Η θλίψη της Καινούργιου για τον χωρισμό τάραξε ακομα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Τι της είπε

Η θλίψη της Καινούργιου για τον χωρισμό τάραξε ακομα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Τι της είπε

Η Κατερίνα Καινούργιου τα... άκουσε από τον Αντρέα Μικρούτσικο στη μεγάλη επιστροφή του στην Super Κατερίνα.

Το τελευταίο δύσκολο διάστημα για την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασε ο Αντρέας Μικρούτσικος στη μεγάλη επιστροφή του στην τηλεόραση και στην εκπομπή Super Κατερίνα μετά την σοβαρή τρίμηνη περιπέτεια της υγείας του.

Η Κατερίνα υποδέχτηκε ξανά στην εκπομπή της τον Αντρέα, τονίζοντας πως τον θεωρεί τον καλύτερο παρουσιαστή στην ελληνική τηλεόραση αλλά ο Μικρούτσικος επέστρεψε στο πλατό με διάθεση να μαλώσει την παρουσιάστρια.

Επέστρεψε με παρατηρήσεις ο Μικρούτσικος

Σαν μπαμπάς μίλησε ο Αντρέας Μικρούτσικος στην Κατερίνα Καινούργιου για την αντιμετώπιση που έχει στον χωρισμό της και της είπε σε έντονο ύφος:

«Τα έχω με τη συμπεριφορά σου στα προσωπικά. Τα επαγγελματικά έχει αλλάξει λίγο ο χάρτης, όλα είναι ρευστά, θα τα δούμε, εδώ είμαστε να πολεμήσουμε.

kainourgiou tsagridis

Δεν χωρίζουν όλοι οι celebrities ήρεμα κι ωραία! 5 χωρισμοί που προκάλεσαν πλήθος σχολίων

Ήδη πάτε καλά, αλλά είναι άλλο το πρόβλημα. Στα προσωπικά έχω αντιρρήσεις. Σε θέλω πιο περήφανη, πιο δυναμική κι όχι να βλέπω όπως με ενημερώνουν πως γράφεις. Έχεις μια θλίψη και ένα ικετευτικό. Όχι! Είσαι χαρά θεού, είσαι μία, είσαι έξυπνη, είσαι καλό κορίτσι, ποιος θα βρει τέτοιο πράγμα, άλλον πρέπει να κλαίμε».



Η θλίψη που δεν κρύβεται:

Τη στιγμή που ο Φίλιππος φαίνεται πως έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή του και απολαμβάνει ένα ακόμα ταξίδι στο Μαϊάμι, η Κατερίνα με τον αυθορμητισμό που έχει, αναφέρεται συχνά τόσο στον πρώην της όσο και στον χωρισμό.

Πριν λίγες ημέρες, είχε τονίσει τη συμπεριφορά που έχουν οι πρώην της απέναντί της όταν έρχεται ο χωρισμός:

«Εγώ γιατί όταν χωρίζω δεν θέλει να με βλέπει κανείς από τους πρώην μου μετά;», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα και δεν σταμάτησε εκεί κάνοντας ονομαστική αναφορά στον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η θλίψη και στο Instagram:

Μετά τη «μοναχική γιορτή» της και το ταξίδι με τις φίλες της (χωρίς τον Φίλιππο) στο Παρίσι, η Καινούργιου δεν είχε κρύωει τη θλίψη και στα social με σχετικά stories:

«Όταν δεν νιώθεις το άρωμα της βροχής, κινδυνεύει η ψυχή σου.
Θέλω μια ρωγμή εγώ στην ψυχή, να μπαίνει μέσα η βροχή.
Όποιος πιστεύει πως η λιακάδα φέρνει την ευτυχία απλά δεν έχει χορέψει στη βροχή...», είχε γράψει η Κατερίνα ενώ στην κάμερα της εκπομπής της είχε αναφερθεί και στις ερωτήσεις που δέχεται για τα προσωπικά της και το πόσο την επηρεάζει όλο αυτό:



«Ειλικρινά παιδιά φωτογραφίζω τα μηνύματα που δέχομαι και αφορούν στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω! Γυρνάω σπίτι μου και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά. Είναι τόσο ακραίο όλο αυτό», είχε πει με γεμάτη πίκρα η Κατερίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οριστικός ο χωρισμός για Καινούργιου - Τσαγκρίδη: Το νέο ταξίδι στο Μαϊάμι (photos)

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τι συμβαίνει όταν χωρίζει και αναφέρθηκε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Φανερά πικραμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά»