Γη της ελιάς: 'Ερχεται καυτή ερωτική σκηνή Ιουλίας και Γιώργη - Δεύτερο ατύχημα για την Αρετή

Κατερίνα Μπούσιου
Γη της ελιάς: 'Ερχεται καυτή ερωτική σκηνή Ιουλίας και Γιώργη - Δεύτερο ατύχημα για την Αρετή

«Σφάζονται» παλικάρια στα πόδια της Ιουλίας και όχι μόνο αυτό, βάζει και τους τηλεθεατές σε δίλημμα στο Twitter. Εμείς στηρίζουμε πάντως αστυνόμο Κουράκο αλλά και Βασιλική με Φίλιππο που ετοιμάζονται να το σκάσουν για την Αθήνα για μια νέα ζωή. Αρετή και Χάιδω θα αποκτήσουν τελικά την εγγονή τους; 

Τελικά ως τηλεθεατές έχουμε φέτος τόσο μεγάλη ανάγκη να βλέπουμε νέους έρωτες; Γιατί μετά την θραύση που έκανε για παράδειγμα στο Σασμό του Alpha, ο Μαθιός και η Βασιλική και τον χαμό που κάνει ο Φίλιππος και η Μανιάτισσα Βασιλική στη Γη της ελιάς του Mega, από χθές το βράδι μετά το πρώτο φιλί του Γιώργη και της Ιουλίας έχουμε επίσημα ένα ακόμη ζευγάρι. Το οποίο ακόμη δεν ξέρουμε αν θα έχει διάρκεια και έχει ήδη διχάσει λίγο τους φαν της σειράς. Οι μισοί θέλουν την Ιουλία με το Στάθη και οι υπόλοιποι με τον αστυνόμο. Μα, τέτοια θραύση πια η Ιουλία; Βέβαια όπως μας είχε δηλώσει και πρόσφατα στο Queen.gr σε συνέντευξή του ο Αλέξανδρος Μαρτίδης που υποδύεται τον Γιώργη Κουράκο, όταν τον ρωτήσαμε αν του στέλνουν μηνύματα να αφήσει ήσυχη την Ιουλία και να μείνει με τον Στάθη, μας είχε απαντήσει πως: « Όχι το αντίθετο θα έλεγα. Μου γράφουν ότι μας θέλουν να είμαστε μαζί ως ζευγάρι.»

martidis

Αλέξανδρος Μαρτίδης στο Queen.gr - Τα περίεργα μηνύματα από τις θαυμάστριες και η άγνωστη ζωή του

Επιτέλους μαζί

Στο επεισόδιο της Γης της ελιάς που θα δούμε την Κυριακή, θα έχουμε και την πρώτη ερωτική σκηνή διαρκείας με το νέο μας ζευγάρι. Γιώργης και Ιουλία θα επιστρέψουν ανανεωμένοι στη Μάνη, αν και εκείνη θα κάνει κάποιες δεύτερες σκέψεις για το που θα πάει αυτός ο δεσμός. Ο Στάθης άλλωστε δεν θα την αφήσει σε ηρεμία, γιατί μόλις το πάρει είδηση και κυρίως μόλις τους δεί για πρώτη φορά μαζί, θα γίνει έξαλλος από τη ζήλια του. Βλέπετε ήταν απωθημένο χρόνων ο δικός τους έρωτας και όπως και να το κάνουμε είναι καρμικός. Αλλά ο αστυνόμος είναι ο μόνος που μπορεί να της προσφέρει μια ζωή χωρίς προβλήματα και είναι έτοιμος να την κάνει ευτυχισμένη και αυτό θα της τονίσει πολλές φορές. Μια νέα αρχή τάζει και ο Στάθης στην Αρετή τώρα που βγαίνει από το νοσοκομείο.



Ταλαιπωρία δίχως αύριο

'Ονειρα και μάλιστα μεγαλόπνοα κάνουν και η Βασιλική με το Φίλιππο που ετοιμάζονται να φύγουν για την Αθήνα. Μάλιστα η Βασιλική αφήνει και ένα σημείωμα στην οικογένειά της, λέγοντας ότι φεύγει, χωρίς άλλες λεπτομέρειες. Πετάει στα σύννεφα το ζευγάρι γιατί έμαθαν και το φύλο του μωρού που περιμένουν και θα είναι κοριτσάκι. Αναμενόμενο. Πως αλλιώς θα μαλλιοτραβηχτούν για μια ακόμη φορά η Αρετή και η Χάιδω στο μέλλον; Δεν θα είναι μια καλή αφορμή, το όνομα που θα πάρει η εγγονή τους;


https://www.instagram.com/p/CWbZgrwML5T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βέβαια ας μην πάμε το μυαλό μας τόσο μακριά γιατί έρχονται νέες ανατροπές. Μετά τη φυγή της Βασιλικής θα έχουμε την Αρετή να μένει χωρίς φροντίδα στο σπίτι και έτσι θα πάθει ένα ακόμη ατύχημα που μπορεί να μη θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο, αλλά θα την ακινητοποιήσει για αρκετό διάστημα. Αυτό σημαίνει βέβαια ότι ο Στάθης δεν θα μπορεί να το κουνήσει ρούπι από κοντά της!

*Απολαύστε μερικά από τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για το νέο ειδύλλιο της Μάνης στη photo gallery που ακολουθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Η σχέση Ιουλίας - Γιώργου ξεκινά και το ερώτημα είναι... πόσο θα διαρκέσει!

Γη της ελιάς: Ο Φίλιππος με τη Βασιλική οργανώνουν σχέδιο για να το σκάσουν

Γη της ελιάς: Η... μετάλλαξη της Χάιδως έχει κάνει το Twitter να απορεί και τα τρολ «πέφτουν βροχή»