Ελένη Φουρέιρα: Οι μελανιές στα πόδια και η εκρηκτική εμφάνιση στο Voice -Έτσι αντέδρασε το Twitter

Πατούλια Κατερίνα
Ελένη Φουρέιρα: Οι μελανιές στα πόδια και η εκρηκτική εμφάνιση στο Voice -Έτσι αντέδρασε το Twitter

Φουρέιρα και Αργυρός «έβαλαν φωτιά» στη σκηνή του Voice.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν γεμάτο με το ντουέτο του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Ελένης Φουρέιρα.

Οι δύο τραγουδιστές έκαναν τη μεγάλη τους πρεμιέρα την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου σε νυχτερινό κέντρο μετά από δύο χρόνια αποχής του Αργυρού από την αθηναϊκή νύχτα λόγω πανδημίας ενώ η Ελένη επέστρεψε μετά το 2017 σε νυχτερινή σκηνή.

Και δεν ήταν μόνο η πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο, μιας και το ντουέτο Αργυρού- Φουρέιρας εμφανίστηκε μαζί και στη σκηνή του Voice.

Το ντουέτο Αργυρού- Φουρέιρας στο Voice

Στο Voice βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στα battles ενώ στο ενδιάμεσο των μουσικών μονομαχιών, η Ελένη και ο Κωνσταντίνος έβαλαν φωτιά στη σκηνή.

foureira 263497822 1473677763013040 5046623981450602670 n

Πρεμιέρα για την Ελένη Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της (photos)



Όπως ήταν φυσικό, η αντίδραση των fans των τραγουδιστών στο Twitter ήταν άμεση αλλά αυτό που έκανε εντύπωση στο κοινό, ήταν ο ακομπλεξάριστος τρόπος με τον οποίο διασκέδασαν οι υπόλοιποι κριτές στο ντουέτο του Αργυρού με τη Φουρέιρα. Ρουβάς, Παπαρίζου και Μουζουράκης αποθέωσαν τους συναδέλφους τους χορεύοντας και τραγουδώντας.



Οι μελανιές μετά το show της Φουρέιρα

«Finally back on stage after long time! Το συναίσθημα μοναδικό κ η αγάπη σας εξωπραγματική σας ευχαριστώ. I have missed you so much», έγραψε στο Instagram η Φουρέιρα ενώ μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από το live της στο νυχτερινό κέντρο που ξεκίνησε να εμφανίζεται. Ήτα όμως μία φωτογραφία της τραγουδίστριας που έδειχνε τα πόδια της γεμάτα μελανιές που κέντρισε το ενδιαφέρον των fans της. Παράσημα είχε χαρακτηρίσει τις μελανιές αυτές που απέκτησε η Φουρέιρα από το απαιτητικό σόου που έκανε on stage.


https://www.instagram.com/p/CXHa7a-g0BK

Δες μερικές από τις φωτογραφίες που μοιράστηκαν Αργυρός και Φουρέιρα από το show τους παρακάτω αλλά και τα tweets του κοινού από την κοινή εμφάνιση στο Voice.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε Fuego στο GNTM4 – Το κοινό την αποθέωσε

Το μαύρο post της Φουρέιρα: Πενθεί την απώλεια του Mad Clip η τραγουδίστρια (photos)

Η Φουρέιρα έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα που όλοι πρέπει να ακούσουν-Μαζί σου Ελένη!