'Αγριες Μέλισσες: Ο γάμος του Κωνσταντή το διαζύγιο του Δούκα και η αυτοκτονία του Λευτέρη

Κατερίνα Μπούσιου
'Αγριες Μέλισσες: Ο γάμος του Κωνσταντή το διαζύγιο του Δούκα και η αυτοκτονία του Λευτέρη

Τον θυμάστε τον Σταμάτη τον πρώτο... ατυχή σύζυγό της Βιολέτας; Ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Διαφάνι. Στο οποίο η μια κόντρα διαδέχεται την άλλη και έρχεται και μια απόπειρα αυτοκτονίας.

Και όποιος αντέξει, είναι το motto που ταιριάζει στο σημερινό αλλά και στα επόμενα επεισόδια από τις 'Αγριες Μέλισσες. Μετωπική της Μυρσίνης με το Δούκα, επίθεση της Ζωής στην Αιμιλία, απειλές Ντούνια στον Λάμπρο, παράξενη συμμαχία του Θανασάκη με τον Μελέτη και μια επιστροφή από τα παλιά που...ψήνεται τις τελευταίες ημέρες, με τον Σταμάτη, τον πρώην σύζυγο της Βιολέτας να κάνει δυναμικό comeback.


https://www.instagram.com/p/CW5Vyk8qBcT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Σκοτίστηκα για τον Ακύλα και για εσένα...»

Το ποτήρι ξεχείλισε στις σχέσεις της Ζωής με την Αιμιλία και γίνεται τρικούβερτος καυγάς. «Βγαίνεις με αυτόν τον κρεμανταλά» της λέει η Αιμιλία, η οποία τη φτάνει στα όριά της. Το «σκοτίστηκα για εσένα και τον Ακύλα» που της λέει είναι η πιο χαρακτηριστική φράση, πριν φτάσει στο σημείο να την τραβήξει και να την πετάξει έξω από το σπίτι. Ο Ακύλας ευτυχώς βρίσκεται εκεί για να βάλει μια τάξη και παραδόξως η Αιμιλία δεν θα καρφώσει την αδελφή της για τον παράνομο δεσμό της. Ο οποίος πρώην πια δεσμός της, ο Κωνσταντής ανακοινώνει στα αδέλφια του ότι δεν αντέχει άλλο χωρίς τη Δρόσω και πως ετοιμάζεται να της κάνει πρόταση γάμου! Αυτόν τον γάμο ωστόσο θα τον προλάβει, η απεγνωσμένη κίνηση του Λευτέρη Μεγαρίτη να βάλει τέρμα στην ζωή του, γιατί δεν μπορεί άλλο να αντέξει τη συμπεριφορά του πατέρα του Ακύλα. Το καλό στην ιστορία είναι πως τελικά με τις προσπάθειες όλων και αφού πάει στο νοσοκομείο, θα σωθεί, αλλά δεν θα θέλει με τίποτε να γυρίσει στο σπίτι.



Δούκας κατά Μυρσίνης και Ακύλα

'Εναν άλλο Δούκα Σεβαστό βλέπουμε στο φετινό κύκλο της σειράς. Απεγνωσμένο και έτοιμο να τα διαλύσει όλα. Και δεν θα φοβηθεί με τις απειλές της Μυρσίνης για την περιουσία του και θα της ζητήσει διαζύγιο. Εκείνη καταστρώνει νέο σχέδιο. Βάζει τον Θέμη, το δεξί χέρι του άντρα της να τον παρακολουθεί για να στήσει παγίδα στην Αντιγόνη. Κλασσική Μυρσίνη δηλαδή.


https://www.instagram.com/p/CWqCg48AnYA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μαμά Ζάχου παίρνει αποφάσεις

Η κυρία Μάρω ήρθε με άγριες διαθέσεις και ζητά από το Ζάχο να βοηθήσει τον Λάμπρο γιατί πιστεύει στην αθωότητά του. Πριν τον επισκεφτούν μαζί στη φυλακή, θα έχει προλάβει ο Ντούνιας, ο οποίος φοβερίζει τον δάσκαλο και τον απειλεί με τη ζωή της Ελένης. Που ιερότερο δεν έχει ο Λάμπρος. Το μόνο καλό στην υπόθεση είναι πως ο μικρός Σέργιος κατορθώνει τελικά να του βάλει στην τσέπη του τις φωτογραφίες των μελών της οργάνωσης, στα πλαίσια του σχεδίου που έχει καταστρώσει η Ελένη για τη σωτηρία του.


https://www.instagram.com/p/CWd1g8tA4S1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το μεγάλο του σωτήρα από την άλλη πλευρά, βλέπει ο ατίθασος Θανασάκης Τόλιας στον Μελέτη. Τον οποίο θα προσεγγίσει για να τον βοηθήσει και πολύ σύντομα ο υιός Τόλιας θα μπεί στην παρέα του Ακύλα και των Αβάντων. 'Ερμε Περικλή τι σου ξημερώνει με το γιό σου.

'Ασχημο ξημέρωμα θα έχει μια μέρα και η Βιολέτα. Που θα ξαναδεί μπροστά της ξαφνικά όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, τον πρώην σύζυγο τον Σταμάτη (Νίκος Ψαρράς) που όπως θυμάστε είχε φύγει κακήν κακώς από το Διαφάνι. Επιστρέφει αλλαγμένος. 'Οχι και πολύ. Σταμάτης και μπελάδες πάνε μαζί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

΄Αγριες Μέλισσες: Ο γάμος του Μελέτη φέρνει νέες ταραχές - Η μαμά του Ζάχου συμμαχεί με την Ελένη

Άγριες Μέλισσες: Οριστική ρήξη για Ασημίνα και Νικηφόρο - Κορίνα και Λευτέρης καταστρέφουν τον Ακύλα

Άγριες Μέλισσες: Δυο φιλιά φέρνουν συμφορές – Η επανασύνδεση και ο χωρισμός για Λάμπρο και Ελένη