή θα γίνει η αιτία όχι μόνο να ερωτευτεί ξανά, αλλά να ξεχάσει οριστικά την Ασημίνα.

Άγριες Μέλισσες: Τα παιδιά των Σεβαστών χάνουν τη δίκη και τα...κορίτσια τους

sofoula

Η Παγώνα γίνεται γιαγιά

Ο σύλλογος των γυναικών του Διαφανίου σταματά για λίγο τις δραστηριότητες βοηθώντας κρυφά την Ελένη, γιατί σπάνε τα νερά της Σοφούλας (και μάλιστα σε μια στιγμή έντασης με τον αδελφό της Θανασάκη) και όλες τρέχουν να βοηθήσουν και να γιορτάσουν τα καλά νέα. Η μόνη που είναι στεναχωρημένη είναι η Ουρανία μετά το ταξίδι τους στην Λέρο. Με τον Κυριάκο πάνε στον Ακύλα για να του πουν για τον ξυλοδαρμό του Μπάμπη και εκείνος δείχνει έκπληκτος. Μα, φυσικά. Τι άλλο θα τους πεί;


https://www.instagram.com/p/CVdnwFBAmL4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ένα φιλί και ένα χαστούκι

Ο Ζάχος δεν αντέχει πια και λέει ξεκάθαρα στην Ελένη ότι την αγαπά. Δεν προλαβαίνει να αντιδράσει όταν εκείνος την αρπάζει ξαφνικά και τη φιλά. Εκείνη νευριάζει αλλά δεν θα του πάει και πολύ κόντρα προς το παρόν γιατί χρειάζεται την στήριξή του όταν ξαφνικά εμφανιστούν οι κυρίες της Εστίας στην παρέλαση του Διαφανίου. Στις φίλες της Ελένης στο Διαφάνι θα σημαίνει γενικός συναγερμός προστασίας από τον ξαφνικό εχθρό. Η κυρά Δέσπω δίνει οδηγίες για να την προφυλάξουν και να μην αποκαλυφθεί η πραγματική της ταυτότητα.


https://www.instagram.com/p/CVV1kCNgW65/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης έκανε comeback και το Twitter τον ζητάει απεγνωσμένα

Η δασκάλα την ημέρα της γιορτής πάντως έχει τα νεύρα της προηγούμενης μέρας μετά το χαστούκι που έδωσε στην αδελφή της, όταν την τσάκωσε στο κρυφό ραντεβού με τον Κωνσταντή. Ευτυχώς δεν θα πεί τίποτε στον Ακύλα και η Ζωή όχι μόνο δεν θα ακούσει την συμβουλή της αδελφής της να αφήσει τους παράνομους έρωτες, αλλά θα συνεχίσει κανονικά το ειδύλλιο με τον Κωνσταντή. Είναι ερωτευμένη και εκείνος είναι η μόνη της διέξοδος από όσα περνά στην οικογένειά της. Αλλά η καρδιά εκείνου είναι δοσμένη στην Δρόσω. Για πάντα!