Οριστικός ο χωρισμός για Καινούργιου - Τσαγκρίδη: Το νέο ταξίδι στο Μαϊάμι (photos)

Οριστικός ο χωρισμός για Καινούργιου - Τσαγκρίδη: Το νέο ταξίδι στο Μαϊάμι (photos)

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης πέταξε μέχρι τις ΗΠΑ όσο η Καινούργιου έμεινε στην Αθήνα αλλά ετοιμάζει δικό της ταξίδι.

Οριστικός φαίνεται πως είναι ο χωρισμός ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Ήδη στη χτεσινή της εκπομπή η Κατερίνα Καινούργιου είχε μοιραστεί με του συνεργάτες της εκπομπής της και τον προσκεκλημένο James Καφετζή κάτι που της συμβαίνει κάθε φορά που χωρίζει.

Η παρουσιάστρια τόνισε πως όταν εκείνη χωρίζει, οι πρώην της δεν θέλουν να την βλέπουν, αφήνοντας ένα υπονοούμενο και για την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Ο χωρισμός είναι οριστικός

Τσαγκρίδης και Καινούργιου χώρισαν πριν δύο μήνες. Οι πρώτες φήμες περί χωρισμού ξέσπασαν στο ξεκίνημα του Νοεμβρίου με το περιβάλλον της παρουσιάστριας να μιλάει για κρίση στον 2,5 ετών δεσμό του ζευγαριού και επαναπροσδιορισμό της σχέσης.

Μέσα από υπονοούμενα στην εκπομπή της και πάλι, η Κατερίνα είχε πει μόλις χτες, μιλώντας στην Κατερίνα Λένη, πως θέλει να την προσκαλέσει στο σπίτι της, μιας και έχει μετακομίσει και πάλι στα βόρεια προάστια.

kainourgiou tsagridis

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι συμβαίνει όταν χωρίζει και αναφέρθηκε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Όπως σίγουρα θυμάσαι, η Καινούργιου, στο διάστημα της καραντίνας είχε μετακομίσει στο σπίτι του αγαπημένου της Φίλιππου στο κέντρο, χωρίς να είναι επίσημη όμως η συγκατοίκηση.

Στη συνέντευξή της στο ΟΚ, τον Σεπτέμβριο, η Καινούργιου είχε αποκαλύψει πως θέλει να βρει ένα μεγαλύτερο σπίτι με τον αγαπημένο της Φίλιππο.

«Έχει ο καθένας το σπίτι του, αλλά η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες μέρες μένω στον Φίλιππο. Εξακολουθώ, όμως, να έχω και τον χώρο μου.

Έχουμε συζητήσει τη συγκατοίκηση, αλλά δεν έχουμε ακόμα ξεκινήσει να ψάχνουμε για ένα σπίτι μεγαλύτερο, που θα αρέσει και στους δύο. Έχουμε βολευτεί γιατί και τώρα ουσιαστικά συγκατοικούμε».


https://www.instagram.com/p/B-PkcVGBY_q

Τα ταξίδια μετά τον χωρισμό για Φίλιππο και Κατερίνα

Μετά τις πρώτες φήμες περί χωρισμού, ήρθε και το πρώτο ταξίδι του Φίλιππου στο Άμστερνταμ με τους κολλητούς του ενώ η Καινούργιου ταξίδεψε στο Παρίσι με τις δικές της κολλητές μερικές εβδομάδες αργότερα.

Το ζευγάρι πάντως, στη διάρκεια της σχέσης του λάτρευε τα ταξίδια στο εξωτερικό αλλά ο covid19 και η αναστολή των ταξιδιών δεν τους επέτρεψε να ταξιδέψουν περισσότερο.


https://www.instagram.com/p/CLSEAuChDuS

Το νέο ταξίδι αναψυχής του Φίλιππου στο Μαϊάμι

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μπορεί να είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στον τομέα της ναυτιλίας αλλά έχει μια μεγάλη αγάπη για τη σύγχρονη τέχνη την πήρε από τη μητέρα του, Ειρήνη Παναγοπούλου, η οποία ασχολείται και με τη συλλογή έργων τέχνης.

Όπως ήταν φυσικό λοιπόν, ο Φίλιππος ταξίδεψε μέχρι τις ΗΠΑ και συγκεκριμένα βρίσκεται στο Μαϊάμι όπου και λαμβάνει χώρα η έκθεση 19η έκθεση The New Art Dealers Alliance (NADA) από 1–4 Δεκεμβρίου 2021 στα Ice Palace Studios.

filippos2
filippos2

Χωρίς να μας δείχνει την παρέα του αυτή τη φορά, ο επιχειρηματίας έδειξε έργα τέχνης που του κέντρισαν την προσοχή αλλά αργότερα δείπνησε σε ασιατικό εστιατόριο.

Ταξίδι και για την Καινούργιου;

Η μαυροφορεμένη σήμερα Καινούργιου, τόνισε πως θέλει πολύ να βρεθεί στο J2Us του Σαββάτου αλλά ψάχνει να βρει ποιος θα είναι εκείνος που θα την παραλάβει από το αεροδρόμιο, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα ταξιδέψει και η ίδια σήμερα.

Τι κρύβει το μέλλον για το πάλαι ποτέ αγαπημένο ζευγάρι;

Τα δύο παιδιά μοιράστηκαν έναν μεγάλο έρωτα και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα αν έχουν γυρίσει πια σελίδα στη ζωή τους ή αν θα υπάρξουν ξανά μαζί στο μέλλον.

Tι έλεγε για τον Φίλιππο στη συνέντευξή της στο ΟΚ η Καινούργιου τον Σεπτέμβριο του 2021; Δες την gallery

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο εκνευρισμός της Καινούργιου και οι φήμες περί χωρισμού από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Κατερίνα Καινούργιου: Ξαναβρήκε το κέφι της - Ταξίδι με τις φίλες της στο Παρίσι μετά το χωρισμό