Γη της ελιάς: Το σχέδιο δολοφονίας της Αντιγόνης από το Μάνο - Ο Στάθης έξαλλος με την Ιουλία

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: Το σχέδιο δολοφονίας της Αντιγόνης από το Μάνο - Ο Στάθης έξαλλος με την Ιουλία

Ο Μάνος μας έβαλε σε υποψίες. Μήπως ευθύνεται και για άλλα δεινά που έχουν συμβεί στη Μάνη; Το μόνο ευχάριστο που έρχεται στα επόμενα επεισόδια, είναι ότι η Ισμήνη παίρνει πίσω το παιδί της. 

Μετά τα αρραβωνιάσματα Βασιλικής και Φίλιππου τα οποία έφεραν δάκρυα στα μάτια του κοινού στο Twitter, έρχονται μαύρα μαντάτα στη Γη της ελιάς στο Mega. Ο Μάνος όσο καλοσυνάτος και καλόβολος και αν φαίνεται θα φτάσει στο άλλο άκρο, μετά το τέστ Dna όπου θα αποδειχθεί, ότι η Αντιγόνη είναι κόρη του πατέρα του Ισίδωρου. Και θα βάλει μπροστά σχέδιο εξόντωσής της. Θα θέλει να της αφαιρέσει τη ζωή για να μη χάσει την περιουσία. Αυτό σίγουρα δεν το περιμέναμε. Λέτε να έχει κάνει και άλλα τέτοια περίεργα σχέδια στο παρελθόν; Μήπως αντί να κοιτάμε τους μόνιμα κακούς, το Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο, σκαλίσουμε και το δικό του παρελθόν; Πάντως οι τηλεθεατές έχουν άλλο καημό και θέλουν διακαώς να μη χωρίσει ο Στάθης με την Ιουλία και να είναι μαζί. Αυτό δεν θα γίνει όπως ήδη σας έχουμε πεί. Το μόνο που θα συμβεί είναι η ευτυχής λήξη της απαγωγής. Η Ισμήνη ξαναπαίρνει την κόρη της.



Έρχονται γάμοι έρχονται και σκοτωμοί

Απόψε ο αστυνόμος Κουράκος τα δίνει όλα στην επιχείρηση για να συλλάβει τους απαγωγείς της κόρης της Ισμήνης και τα καταφέρνει περίφημα με το παιδί να επιστρέφει στο σπίτι. Μετά την επαγγελματική του επιτυχία, ήρθε η ώρα να πάρει λίγη χαρά κα στην προσωπική του ζωή. Τα πρώτα ραντεβού με την Ιουλία πηγαίνουν περίφημα, αλλά κάποια στιγμή θα τους τσακώσει ο Στάθης και έξαλλος θα μπεί στο σπίτι των Βρεττάκων για να τα κάνει γυαλιά - καρφιά και να ζητήσει εξηγήσεις από την Ιουλία. Πάντως το κοινό θέλει ξανά το ζευγάρι μαζί και το δηλώνει με κάθε τρόπο, ειδικά μετά τα αρραβωνιάσματα που είχαμε χθές του Φίλιππου και της Βασιλικής. Η μόνη που θα είναι κάπως ευνοημένη αυτή την περίοδο θα είναι η Μυρτάλη, γιατί είναι μονόδρομος πια η επιστροφή σε εκείνη μέρος της περιουσίας του πατέρα της.


https://www.instagram.com/p/CWoXb8nrmf0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στα άλλα νέα στα προσεχώς, καραμπίνα εκτός από το Μάνο που στρέφεται κατά της Αντιγόνης, παίρνει και η Χάιδω η οποία θα πάρει το αίμα της πίσω, από το καρτέλ ναρκωτικών που συνεργαζόταν με τον σύζυγό της. Ένας από αυτή τη συμμορία την οδηγεί σε εκείνον που σκότωσε τελικά τον άντρα της και η Χάιδω αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια της. Εκτός αν την προλάβει ο ίδιος ο νόμος. Εκείνο όμως που δεν ξέρουμε ακόμη, είναι το ποιός έδωσε την εντολή. Γιατί εκεί θα έχουμε εκπλήξεις. Φυσικά και υποψιαζόμαστε το Μάνο.

Προς το παρόν ας γελάσουμε λίγο με τα σχόλια των χρηστών του Twitter που χτύπησαν χθές τις καμπάνες για το γάμο της χρονιάς που έρχεται...Μετά κόπων και βασάνων και αυτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Ο Στάθης και η Ιουλία βρίσκονται σε αδιέξοδο και το Twitter το... ζει μαζί τους

Γη της ελιάς: Έρχεται νέα ερωτική σκηνή Βασιλικής - Φίλιππου! Σε πανικό το Twitter

Γη της ελιάς: Τα μυστικά του Ισίδωρου βγαίνουν στο φώς- H μαμά της Αθηνάς απειλεί τον Δημήτρη