Αννα Μαρία Βέλλη:«Έφτασα στο σημείο να κοιτιέμαι στον καθρέφτη και να θέλω να τον σπάσω»

Αννα Μαρία Βέλλη:«Έφτασα στο σημείο να κοιτιέμαι στον καθρέφτη και να θέλω να τον σπάσω»

«Ζούσα έναν άνθρωπο με τα χρήματά μου και κατέληξα να τρώω και ξύλο».

Αυτά ήταν τα λόγια της Άννας Μαρίας Βέλλη, η οποία μίλησε on camera για την κακοποιητική συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της, ο οποίος δε δίσταζε να την χτυπά και να την μειώνει κάθε φορά που εκείνη προσπαθούσε να βρει το κουράγιο να μιλήσει, να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να εκπέμψει sos.

«Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που είχα πάρα πολύ αυτοπεποίθηση. Έφτασα στο σημείο να κοιτιέμαι στον καθρέφτη και να θέλω να τον σπάσω. Να με κοιτάω στον καθρέφτη και να λέω "τι είναι αυτό;"». Η πρώην παίκτρια του Survivor είχε στο παρελθόν αποκαλύψει ότι είχε πέσει θύμα βίας σε παλαιότερη σχέση της και είχε συγκλονίσει με τις περιγραφές της.

anna maria velli 1

Άννα Μαρία Βέλλη: «Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών η Άννα Μαρία Βέλλη έκανε μια ανάρτηση - γροθιά στο στομάχι.

«Ήμουν σε μια κακοποιητική σχέση και προσπαθούσα να φύγω. Κατάλαβα πως βρισκόμουν σε μια χειριστική, τοξική σχέση όταν κινδύνεψε η ζωή μου και συνειδητοποίησα πως υπήρχε πιθανότητα να μην ανέπνεα μετά από αυτό που είχε συμβεί. Έφαγα ξύλο, το κεφάλι στο πάτωμα στα πλακάκια, καρούμπαλα...», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας «Να τον ζεις αυτόν τον άνθρωπο οικονομικά, να τον συντηρείς και να σε λέει τσιγγούνα γιατί δεν πλήρωσες μια φορά όλο το supermarket, καθώς επιτέλους αποφάσισες να πατήσεις πόδι...Ζούσα έναν άνθρωπο και κατέληξα να τρώω και ξύλο κιόλας».



Η Άννα Μαρία αποκάλυψε πως τη δεδομένη στιγμή που βίωνε την κακοποιητική συμπεριφορά από τον σύντροφό της δεν ήθελε η ίδια να βγει να μιλήσει «για να μην κακοποιηθεί και η ψυχούλα μου από πάνελ τηλεοπτικά που εύχομαι να μην έχουν κόρες και να μην τις βρουν σε τέτοια κατάσταση».

Η στήριξη του James

kafetzis bartzis 4

Ο James μίλησε αποκλειστικά την κάμερα της εκπομπής του Mega «Χαμογέλα και πάλι», υποστηρίζοντας πως η Άννα Μαρία του είχε μιλήσει γι' αυτή τη σχέση όταν ήρθαν πιο κοντά στο Survivor. Ο James είπε χαρακτηριστικά:

«Μου είχε μιλήσει η Άννα Μαρία γι' αυτό όταν ήμασταν μέσα στο Survivor, όταν είχαμε έρθει πιο κοντά και θυμάμαι που είχαν κάνει εντύπωση 2 πράγματα: το ένα ήταν το ποιος το έκανε αυτό (γιατί είναι και του χώρου και αυτός φαίνεται τόσο καλό παιδί...) αλλά αυτό είναι και το πρόβλημα, πως πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρει κανείς τι γίνεται. Και το άλλο που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ είναι πολύ δυναμική, δεν είχε βγει να μιλήσει για αυτό. Της είχα πει να βγει να το πει, και μου είχε πει ότι το σκέφτεται. Φοβόταν ότι θα κατακρίνουν εκείνη. Νομίζω του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα. Είχε φάει ξύλο, αίματα, το κεφάλι στο πλακάκι. Μπράβο που βγήκε και το είπε. Ήταν μαζί περίπου ένα χρόνο», είπε ο James Καφετζής στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Το Post στο Instagram που την έκανε να μιλήσει ανοικτά

Η φωτογραφία με το καρούμπαλο στο μέτωπό της είναι αρκετή για να της θυμίζει τις άσχημες και βίαιες στιγμές που έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, η Άννα Μαρία Βέλλη αποφάσισε να μιλήσει, να εξομολογηθεί με κάθε λεπτομέρεια τα όσα βίωσε στην τοξική σχέση του παρελθόντος και να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα στους followers της στο Instagram πως καμία γυναίκα δεν δικαιούνται να υφίσταται κακοποιητικές συμπεριφορές και βία από κανέναν.

Τα λόγια της γνωστής Youuber συγκλόνισαν. Η πρώην παίκτρια του Survivor ανήρτησε την παρακάτω φωτογραφία με το πρησμένο μέτωπό της, κάνοντας μια εξομολόγηση καρδιάς.


https://www.instagram.com/p/CWtItSoMD9A

«Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Έχω αυτή τη φωτογραφία (με άλλες που καλύτερα να μην δημοσιοποιήσω) αποθηκευμένη στα «αγαπημένα» στο κινητό μου. ΜΑ ΤΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ. Στα Αγαπημένα η φωτογραφία που δείχνει πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ. Θυμάμαι το κεφάλι μου να βρίσκει πλακάκι και μετά από δέκα λεπτά να σηκώνομαι σαστισμένη και να βλέπω αυτό στο μέτωπο μ. Η πρώτη μου σκέψη ήταν τώρα πως θα το κρύψω; Λες να έχω εσωτερική αιμορραγία; Αν πάω στο νοσοκομείο θα μάθουν όλοι πως με χτύπησε; Κι αν δεν με πιστέψουν;

Εκείνος θυμάμαι να ζητάει «συγγνώμη» μόνο αφού είδε το εξόγκωμα στο μέτωπο μου. Και «δεν θα το ξανακάνω». Το ξανάκανε !!! Και χειρότερα. Η βία είναι εξελικτική. Το σπρώξιμο θα γίνει χαστούκι και το χαστούκι μπουνιά και ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΑΙΝ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ…
Μιλήστε μην φοβάστε. Μην σας νοιάζει «τι θα πει ο κόσμος». Ο κόσμος θα μάθει να λέει πως ΦΤΑΙΕΙ Ο ΘΥΤΗΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑ αρκεί να μην φοβόμαστε να του το φωνάξουμε. ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ. ♥️

(Σκέφτηκα πολύ πριν ανεβάσω αυτή τη φωτογραφία και τελικά αποφάσισα πως άργησα κιόλας. Μόνο αν ακουστούμε θα έρθει η αλλαγή)».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι μορφές κακοποίησης και το μεγάλο ερωτηματικό: Μήπως είσαι κι εσύ θύμα; Τι να κάνεις

Μη με αφήσεις ποτέ!Μια ιστορία από τη Lacta για την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης βίας κατά των γυναικών