Γη της ελιάς: Η συγγνώμη της Χάιδως στους Καπερνάρους έκανε το Twitter να ξεσπαθώσει

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η συγγνώμη της Χάιδως στους Καπερνάρους έκανε το Twitter να ξεσπαθώσει

Το κοινό έχει μεγάλο ταλέντο στο να προβλέπει τις εξελίξεις στη Γη της ελιάς, αλλά αυτή τη φορά η Χάιδω μας «έβαλε τα γυαλιά»!

Κανείς δεν το περίμενε αυτό που συνέβη στο χθεσινό (29/11/21) επεισόδιο της Γης της ελιάς, όπως αποδεικνύουν και τα σχόλια στο Twitter. Η Χάιδω πήγε μετανιωμένη στο σπίτι των Καπερνάρων και τους ζήτησε να τη συγχωρέσουν για όλα τα δεινά που πήγε να προκαλέσει στην οικογένειά τους. Η ίδια πλέον έχει πειστεί ότι δεν κρύβεται η οικογένεια του Στάθη πίσω από τον φόνο του άντρα και της κόρης της, αλλά το παράνομο κύκλωμα που ήταν μπλεγμένος ο Πέτρος Στεφανέας.

gi tis elias isidoros nop1

Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter λάτρεψε τον Ιάκωβο που τα έβαλε με τον Ισίδωρο

Η Χάιδω προσπαθεί να διορθώσει τις σχέσεις με τους Καπερνάρους

Τελικά η αγάπη της μητέρας προς το παιδί της κάνει θαύματα... Μετά τα λόγια του Φίλιππου στη Χάιδω, ότι θα τη συγχωρήσει μόνο αν φτιάξουν οι σχέσεις τους με τους Καπερνάρους, εκείνη καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να λήξει η βεντέτα.

Μετά την επίσκεψή της στο σπίτι των Καπερνάρων, η οποία όμως δεν παίρνει την τροπή που ήλπιζε η Χάιδω, θα τη δούμε στο αποψινό (30/11/21) επεισόδιο να ζητά μετανιωμένη συγγνώμη και από τον Στέφανο για τον πυροβολισμό εναντίον του. Ο Στέφανος, ως νεότερος και πιο μυαλωμένος, θα δείξει κάποια κατανόηση, αλλά η Χάιδω έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της για να διορθώσει όλα αυτά που έχει κάνει στην οικογένεια των Καπερνάρων.


https://www.instagram.com/tv/CW1mkCYg4HQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η σκληρή Μανιάτισσα είναι πλέον μόνη, αφού όλοι της έχουν γυρίσει την πλάτη, εκτός από τη Μαργαρίτα. Όλος αυτός ο πόνος που νώθει, φαίνεται πως έχει επιπτώσεις και στην υγεία της, αφού παθαίνει λιποθυμικό επεισόδιο και η Μαργαρίτα την πηγαίνει στη γιατρό.

Ο Φίλιππος ενημερώνεται για την κατάστασή της και τρέχει κοντά της. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα της δώσει κάποια δύναμη και κοίτα να δεις που το κοινό θα χαρεί για αυτό. Από εκεί που ήταν το πιο μισητό πρόσωπο της σειράς, τώρα που σιγά-σιγά βγάζει την καλή πλευρά της προς τα έξω, οι τηλεθεατές έχουν αρχίσει να δείχνουν συμπόνια προς το πρόσωπό της.

Η πρόταση γάμου που θα... αγχώσει τον Λυκούργο

Τα πράγματα κύλησαν πολύ γρήγορα μεταξύ της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου και φαίνεται πως ο συμβολαιογράφος έχει ερωτευτεί αληθινά για πρώτη φορά στη ζωή του. Η Ισμήνη τού βγάζει την πιο καλή πλευρά του εαυτού του και η αγάπη του για εκείνη τον οδηγεί στο να κάνει το επόμενο βήμα και να της ζητήσει να τον παντρευτεί!



Αυτή η εξέλιξη, βέβαια, θα αγχώσει τον πατέρα της Ισμήνης, τον Λυκούργο, αφού έχει προειδοποιήσει επανειλημμένα την κόρη του ότι ο Κωνσταντίνος είναι μπλεγμένος με πολλά παράνομα πράγματα και δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη. Η Ισνήνη, ωστόσο, δε δείχνει να πτοείται!

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets που φανερώνουν το... σοκ των τηλεθεατών μόλις είδαν τη Χάιδω να ζητά συγγνώμη από τους Καπερνάρους.

Cover photo: @make_it_productions

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Ο Φίλιππος με τη Βασιλική οργανώνουν σχέδιο για να το σκάσουν

Γη της ελιάς: Κινδυνεύει η ζωή του Φίλιππου και της Χάιδως - Σε πανικό το Twitter

Γη της ελιάς: Το σχέδιο δολοφονίας της Αντιγόνης από το Μάνο - Ο Στάθης έξαλλος με την Ιουλία