GNTM 4: Η Άννα αποκαλύπτει τα μυστικά του σπιτιού-Οι απειλές του Ναπολέοντα ξαφνιάζουν

GNTM 4: Η Άννα αποκαλύπτει τα μυστικά του σπιτιού-Οι απειλές του Ναπολέοντα ξαφνιάζουν

Σοκάρουν οι δηλώσεις της Άννας για Γιάννη, Ναπολέων και Κυβέλη.

Το Greece’s Next Top Model αυτήν την εβδομάδα ολοκληρώθηκε με την αποχώρηση της Άννας Βαλτατζή, η οποία δεν τα πήγε καλά στο concept όνειρο ή έφιάλτης, με τους κριτές να αποφασίζουν πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο reality μοντέλων.

Ο χαμός της παιδικής της φίλης την οποία είχε συνδυασμένη με τα όνειρα και τους εφιάλτες επηρέασε την απόδοσή της και δεν έβγαλε στο 100% αυτό που μπορούσε. Στο ίδιο επεισόδιο, παρακολούθησε επίσης την αλλαγή της Κυβέλης, αλλά και το «θέατρο» όπως χαρακτήρισαν οι παίκτες, του Ναπολέοντα ως προς την Μαρία.

gntmgr 245247920 1543757492631545 2139414932491829775 n

Μόνο που υπάρχουν πολλά πράγματα που κανείς δεν γνωρίζει, και η Άννα έκανε την αποκάλυψη.



Ο πραγματικός εαυτός του Ναπολέοντα αποκαλύφθηκε

Η Άννα αποχώρησε και λίγη ώρα πριν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast @Star. Εκεί μίλησε για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε όμως και αρκετό παρασκήνιο από το GNTM.

GNTM Αποχώρηση: Η Άννα Βαλτατζή έφυγε και ήρθαν σχόλια ανακούφισης στο Twitter (photos)

Οι διακοπές που έκαναν φεύγοντας από το σπίτι λόγω πυρκαγιών ήταν κομβικές για όλους τους παίκτες. Ο Βασίλης αποχώρισε οικειοθελώς, ενώ η Κυβέλη άλλαξε στρατόπεδο. Τι συνέβη όμως με τον Ναπολέων;

Η Άννα εξήγησε στην εκπομπή πως ο Ναπολέων δεν είναι αυτό που δείχνει και πως μέσα στο σπίτι έχει πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ, απειλώντας μάλιστα τα παιδιά. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως τις 15 ημέρες που έφυγαν και έχοντας ήδη κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία, απειλούσε συνεχώς τα παιδιά πως αν δεν τα πηγαίνουν καλά μαζί του θα τους έδινε το disadvantage #αβολο.



Επιπλέον όταν η Κυβέλη ήταν στην ομάδα τους, ήταν αυτός που της έλεγε τι θα πει στα κιου στις κάμερες.

Ο άσχημος χαρακτηρισμός του Γιάννη στην Κυβέλη

Ερωτώμενη τι συνέβη και η Κυβέλη μεταλλάχθηκε, η Άννα απάντησε πως η Κυβέλη δεχόταν bullying από τους quatrifolio, ενώ στις διακοπές μια μέρα που πήγε να τη φωνάξει, άκουσε τον Γιάννη να την αποκαλεί χαζή και τρελή.



Η Άννα συμπλήρωσε πως τα παιδιά καθοδηγούσαν την Κυβέλη κι εκείνη φοβόταν να μιλήσει, να ανοιχτεί και να εκφράσει την άποψη της. Και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνσή της από την παλιά ομάδα της.