Angelina Jolie: Βόλτα με τις κόρες της - Η ομοιότητα της Vivienne με τη Shiloh είναι εντυπωσιακή

Ιωάννα Τζανή
Angelina Jolie: Βόλτα με τις κόρες της - Η ομοιότητα της Vivienne με τη Shiloh είναι εντυπωσιακή

Ακόμη και απλές, η Angelina Jolie και οι κόρες της τραβούν τα βλέμματα σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους.

Η Angelina Jolie πήρε τις δύο από τις τρεις κόρες της, τη Zahara και τη Vivienne, και βγήκαν για καφέ στην περιοχή του Los Feliz, στο Los Angeles. Όπως είναι λογικό, μαμά και κόρες προσέλκυσαν τα φλας επάνω τους και παρόλο που φορούσαν casual ρούχα, έδειχναν εντυπωσιακότατες.

Αφού αγόρασε 3 παγωμένα ροφήματα για να τα απολαύσει με τις έφηβες κόρες της, η 46χρονη ηθοποιός επέστρεψε στο αυτοκίνητό της φορώντας μια μάυρη μάσκα, που δεν εμπόδισε όμως τη λάμψη της να κλέψει τις εντυπώσεις στις φωτογραφίες των paparazzi.

shiloh

Η πρώτη κόρη των Brangelina θα γίνει μοντέλο - Η εκπληκτική μεταμόρφωση της Shiloh

Για τη χαλαρή έξοδο, μόλις μια ημέρα μετά το Thanksgiving, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα απλό άσπρο μπλουζάκι, ένα ασπρόμαυρο floral παντελόνι και ένα μακρύ καμηλό παλτό.


https://www.instagram.com/p/CW0AO4aLgfl

Το casual σύνολό της ολοκλήρωσαν μια δερμάτινη τσάντα και ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια.

Η 13χρονη Vivienne κρατούσε τα τρία ροφήματα, φορώντας ένα τζιν παντελόνι με σκισίματα και ένα άσπρο T-shirt.

Η μεγαλύτερη αδερφή της, η 16χρονη Zahara, φόρεσε ένα κίτρινο μπλουζάκι, μαύρο τζιν και λευκά αθλητικά παπούτσια. Όπως ήταν αναμενόμενο πολλοί μπέρδεψαν τη 13χρονη Vivienne με την μεγαλύτερη αδερφή της, Shiloh.

Vivienne Shiloh pitt1

Αυτό που παρατηρήσαμε, πάντως, είναι ότι η Vivienne με τη Shiloh μοιάζουν εκπληκτικά όσον αφορά τον σωματότυπο και το στιλ ντυσίματος που έχουν υιοθετήσει ως έφηβες.

«H Shiloh τώρα έχει αρχίσει να βγαίνει από το καβούκι της και θα την συμβουλέψω όσο καλύτερα μπορώ», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες η Angelina Jolie σε μια ακόμη πρεμιέρα της ταινίας Eternals έχοντας στο πλευρό της και τα 6 της παιδιά. Η μεγαλύτερη κόρη της φορούσε ένα εντυπωσιακό φόρεμα Dior που άνηκε στη μαμά της και δείχνει πως τον τελευταίο χρόνο έχει αρχίσει να μεταμορφώνεται σε μια κομψή δεσποινίδα που ετοιμάζεται να κατακτήσει και τον χώρο της μόδας. Το ίδιο και η μικρότερη Vivienne.



Η εξομολόγηση της Angelina Jolie για τα παιδιά της

Τον περασμένο μήνα, η Angelina Jolie μίλησε για τον ρόλο της ως μαμά και για το πώς το να βλέπει τα παιδιά της να μεγαλώνουν, την εμπνέει καθημερινά.

«Είναι υπέροχοι άνθρωποι και επειδή είναι τόσοι πολλοί, ο ένας έχει την δική του ξεχωριστή επιρροή στον άλλο. Δεν είναι ότι εγώ είμαι αφεντικό Είμαι πολύ ειλικρινής με τα παιδιά μου, είμαι ανθρώπινη με τα παιδιά μου», είπε αρχικά η ηθοποιός.



Και συνέχισε:

«Δεν είμαι τέλεια μαμά. Κάθε μέρα καταλαβαίνω ακόμα πιο πολύ τι κάνω λάθος, και είμαι σκληρή με τον εαυτό μου γιατί συχνά αναρωτιέμαι αν κάνω το σωστό και αν λέω το σωστό πράγμα. Τα παιδιά μου έχουν κάνει τόσα πολλά πράγματα από αγάπη, η καλοσύνη των παιδιών μου είναι επουλωτική για μένα».

Εκτός από τη Zahara και τη Vivienne, η Angelina Jolie είναι μαμά του 20χρονου Maddox, του 17χρονου Pax, της 15χρονης Shiloh και του 13χρονου Knox, τον δίδυμο αδερφό της Vivienne και βιολογικά παιδιά της Jolie με τον Pitt.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι σόι μαμά είναι η Angelina Jolie; Η ίδια εξήγησε πώς είναι να μεγαλώνεις έξι παιδιά

Η Angelina Jolie μεταμορφώθηκε για τους Eternals - Τα παιδιά της σάστισαν: «Τι δουλειά κάνεις;»

Άσχημα τα νέα για τον Brad Pitt-«Καταδικαστική» η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια