Ο Αγγαίος Ποθητός αποχώρησε για δεύτερη φορά και έκανε το πρώτο του post στο Instagram

Ο Αγγαίος Ποθητός αποχώρησε για δεύτερη φορά και έκανε το πρώτο του post στο Instagram

Η αντίδραση του Twitter στην εκ νέου αποχώρηση του Αγγαίου από το GNTM 4 ήταν η αναμενόμενη.

Φτάσαμε στον ημιτελικό του φετινού GNTM και όλα δείχνουν πως μιλάμε για γυναικεία υπόθεση. Με την εκ νέου αποχώρηση του Αγγαίου Ποθητού, η τελική τετράδα του ημιτελικού του ριάλιτι μοντέλων περιλαμβάνει τρεις γυναίκες κι ένα αγόρι.

Όλγα, Κυβέλη, Ειρήνη και Κωνσταντίνος διεκδικούν τον τίτλο του GNTM 4 και ήδη τα spoilers θέλουν στον μεγάλο τελικό της 20ης Δεκεμβρίου την Όλγα, την Κυβέλη και τον Κωνσταντίνο.

Δεύτερη αποχώρηση για τον Αγγαίο:

Στους bottom 2 βρέθηκε ο Αγγαίος μαζί με την Ειρήνη, το golden pass του φετινού GNTM και οι κριτές κράτησαν τελικά την νεαρή κοπέλα στον ημιτελικό του παιχνιδιού. Ο Αγγαίος Ποθητός που είχε επιστρέψει στο παιχνίδι με τη δεύτερη ευκαιρία, δεν κατάφερε τελικά να προχωρήσει λίγο παραπάνω όπως ήθελε ο ίδιος και τόνισε:


https://www.instagram.com/p/CXMt2nAKTSw

«Αποχώρησα στην πεντάδα, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό αλλά έφτασα στην πεντάδα. Νιώθω λίγο αδικημένος από την κριτική, έβλεπαν πράγματα τα οποία δεν έβλεπα, δεν πειράζει για να το λένε κάτι θα ξέρουν, το παιχνίδι του GNTM τελειώνει εδώ αλλά για εμένα ξεκινάει εκεί έξω», είπε γεμάτος παράπονο ο Αγγαίος.

Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram:

Ο Αγγαίος πάντως, είχε εξαφανιστεί από το Instagram από τις 13 Ιουνίου 2021 κάτι που είχε προδώσει την επιστροφή στο ριάλιτι μοντέλων με τη δεύτερη ευκαιρία. Αυτή τη φορά, ο Αγγαίος επέστρεψε κανονικά στο Ig με ένα post γεμάτο από ευχαριστίες.


https://www.instagram.com/p/CXMuvFhsIw-

«Μια πόρτα μολις εκλεισε και ανοίγουν πολλες καινούριες. Μια ακραια εμπειρία που έφτασε στο τέλος της. Μου εμαθε παρά πολλα πράγματα, μέσα από αυτη εξελίχθηκα τοσο ως ανθρωπος οσο και ως μοντελο. Ηταν μεγάλη μου τιμη που συνεργάστηκα με άπειρους αξιόλογους ανθρωπους. Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κοουτς @yiorgoskaravas_official στους κριτές @genevievevv @ismini_mini @angelosbratis @skoulos που με στήριξαν και με πίστευαν σε όλη μου την πορεία στον διαγωνισμό. Αλλά πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω εσάς που μου δείχνετε απεριόριστη αγάπη <3. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο crew του gntm», τόνισε ο Αγγαίος.

gntm aggaios apoxorisi 1

Ο Αγγαίος από τη Σαντορίνη και τη Σιβηρία

O Αγγαίος κατάγεται από τη Σαντορίνη και τη Σιβηρία και σπουδάζει personal trainer. Το μόντελινγκ για τον Αγγαίο είναι υπόθεση οικογενειακή, αφού κληρονόμησε το πάθος του για τον χώρο από τη μητέρα του, που ήταν και η ίδια μοντέλο. Αν και μόλις 20 χρονών, μετρά ήδη πολλές επιτυχημένες συνεργασίες. Δίνει όλη την ενέργειά του σε ό,τι καταπιάνεται, ενώ λατρεύει τα extreme sports.

Πώς αντέδρασε το Twitter στην αποχώρηση του Αγγαίου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Ο Αγγαίος Ποθητός αποχώρησε από το GNTM 4: Έξαλλο το Twitter με την παραμονή του Τζόνι (photos)

Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν: Η Αγάπη Brooks εκτός GTNM 4 και έκανε το πρώτο της post στο Instagram

Ο Ναπολέων Μίτσης αποχώρησε από το GNTM και έκανε το πρώτο του post στο Instagram