H Khloe Kardashian αντέδρασε στην είδηση για το τρίτο παιδί του Tristan Thompson

H Khloe Kardashian αντέδρασε στην είδηση για το τρίτο παιδί του Tristan Thompson

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες υποθέσεις απιστίας του Tristan Thompson, αυτή τη φορά η Khloe Kardashian αντέδρασε πολύ διαφορετικά.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι αρκετά δύσκολα για την 37χρονη Khloe Kardashian η οποία βιώνει ένα ντεζαβού με μνήμες από το παρελθόν, ειδικά τότε που είχε μόλις φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την True Thompson.

Μια personal trainer, η Maralee Nichols, έφερε στον κόσμο τον γιο του Tristan όπως υποστηρίζει η ίδια την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly. Η Νichols φέρεται να δηλώνει πως η σύντομη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα είχε ως συνέπεια την εγκυμοσύνη της την οποία ο παίκτης του NBA της είχε ζητήσει να διακόψει με θέλγητρο το ποσό των 75.000 δολαρίων.

Η δικαστική διαμάχη με την personal trainer

Η trainer έχει φυλάξει μηνύματα ενώ ένα νέο προφίλ που η ίδια υποτίθεται πως δημιούργησε στο Instagram έμπλεξε και την Kylie Jenner στις αποκαλύψεις της.

THOMPSON KARDASHINA BABY DRAMA 3

Έξαλλη η Khloe Kardhashian! Ο Tristan Thompson φημολογείται πως έκανε παιδί με άλλη γυναίκα



Η μη αναμενόμενη αντίδραση της Khloe Kardashian:

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες υποθέσεις απιστίας από μεριάς του Tristan, αυτή τη φορά η Khloe αποφάσισε να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Ούτε φωνές, ούτε ξεσπάσματα για την 37χρονη Kardashian

Η Khloe, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Hollywood Life, θέλει απλά να μάθει όλη την αλήθεια για την υπόθεση της Maralee Nichols και του γιου που έφερε στον κόσμο και σκοπεύει να μιλήσει άμεσα μαζί της.

Η Khloe δεν θέλει απλά να κάνει υποθέσεις για μια ακόμα φορά και η πηγή από το περιβάλλον της ανέφερε:

«Η Khloe είναι κουρασμένη με τον Tristan να μπαίνει σε καταστάσεις που την ντροπιάζουν και την ίδια και την οικογένειά της.

tristan4

Την ίδια στιγμή, η 31χρονη trainer από το Τέξας, ζητά οικονομική υποστήριξη από τον Thompson για την ανατροφή του παιδιού τους.

Στα νομικά έγγραφα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα, ο Tristan φέρεται να έχει παραδεχτεί να έχει έρθει σε επαφή με την trainer ενώ έχει ζητήσει γονιδιακό έλεγχο του αγοριού που γεννήθηκε για να διαπιστώσει αν πρόκειται πραγματικά για παιδί του.

Η Khloe προσπαθεί να μην κόψει τις γέφυρες επικοινωνίας με τον Tristan:

«Η Khloe θέλει να ξέρει την αλήθεια και του έχει δώσει την ευκαιρία να της πει την αλήθεια. Βέβαια για μια ακόμα φορά, η ίδια είναι στην επικαιρότητα για τους λάθος λόγους. Η Khloe δεν ξέρει αν είναι χαρούμενη, λυπημένη αλλά ελπίζει όλα αυτά να είναι ψέματα. Στο μεσοδιάστημα, δεν θέλει να βγάζει συμπεράσματα μέχρι να έχει όλες τις πληροφορίες που πρέπει.


https://www.instagram.com/p/CVgrSlcPjwW

Δεύτερη πηγή από το περιβάλλον της Khloe υποστηρίζει πως η Kardashian είναι έτοιμη να ανοίξει διάλογο με την Maralee για να καταλάβει τι έχει συμβεί, μιας και η ίδια ήταν ζευγάρι με τον Tristan ξανά, όταν ο ίδιος είχε σχέση με την trainer. H επανασύνδεση της Khloe με τον Tristan είχε επιβεβαιωθεί τον Ιούνιο, όταν η Khloe συζητούσε με τις αδερφές της τα σχέδια για την απόκτηση δεύτερου παιδιού μέσω παρένθετης.

Πάντως η Khloe θέλει να μιλήσει με την Maralee όταν εκείνη βρει τα πατήματά της ως νέα μαμά και εν θέλει να την ταράξει απλά να μιλήσουν ως μητέρα προς μητέρα.

Η πρώτη φορά που ο Thomspon συνελήφθη να απατά την Khloe ήταν το 2018 λίγο πριν τη γέννηση του παιδιού του με την Kardashian και ακολούθησε μια ακόμα απιστία με την Jordyn Woods την πάλαι ποτέ κολλητή της Kylie Jenner και καλή φίλη της Khloe.

Τι έχει πει ο Tristan στην Khloe;

«Ο Tristan έχει υποστηρίξει πως πρόκειται για ένα one night stand κι όχι για σχέση και υποστηρίζει πως η trainer θέλει απλά χρήματα».

Για την ιστορία, η Khloe έγινε ζευγάρι με τον Thompson ενώ θα ερχόταν στον κόσμο το πρώτου παιδί, ο Prince, καρπός της σχέσης του με την Jordan Craig.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Khloe Kardashian: Περνά καραντίνα με την κόρη της και ανέβασε το πιο γλυκό insta story (video)

Θετικές στον κορωνοϊό η Khloe Kardashian και η κόρη της! Το μήνυμα στο Instagram

Ο Tristan Thompson διέψευσε τον χωρισμό από την Khloé Kardashian με ένα post