Εντάξει παιδιά το καταλάβαμε - Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson είναι μαζί (photos)

Εντάξει παιδιά το καταλάβαμε - Η Kim Kardashian και ο Pete Davidson είναι μαζί (photos)

Kim και Pete είναι φουλ ερωτευμένοι και δεν μπορούν να κρυφτούν!

Τι κι αν το διαζύγιό της ακόμα δεν έχει βγει, τι κι αν ο χωρισμός της με τον Ye δεν είναι και τόσο μακρινός, η Kim Kardashian φαίνεται πως απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον Pete Davidson. Δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη επιβεβαίωση από κάποιον από τους δύο, αλλά, όπως και να το κάνουμε, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Μόλις τον προηγούμενο μήνα ήταν που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του κωμικού και της τηλεοπτικής περσόνας κατά την επίσκεψή τους στο Knott’s Berry Farm για τον εορτασμό του Halloween, δείχοντας τους δυο τους να περνάνε καταπληκτικά στα διάφορα παιχνίδια του θεματικού πάρκου. Λιγότερο από έναν μήνα μετά, κυκλοφόρησε νέο υλικό, αυτήν τη φορά στον δρόμο, με τους δυο τους να κρατιούνται χέρι-χέρι σε μία βόλτα τους.

H Kim Kardashian σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον Pete Davidson (video)

Οι νέες φωτογραφίες Kim Kardashian – Pete Davidson

Η 41χρονη Kim και ο 28χρονος Pete φαίνεται να ζουν τη φάση της πρώτης περιόδου του έρωτα, χωρίς να μπορούν να κρατηθούν ο ένας μακριά από τον άλλον. Πρόσφατα, εθεάθησαν στο Palm Springs της California να βγαίνουν από το αυτοκίνητο και λίγο μετά να κρατιούνται από τα χέρια.



Παράλληλα, αντάλλασσαν βλέμματα ενθουσιασμού και γεμάτοι χαμόγελα μιλούσαν ο ένας στον άλλον. Οι δυο τους βρέθηκαν στο Palm Springs για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Pete (16 Νοεμβρίου).

Ο Ye τη θεωρεί ακόμη σύζυγό του

kim kardashian pete davidson relationship8

Την ώρα που το ζευγάρι βρίσκεται στα καλύτερά του, πριν από μερικές ημέρες, ο Ye δήλωσε πως η Kim είναι ακόμη σύζυγός του γιατί «δεν υπάρχουν χαρτιά». Ωστόσο, υπάρχουν φωτογραφίες με τον Pete και η αντίδρασή του σε αυτές παραμένει ένα μυστήριο.



Στην εμφάνισή του στο Drink Champs, μάλιστα, κατέστησε σαφές ότι εκείνος δε συμφωνεί με τον χωρισμό, λέγοντας ότι τα παιδιά τους τους θέλουν μαζί.

Θα έχουμε άραγε ενστάσεις από την πλευρά του; We’ll see…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Jennifer Lopez: Το νέο trailer της ταινίας της και τα σχέδια γάμου με τον Ben Affleck

Η Adele αποκαλύπτει: Είχα παράνομη σχέση όσο ήμουν παντρεμένη!

H Lady Gaga και ο Bradley Cooper αποκάλυψαν την αλήθεια για τη σχέση τους