Άγριες Μέλισσες: Κινδυνεύει η ζωή του Κωνσταντή - Ο Δούκας τρελά ερωτευμένος με την Αντιγόνη

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Κινδυνεύει η ζωή του Κωνσταντή - Ο Δούκας τρελά ερωτευμένος με την Αντιγόνη

Ο μικρός Σέργιος πατά...πόδι στο νέο δεσμό της Ασημίνας και αυτή είναι μια χαριτωμένη στιγμή ανάμεσα στα δεκάδες άλλα δραματικά που συμβαίνουν στο Διαφάνι.  

Τη χαρά της Ελένης που είναι ξανά μαζί με τον Λάμπρο, θα την καλύψει η επιθετικότητα του Ζάχου απέναντί του. Όλοι στο νέο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, έχουν κρυφές σκέψεις και σχέδια εναντίον των άλλων. Αλλά τίποτε δεν θα είναι πιο σοβαρό από την κατάρρευση του Κωνσταντή. Η κλονισμένη του υγεία θα τους στεναχωρήσει όλους και θα φέρει ξανά στο πλευρό του τη Δρόσω. Στο πλευρό του Δούκα βρίσκεται ξανά ο Ακύλας. Ο οποίος του τάζει ότι θα ξαναφέρει κοντά του τα παιδιά του. Ποιο τρόπο θα βρεί; Σίγουρα το χειρότερο.

Άγριες Μέλισσες: Δυο φιλιά φέρνουν συμφορές – Η επανασύνδεση και ο χωρισμός για Λάμπρο και Ελένη


https://www.instagram.com/p/CWDdEQAqe3d/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μην εμπιστεύεσαι κανέναν»

Ο Λάμπρος είναι κάθετος στην Ελένη. Να μην έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν. Φωτογραφίζοντας έτσι τον Ζάχο. Ο οποίος θα βρεί αφορμή να του κάνει επίθεση, κατηγορώντας τον ότι είναι ένοχος, χωρίς αμφιβολία. Ο Λάμπρος καταλαβαίνει ότι στο σπίτι τους έχει μπεί ένας κρυφός εχθρός με το προσωπείο ενός φίλου. Και ένας εχθρός που είναι τρελά ερωτευμένος με την Ελένη όπως θα δούμε σήμερα. Ερωτευμένος είναι και ο Πέτρος με την Ασημίνα, αλλά δεν έχουν υπολογίσει στον μικρό Σέργιο που δεν καλοβλέπει την επίσκεψή του στο σπίτι τους. 'Ολα τα έχει καταλάβει ο μικρός.



Χαρές, πανηγύρια, εντάσεις και νέοι έρωτες

Με δόξα και τιμή και πολλά παρατράγουδα στο μαγαζί του Νικηφόρου (εν αγνοία του) ο Ακύλας μαζί με τους επενδυτές και τον Δούκα φυσικά γιορτάζουν τη νεα τους συνεργασία. Ο Νικηφόρος θα έρθει σε μεγάλη ένταση με τον Νώντα για αυτή τη φιέστα, όταν ξεσπά και ένα σκηνικό με το Νομάρχη της Θεσσαλίας. Ο Ακύλας πριν την φιέστα θα βρεί και μια αφορμή για να δηλώσει την συμπαράσταση στο Δούκα. Και εν ολίγοις του λέει πονηρά, πως αφού τον έσωσε από την φυλακή, τώρα θα φροντίσει να έρθουν ξανά κοντά του τα παιδιά του. Φυσικά με απειλές και πονηριές θα γίνει αυτό. 'Ενας νέος εχθρός εν όψει για τα παιδιά των Σεβαστών που έχουν ποικίλα προβλήματα. Ο πατέρας τους πάντως έχει αλλού στραμμένη τη προσοχή του και ενώ αρχικά δεν έχει διαθέσεις ερωτικές για την Αντιγόνη, σε λίγο δεν θα μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό του. Η Μυρσίνη αποκτά μια αντίζηλο από εκεί που δεν το περίμενε. Και παρόλο που οι δυό τους, θα πάνε στη συνέχεια ένα ταξίδι στο Παρίσι, το μυαλό του θα είναι στην Αντιγόνη.

akilas copy

'Ολοι τρέχουν να βοηθήσουν τον Κωνσταντή

Η κατάστασή του επιδεινώνεται ξανά. Δεν αντέχει όσα συμβαίνουν στη ζωή του και ο Κωνσταντής καταρρέει μετά από ένα ξέσπασμα εκτός ορίων στην Πηνελόπη. Θα φτάσει ξανά στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό και τα αδέλφια του θα σταθούν από το πρώτο λεπτό στο πλευρό του. Ακόμη και η Δρόσω, παρά τις ετοιμασίες για την πρεμιέρα του έργου της θα αφήσει τα πάντα για να βρεθεί κοντά του. Ο Κωνσταντής μόνο με την δική της βοήθεια μπορεί να συνέλθει.

#Επιτέλους Δρόσω και Κωνσταντής μαζί