Spoiler Σασμός: Η Αργυρώ κινδυνεύει από τον Μαθιό και η Βασιλική μαθαίνει την απιστία του Στεφανή

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Σασμός: Η Αργυρώ κινδυνεύει από τον Μαθιό  και η Βασιλική μαθαίνει την απιστία του Στεφανή

Η Αργυρώ κινδυνεύει από τον Μαθιό ο οποίος δεν μπορεί να δεχθεί τον έρωτά του αδελφού του μαζί της. Η Βασιλική θα μάθει πως η ερωμένη του άντρα της ήταν η Άσπα.

Μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα της Ανθούλας, καθώς όπως θα δούμε σήμερα στο Σασμό του Alpha, ο παπάς κρατά μυστικό από την Καλλιόπη πως ο Άγγελος βάζει κάθε μέρα λουλούδια στον τάφο της, θα έχουμε άλλου είδους ξεκαθαρίσματα εντός των επόμενων επεισοδίων. Καταρχάς ένα πτώμα που θα βρεθεί σήμερα, για να επαναφέρει τη δολοφονία του Στεφανή ξανά στο προσκήνιο. Και τον ξυλοδαρμό της 'Ασπας από τον Κώστα, που θα βγάλει το μυστικό της σχέσης της με τον συγχωρεμένο στην επιφάνεια, με τη Βασιλική να παθαίνει σοκ. Μέχρι αυτό το σοκ που έρχεται στα προσεχώς, ζει με το φόβο του Νικηφόρου που μαθαίνει για τη σχέση του Μαθιού με μια παντρεμένη με παιδί.



Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια;

Φαίνεται πως έχει…κολλήσει από το συμφοιτητή του Μανόλη και ξαφνικά εμφανίζεται και αυτός εκεί που δεν πρέπει. Χωροταξιακά αυτό σημαίνει σήμερα στον κήπο της Καλλιόπης. Όπου ακούει τον Αστέρη να υπερασπίζεται τον Μαθιό που μόνο μια γυναίκα αγάπησε και όπως συμπληρώνει η Καλλιόπη είναι παντρεμένη με παιδί. Καλέ γιατί μιλάτε επί δύο λεπτά χωρίς να λέτε το όνομά της; Παράξενο. Η κουβέντα της Καλλιόπης τον βάζει σε υποψία και αποφασίζει να ρωτήσει τον ίδιο το Μαθιό ποια είναι αυτή η γυναίκα. Σιγά και μη του πει ο Μαθιός!


https://www.instagram.com/p/CWlCTQTgc8A

Ο Μαθιός κυνηγά την Αργυρώ

Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, ότι ο Μαθιός όταν δει με τα μάτια του τον Αστέρη και την Αργυρώ όχι μόνο δεν θα υποστηρίξει τον αδελφό του, αλλά θα εξαγριωθεί. Και όχι μόνο αυτό όπως μαθαίνουμε. Θα φτάσει στο σημείο να προειδοποιήσει τον Πέτρο Βρουλάκη να μαζέψει την αδελφή του και να μείνει μακριά τους, με ύφος που βάζει σε υποψίες τον νεαρό Βρουλάκη πως κάποιο κακό θα τους βρει και κυρίως την Αργυρώ! Τελικά η αδελφή του δεν κινδυνεύει τόσο από την Καλλιόπη αλλά από τον Μαθιό. Που μέχρι χθές, περίμενε τη συμπαράστασή του. Πέτρος και Αστέρης επίσης έρχονται σε σύγκρουση για μια ακόμη φορά. Και ενώ θα συμβαίνουν αυτά, κάτι άλλο θα τους αποσπάσει την προσοχή.


https://www.instagram.com/p/CWdBy4IKuFe

Ο ξυλοδαρμός που θα αποκαλύψει μια απιστία

Η Άσπα θα παρακούσει την οδηγία – απειλή του Διονύση, να μην αποκαλύψει τίποτε για τα αρχαία, γιατί αλλιώς με τη σειρά του εκείνος θα αποκαλύψει το μυστικό της απιστίας της στον άντρα της, Κώστα. Ο οποίος τελικά το μαθαίνει και ξεσπά επάνω της. Ο ξυλοδαρμός της θα την οδηγήσει στο γιατρό και ο 'Αγγελος θα την παροτρύνει να μιλήσει και να τον καταγγείλει. Κάπως έτσι αρχίζει να διαρρέει το μυστικό της και να φτάνει μέχρι που λέτε; Μέχρι τα αυτιά της Βασιλικής. Στο μόνο άνθρωπο που δεν έπρεπε δηλαδή.


https://www.instagram.com/p/CWVH-QPq3sJ

Οι εφιάλτες της Ανθούλας και η προειδοποίηση του παπά

Η Καλλιόπη ξαναβλέπει ως εφιάλτη την Ανθούλα, αλλά ο παπάς του χωριού ζει τους δικούς του! Βλέπει για μια ακόμη φορά τον Άγγελο να βάζει λουλούδια και του λέει ξεκάθαρα πως του κάνει εντύπωση που ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την περίπτωσή της. Δεν αποκαλύπτει τις υποψίες του όμως στην Καλλιόπη. Είναι πολύ νωρίς ακόμη να μπει σε μπελάδες πριν είναι σίγουρος για την σχέση του γιατρού με την αδελφή του Σταματάκη. Στο μόνο που θα ανοίξει την καρδιά του θα είναι στον αστυνόμο. Μόλις τελειώσει βέβαια από τα δικά του βάσανα που θα τον βρουν απόψε, με την ανακάλυψη ενός πτώματος, την ώρα μάλιστα που ο Αντώνης είναι σε ρομαντικό δείπνο με την Μαρίνα.



Το σώμα ανήκει σε μια κοπέλα που είχε άμεση σχέση με έναν άντρα με τον οποίο ο Στεφανής είχε έρθει σε μεγάλη κόντρα. Και αυτό το στοιχείο είναι πολύ σημαντικό για να ανοίξει ξανά ο φάκελος της δολοφονίας του. Ακούς Μαθιό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Ο Νικηφόρος υποψιάζεται τη Βασιλική και το Μαθιό και η Αργυρώ φεύγει για το εξωτερικό

Σασμός: Μαθιός και Αστέρης σε σύγκρουση για την Αργυρώ - Η Καλλιόπη λέει την αλήθεια για την Ανθούλα

Σασμός: Μαθιός και Βασιλική χωρίζουν - Η αποκάλυψη του Άγγελου στην Καλλιόπη πως είναι ανηψιός της