Έλενα Ακρίτα: «Ταυτίζομαι με Βανδή- Μπισμπίκη- Ο άντρας μου κι εγώ ήμασταν παντρεμένοι με άλλους»

Έλενα Ακρίτα: «Ταυτίζομαι με Βανδή- Μπισμπίκη- Ο άντρας μου κι εγώ ήμασταν παντρεμένοι με άλλους»

Φουλ στήριξη σε Βανδή- Μπισμπίκη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δύο μεγάλοι άνθρωποι πρέπει να λογοδοτήσουν για το τι κάνουν».

H σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη που έγινε official τις τελευταίες εβδομάδες με επίσημες πια κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού, έχει προκαλέσει πλήθος σχολίων.

Δέσποινα και Βασίλης, αποφάσισαν μετά το ταξίδι στη Ρώμη και το κυνηγητό των παπαράτσι στα αεροδρόμια, να κυκλοφορούν πια ελεύθερα μαζί, μιας και το διαζύγιο και των δύο έχει προχωρήσει.

Εκείνος πατέρας ενός αγοριού κι εκείνη με τον Γιώργο και την κόρη της Μελίνα στην εφηβεία, ζουν τη σχέση τους σαν ένα κανονικό ζευγάρι, με τον ηθοποιό να έχει μετακομίσει από τα βόρεια προάστια στο κέντρο στην περιοχή των Εξαρχείων.

Η στήριξη της Έλενας Ακρίτα

Κι ενώ πολλά έχουν γραφτεί για τον δεσμό, η Έλενα Ακρίτα πήρε σε πρόσφατο podcast θέση για τη σχέση αυτή, στηρίζοντας τον Βασίλη, που είναι καλός της φίλος από την εποχή που εκείνος πρωταγωνιστούσε στα Μυστικά της Εδέμ:

Η Έλενα Ακρίτα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

bisbikis2

«Μπορείτε να αφήσετε ήσυχους τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, με το ειδύλλιο αυτό, είδα έγκριτα μέσα και εφημερίδες, να γράφουν αν είχε απατήσει τον Ντέμη Νικολαΐδη, τι σας νοιάζει; Γιατί σας πέφτει λόγος; Αφήστε να χαρούν τον έρωτά τους, αφήστε τους να πάνε ταξίδια, να περπατήσουν χέρι- χέρι, είναι μεγάλη ευλογία ο έρωτας, είναι σπάνιο πράγμα, δώστε τους την ευχή σας, μην ασχολείστε, να είναι καλά.

Δέσποινα και Βασίλη σας αγαπάω, σας πάω και εύχομαι να έχετε μια καλή ζωή. Στο Βασίλη έχω και μια αδυναμία γιατί όταν κάναμε τα Μυστικά της Εδέμ έκανε μια μεγάλη επιτυχία».

6832 VANDI NIKOLAIDIS 6122013

Βανδή- Μπισμπίκης: Το μοτίβο της πρώτης εμφάνισης με τον Ντέμη και η ομοιότητα με τη Μενεγάκη

«Ταυτίζομαι με τη Δέσποινα και τον Βασίλη»

Και μόλις χτες, η Ακρίτα επανήλθε στηρίζοντας τον καλό της φίλο Μπισμπίκη και την Βανδή με νέες δηλώσεις, παραλληλίζοντας τον δικό τους δεσμό με τον δικό της γάμο.



«Με ενόχλησε όταν βλέπω έγκριτα μέσα, να μπαίνουν σε λεπτομέρειες που βρίσκω απαράδεκτες. Τον Βασίλη τον αγαπάω γιατί έχουμε δουλέψει μαζί στα Μυστικά της Εδέμ, είναι φίλος μου, τον αγαπάω και τον νοιάζομαι.

Τη Δέσποινα δεν την ξέρω αλλά την εκτιμώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί δύο μεγάλοι άνθρωποι πρέπει να λογοδοτήσουν για το τι κάνουν. Κι εγώ έτσι τον γνώρισα τον άντρα μου, ήμασταν παντρεμένοι με άλλους, τον ερωτεύτηκα τρελά, με ερωτεύτηκε και ταυτίζομαι και τριάντα χρόνια είμαστε μαζί. Αφήστε τους ήσυχους, υπάρχει ένα όριο ευπρέπειας και πολιτισμού, που δεν πρέπει να το ξεπερνάμε παραβιάζοντας κλειδαρότρυπες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Βανδή - Μπισμπίκης: Τη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού για τη σχέση τους δεν την έχεις ακούσει

Ο Λάκης Λαζόπουλος ζήτησε συγνώμη από τον Βασίλη Μπισμπίκη: Όσα ανέφερε για τη Δέσποινα Βανδή

Βασίλης Μπισμπίκης- Δέσποινα Βανδή: Ήρθε και η πρώτη κοινή φωτογραφία στο Instagram