Βαρύ πένθος για την Παρασκευή Κερασιώτη του GNTM! O πατέρας της έφυγε από τη ζωή

Βαρύ πένθος για την Παρασκευή Κερασιώτη του GNTM! O πατέρας της έφυγε από τη ζωή

Δύσκολες ώρες περνά το μοντέλο και η οικογένειά της μετά την απώλεια του Νίκου Κερασιώτη.

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Παρασκευή Κερασιώτη και η οικογένειά της μετά την απώλεια του πατέρας της, Νίκου Κερασιώτη. Το μοντέλο έγινε ευρέως γνωστό στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM όπου κατάφερε και έφτασε μέχρι τον τελικό.

Ο θάνατος του μπαμπά της

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η αδελφή του μοντέλου μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. «Αχ πατέρα, αυτός ο πόνος είναι αβάσταχτος.. Σήμερα μαζί με εσένα έφυγε ένα μεγάλο μέρος της ψυχής μου…Να μας προστατεύεις από εκεί ψηλά και να μας δίνεις κουράγιο έτσι όπως έκανες πάντα… Θα σε αγαπάω αιώνια!» έγραψε η Μαρία Κερασιώτη.

https://www.instagram.com/p/CXPThjpAuPi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H εμφάνιση του μπαμπά της στο GNTM

Ο πατέρας της Παρασκευής Κερασιώτη είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στο GNTM, όταν εμφανίστηκε στο πλατό, για να φωτογραφηθεί με την κόρη του. O Nίκος Κερασιώτης είχε συγκίνησει τότε τους πάντες με τα λόγια του on camera όταν μίλησε για τη συμμετοχή της κόρης του στο ριάλιτι μοντέλων.

Ο μπαμπάς του μοντέλου είχε πει ότι δεν ακολουθεί τις παραδόσεις και τα έθιμα της φυλής του και οι κόρες του είναι ελεύθερες να κάνουν αυτό που αγαπούν τονίζοντας ότι ως πατέρας θα στέκεται δίπλα τους.



Πηγή κεντρικής: @paraskevi_kerasioti

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παρασκευή Κερασιώτη: Το μήνυμα να αγαπάμε τον εαυτό μας και ο λόγος που ταλαιπωρήθηκε μετά το GNTM

Παρασκευή Κερασιώτη: Η πρώην παίκτρια του GNTM ποζάρει topless και εντυπωσιάζει