Η χήρα του Kobe Bryant ζει με τον φόβο της διαρροή των φωτογραφιών του τραγικού δυστυχήματος

Πατούλια Κατερίνα
Η χήρα του Kobe Bryant ζει με τον φόβο της διαρροή των φωτογραφιών του τραγικού δυστυχήματος

Ήταν Ιανουάριος του 2020 όταν συνέβη το δυστύχημα με το ελικόπτερο που κόστισε τη ζωή στον Kobe Bryant και την κόρη του Gianna.

Τα νομικά έγγραφα που ήρθαν στο φως τη Δευτέρα, φανερώνουν την έντονη ανησυχία που έχει η χήρα του Kobe Bryant σύμφωνα με την Page Six.

Η 39χρονη Vanessa Bryant κατέθεσε μήνυση κατά της Κομητείας του Los Angeles μιας και οι πρώτες διασώστες που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος που είχε ο Kobe με την κόρη του με το ελικόπτερο, τράβηξαν φωτογραφίες από το δυστύχημα, τόσο από τη σωρό του συζύγου της, όσο και της κόρης της.

Μήνυση ξανά από τη Bryant

Η Vanessa στη μήνυση αναφέρει πως οι διασώστες και πυροσβέστες όχι μόνο τράβηξαν φωτογραφίες αλλά τις μοιράστηκαν:


https://www.instagram.com/p/CPaFS-qDExC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Οι αναπληρωτές και οι πυροσβέστες πήραν το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ - το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε μητέρα ή σύζυγο - και το έκαναν χειρότερο», φέρεται να δήλωσε η χήρα στην κατάθεση της.

Στη μήνυση, η Bryant ισχυρίστηκε ότι οι κοντινές φωτογραφίες του σώματος του Kobe μετά το δυστύχημα και της Gianna κοινοποιήθηκαν σε τουλάχιστον 28 συσκευές LASD και από τουλάχιστον δώδεκα πυροσβέστες, ορισμένοι από τους οποίους καμάρωναν για τις φωτογραφίες σε ένα μπαρ ενώ εξηγούσαν τα πάντα για τα τραύματα του συζύγου της επιδεικνύοντας τις φωτογραφίες ενώ έπιναν κοκτέιλς.

Η σύζυγος του Kobe και μητέρα των τεσσάρων κοριτσιών του, υποστήριξε πως έχει ήδη δει μια φωτογραφία του αδικοχαμένου συζύγου της.

kobe5 1

Αυτή ήταν η αιτία που έπεσε το ελικόπτερο που επέβαινε ο Kobe Bryant

Η κομητεία του Λος Άντζελες ήταν ικανοποιημένη που οι αξιωματούχοι πήραν διαταγή να διαγράψουν τις φωτογραφίες και που αυτές δεν κοινοποιήθηκαν δημόσια. Είχε επίσης υποστηρίξει ότι δεν ήταν σαφές εάν η συναισθηματική δυσφορία της χήρας προέκυψε από τις φωτογραφίες ή από την ίδια την απώλεια του αγαπημένου και της κόρης της

«Δεν θα μπορέσω ποτέ να διώξω την αγωνία που νιώθω για τις φωτογραφίες αυτές, που τράβηξαν οι άντρες αυτοί, οι οποίοι υποτίθεται πως θα μας κρατήσουν ασφαλείς ενώ αντιμετώπισαν τον Kobe και τη Gianna με τέτοια ασέβεια», φέρεται να έγραψε η θλιμμένη χήρα στην κατάθεση της.

«Για την υπόλοιπη ζωή μου, ένα από τα δύο πράγματα θα συμβεί: είτε οι κοντινές φωτογραφίες της σορού του συζύγου και της κόρης μου θα γίνουν viral στο διαδίκτυο, είτε θα συνεχίσω να ζω με φόβο μήπως συμβεί κάτι τέτοιο», είπε η Vanessa καταλήγοντας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένας χρόνος από τον θάνατο του Kobe Bryant: Τι ζητάει η χήρα του και συγκινεί

Συγκινεί η Vanessa Bryant με τη φωτό που ανέβασε για τα γενέθλια της κόρης της

JUICY NEWS Η κόρη του Kobe Bryant θα γίνει μοντέλο: Η ανακοίνωση στο Instagram