Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι συμβαίνει όταν χωρίζει και αναφέρθηκε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι συμβαίνει όταν χωρίζει και αναφέρθηκε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Ένα μήνα μετά τις πρώτες φήμες περί χωρισμού, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

O τελευταίος μήνας ήταν δύσκολος για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πέρα από την τηλεθέαση της εκπομπής της Super Κατερίνα, ένα πρόβλημα υγείας που έστειλε τον μπαμπά της στο νοσοκομείο αλλά και ένα πρόβλημα στο δικό της πόδι, ανέτρεψαν τα σχέδια της παρουσιάστριας.

Ανάμεσα σε αυτά και ο χωρισμός της Καινούργιου από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά από 2,5 χρόνια σχέσης που επιβεβαιώθηκε κανονικά μέσα στην εκπομπή της Κατερίνας όταν στον διάλογό της με τον James Καφετζή, προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Η σχέση με τους πρώην μετά τον χωρισμό:

Με αφορμή την επίσκεψη της πρώην του James στα παρασκήνια του J2Us όπου εκείνος συμμετείχε, η Καινούργιου εξέφρασε την απορία της, τονίζοντας πως όταν εκείνη χωρίζει, οι πρώην της δεν θέλουν να την βλέπουν, αφήνοντας ένα υπονοούμενο και για την τρέχουσα κατάσταση.



«Εγώ γιατί όταν χωρίζω δεν θέλει να με βλέπει κανείς από τους πρώην μου μετά;», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα και δεν σταμάτησε εκεί κάνοντας ονομαστική αναφορά στον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

kainourgiou2

Φανερά πικραμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά»

«Υπέφερε ο Φίλιππος»

Μιλώντας πάλι στον James ο οποίος εξηγούσε πως οι σύντροφοί του υποφέρουν στις διακοπές μαζί του, επειδή θέλει να τραβάει βιντεάκια και φωτογραφίες, η Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά:

«Μαζί πρέπει να πάμε διακοπές, γιατί και ο Φίλιππος πάντα υπέφερε, επειδή εγώ πάντα ήθελα φωτογραφίες και αυτός τίποτα. Οπότε πάμε όλοι μαζί διακοπές, να πηγαίνουν η Maxime με τον Φίλιππο να τρώνε κι εμείς θα βγάζουμε τα βιντεάκια μας και θα περνάμε τέλεια».

Με τα μάτια στην επόμενη σχέση:

Κι επειδή η Κατερίνα κοιτάζει ήδη μπροστά, αποκάλυψε και το ζώδιο του άντρα που θέλει να βρει στην επόμενη σχέση της. Όπως τόνισε η αστρολόγος που συνάντησε στο J2Us της σύστησε να βρει έναν άντρα Σκορπιό αυτή τη φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το post της Κατερίνας Καινούργιου που εκφράζει την ψυχολογία της μετά τον χωρισμό

Η γιορτή της Κατερίνας Καινούργιου χωρίς τον Φίλιππο Τσαγκρίδη στο πλευρό της

Κατερίνα Καινούργιου: Ο τραυματισμός στο πόδι της και η μεγάλη ανησυχία (video)