Πέγκυ Ζήνα: Το μεγάλο παράπονο, τα κλάματα και η αποκάλυψη για την κόρη της Ηλέκτρα

Πατούλια Κατερίνα
Πέγκυ Ζήνα: Το μεγάλο παράπονο, τα κλάματα και η αποκάλυψη για την κόρη της Ηλέκτρα

Η εξομολόγηση της Πέγκυς Ζήνα στον Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω έκρυβε πολλές αποκαλύψεις. 

Η Πέγκυ Ζήνα ήταν η ξεχωριστή προσκεκλημένη του Νίκου Χατζηνικολάου για την εβδομάδα αυτή στο Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1.

«Το ταλέντο το πήρα από τους γονείς μου, τραγουδούσαν και οι δύο υπέροχα. Προσέχω πάρα πολύ και θα πρέπει να σταματήσει αυτό. Ακόμα κάνω μαθήματα και ακόμα προσέχω τη φωνή μου. Αυτό το υιοθέτησα από τη Μαρινέλλα. Πολύ πολύτιμες συμβουλές. Το προσέχω σαν τα μάτια μου αυτό το ταλέντο που μου έδωσε ο Θεός. Δεν φωνάζω δυνατά, δεν κάθομαι πολύ στα χιόνια, το πρωί όταν ξυπνάω μιλάω χαμηλόφωνα. Εγώ όταν μιλούσα με τη Μαρινέλλα στο τηλέφωνο κάθε τρία λεπτά με μάλωνε. Γιατί φωνάζεις μου έλεγε. Δεν μπορώ να σε ακούω να φωνάζεις...

Η μητέρα μου,η Στέλλα Χρυσικοπούλου, ήταν επαγγελματίας τραγουδίστρια. Η μαμά μου είχε σπουδαία φωνή, παρόλο που δεν έγινε ευρέως γνωστή, ήταν άλλες οι εποχές τότε. Όσο μεγάλωνα έβλεπα πως δεν την αγαπούσε πολύ αυτή τη δουλειά γιατί την έβλεπα κλαμένη. Από μικρή αγαπούσα τον χορό και το θέατρο. Αν με ρωτούσαν τι θα ήθελα να γίνω θα έλεγα μια ήρεμη δύναμη», ακριβώς όπως την χαρακτήρισε και ο Νίκςο Χατζηνικολάου στο ξεκίνημα της κουβέντας τους.

Το μεγάλο παράπονο της Ζήνα

Η Ζήνα αναφέρθηκε και στο μεγάλο παράπονο που έχει ακόμα για το ξεκίνημα της καριέρας της με ένα τραγούδι που δεν ήθελε ποτέ να πει, το Αν πας με Άλλη.



«Ήμουν ένας άνθρωπος ευγενής, δεν είχα συνθέτη να με επιλέξει να ξεκινήσω την καριέρα μου, δεν είχα τέτοια πλάτη, με αυτό το τραγούδι θα κάνεις επιτυχία μου έλεγαν, εγώ έκλαιγα, δεν ήθελα να πω το αν πας με άλλη θα σου σπάσω το κεφάλι. Ταλαιπωρήθηκα όμως γιατί δεν μου έδινε κανείς τραγούδι λόγω του πρώτου».

Η εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά:

Η Ρούλα Κορμηλά μίλησε για την Πέγκυ με συγκίνηση και την χαρακτήρισε ως την κόρη που δεν έχει:

«Είναι το κορίτσι μου, είναι το πρόσωπο που αγαπώ. Έχει κερδίσει με την αξία και το σπαθί της την καρδιά μου. Η Πέγκυ οριοθετεί καταστάσεις, είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ό,τι έχει κερδίσει το έχει κερδίσει με το σπαθί της, με αυτή τη φωνάρα που διαθέτει. Την αγαπώ τόσο πολύ που πραγματικά θα ήθελα να ήταν η κόρη που δεν έχω».

Με τη σειρά της η Πέγκυ εξήγησε πως η Ρούλα την βοήθησε όταν σούπερ σταρ στην Ελλάδα και δεν θα το ξεχάσει ποτέ:

«Όταν μου στάθηκε στα πρώτα μου βήματα δεν περίμενε τίποτα από μένα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι μετά τον πρώτο μου δίσκο, που είχα πει ένα τραγούδι που δεν με αντιπροσώπευε σαν χαρακτήρα, με είχαν βάλει στην άκρη όλοι στο χώρο μου, η Ρούλα Κορομηλά ήρθε μαζί στο στούντιο του Αλέκου Χρυσοβέργη, ήταν ο συνθέτης που με ξέπλυνε από τον πρώτο μου δίσκο. Θα είμαι πάντα δίπλα της σαν άνθρωπος».

Η σχέση και ο γάμος με τον Γιώργο Λύρα

Όπως ήταν φυσικό, η Πέγκυ μίλησε για την 26ετή σχέση και τον γάμο 14 ετών με τον Γιώργο Λύρα και εξήγησε πώς έχει καταφέρει η σχέση του να αντέξει και να είναι τόσο δυνατή μετά από τόσα χρόνια:



«Ο λόγος που ο γάμος μας με τον Γιώργο έχει κρατήσει τόσα χρόνια, είναι επειδή ο Γιώργος έχει μεγαλύτερα όνειρα από εμένα για εμένα. Ο Γιώργος είναι και άντρας μου και πατέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν ο Γιώργος και ήταν και Κριός σαν τον σύζυγό μου. Είναι η ασφάλειά μου, η προστασία μου. Είχαμε ένα πάρα πολύ δυνατό έρωτα και ακόμα έχουμε, απλώς έχει μετουσιωθεί σε αγάπη και ότι έχουμε χτίσει, το έχουμε χτίσει μαζί. Ήταν σημαντικό που ο Γιώργος είναι πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, μας δίνει ισορροπία», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια με τον Νίκο Χατζηνικολάου να πιστοποιεί πως παρότι του το ζήτησαν, ο Λύρας αρνήθηκε ευγενικά να κάνει δηλώσεις στην εκπομπή για την Πέγκυ. .

Όπως ήταν φυσικό, η Πέγκυ μίλησε και για την δεκάχρονη κόρη της Ηλέκτρα, τονίζοντας:

«Έχουμε μία 10χρονη κούκλα, η οποία είναι πολύ καλό παιδί και έχει πάρει τα καλύτερα και από τους δύο. Πραγματικά αν ήμουν γλύπτης και διάλεγα χαρακτηριστικά και από τους δύο, θα διάλεγα αυτά και ειδικά στα κομμάτια της ψυχής της. Την κόρη μου την βλέπω πιο πολύ επιχειρηματικό μυαλό, παρόλο που τραγουδάει όλη μέρα και της αρέσει και ο χορός. Δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με το τραγούδι, αυτή είναι η αλήθεια, ίσως γιατί κι εγώ παρόλο που αγαπώ το τραγούδι, νιώθω πως δεν ταιριάζω σε αυτό το σύστημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Δέσποινα Βανδή έδειξε γαμήλιες φωτογραφίες και μίλησε για τη Βίσση, τον Φοίβο και τον Ντέμη

Μίκης Θεοδωράκης - Τι απαντούσε στην σκληρή κριτική για την συνεργασία με τους… μπουζουκόβιους

Απίστευτη ομοιότητα: Η Πέγκυ Ζήνα μοιάζει με την κόρη της σαν δυο σταγόνες νερό (video)