Σασμός: Τα δάκρυα του Μαθιού και η αποκάλυψη για την εκταφή της Ανθούλας

Σασμός: Τα δάκρυα του Μαθιού  και η αποκάλυψη για την εκταφή της Ανθούλας

Ο Μαθιός τα λέει όλα στον Αστέρη και κλαίει για την αγάπη του! Τι αποκάλυψε ο Θανάσης Πατριαρχέας για το ρόλο του ως γιατρός. 

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (15/11) με τις εξελίξεις και τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη. Η Μαρίνα βρήκε τον Αστέρη και τον κατηγόρησε ευθέως ότι εκείνος φταίει για την αναστάτωση της οικογένειάς της, ενώ η Καλλιόπη… έπιασε επ’ αυτοφώρω τον γιο της, τον Μαθιό, με τη Βασιλική σε ερωτικές περιπτύξεις. Ο Μαθιός στο σημερινό επεισόδιο τα αποκαλύπτει όλα στην μάνα του και κλαίει στην αγκαλιά του αδελφού για τη Βασιλική!

mathios vasiliki2

Σασμός: Μαθιός και Βασιλική χωρίζουν - Η αποκάλυψη του Άγγελου στην Καλλιόπη πως είναι ανηψιός της

Όσα έγιναν στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/11)

Η Αργυρώ – επιτέλους- επέστρεψε στο σπίτι της κάνοντας τη γιαγιά της και τη μητέρα της πολύ χαρούμενες. Τους ξεκαθάρισε, όμως, ότι δεν πρόκειται να τους επιτρέψει να επέμβουν στην προσωπική της ζωή και πως θα συνεχίσει να είναι μαζί με τον Αστέρη. Τη στιγμή, μάλιστα, που η Αργυρώ μιλούσε στο τηλέφωνο με τον Αστέρη, η μητέρα της του… έκανε επίθεση και τον κατηγόρησε ότι έχει φέρει τα πάνω κάτω στην οικογένειά της.

https://www.instagram.com/tv/CWT2LM4ADy4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το highlight του επεισοδίου αφορούσε όμως την Καλλιόπη που ανακάλυψε τον κρυφό δεσμό του Μαθιού και της Βασιλικής. Είδε ξαφνικά τα φώτα αναμμένα στο σπίτι της Βασιλικής και τους «έπιασε» στα πράσα σε πολύ τρυφερές ερωτικές περιπτύξεις. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε! Κλάματα από τη Βασιλική, προσβολές από την Καλλιόπη κι ένας Μαθιός στη μέση να υπερασπίζεται τη γυναίκα που αγαπά απέναντι στη μάνα του. «Εγώ δεν τους φοβάμαι ούτε τους ζωντανούς, ούτε τους πεθαμένους» της είπε κάποια στιγμή. Και σήμερα θα δούμε την καπετάνισσα Σταματάκη να διώχνει το γιό της από το σπίτι.

Τα δάκρυα του Μαθιού και η στήριξη του Αστέρη

Η Καλλιόπη, όπως καταλαβαίνεις, δεν θα αφήσει ατιμώρητο τον γιο της και -όπως είδαμε -στην εκπομπή Happy Day σήμερα το πρωί σε ένα αποκλειστικό απόσπασμα του επεισοδίου, δεν θα λυγίσει και όταν εκείνος της εξομολογηθεί τον νεανικό του έρωτα για τη Βασιλική. Αυτό βέβαια θα τη βάλει σε υποψίες.



«Όλα αυτά τα χρόνια που μου έλεγες να παντρευτώ τη Βασιλική αγαπούσα. Την αγαπάω από τότε που ήμουνα παιδί. Την αγαπάω πριν ακόμα εμφανιστεί ο Στεφανής», λέει ο Μαθιός στη μητέρα του, Καλλιόπη.

Και λίγο αργότερα, όπως θα δεις στο βίντεο, αποκαλύπτει τη μεγάλη του αγάπη για τη Βασιλική στον αδελφό του, Αστέρη, και τα δάκρυα… τρέχουν ποτάμι από τα μάτια του.



Η εκταφή της Ανθούλας και όσα αποκάλυψε ο Θανάσης Πατριαρχέας

Καλεσμένος στο Happy Day ήταν σήμερα το πρωί ο Θανάσης Πατριαρχέας, ο οποίος υποδύεται τον Άγγελο, τον νέο γιατρό του χωριού. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε κλείσει για τον ρόλο του ήδη από τον Απρίλιο και ανυπομονούσε να ξεκινήσει γυρίσματα. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, η Τίνα Μεσσαροπούλου έδωσε ένα spoiler λέγοντας πως θα γίνει εκταφή της Ανθούλας, της βιολογικής μητέρας του Άγγελου, με σκοπό να γίνει εξέταση DNA. Ο ηθοποιός, βέβαια, δεν επιβεβαίωσε τίποτα, λέγοντας απλά ότι ο Άγγελος δεν γνωρίζει αν ζουν οι βιολογικοί γονείς του, αλλά ούτε και απόγονοι. Και όταν λέμε για απογόνους, μιλάμε για τα ετεροθαλή αδέλφια του, την Αργυρώ και τον Πέτρο δηλαδή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παλιά Πληγή: Το τραγούδι για τη Βασιλική από τον Σασμό και τη σχέση με τον Μαθιό και το ρεκόρ

Spoiler Σασμός: Ο Μαθιός ύποπτος για το θάνατο της Βασιλικής και ο Αστέρης μπαίνει φυλακή