Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το απρόοπτο περιστατικό που της χάλασε τη μέρα (photos)

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το απρόοπτο περιστατικό που της χάλασε τη μέρα (photos)

Δεν ξεκίνησε καλά η μέρα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Στραβά ξεκίνησε η μέρα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία είχε ένα απρόοπτο με το αυτοκίνητό της. Η δημοσιογράφος αντιμετώπισε πρόβλημα, καθώς βρέθηκαν βίδες στα λάστιχά της.

Σε δύο Insta Stories, μάλιστα, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της για το περιστατικό.

valavani

Το μυστηριώδες μήνυμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: «Χάθηκα τελευταία αλλά...»

Τα Insta Stories της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το αυτοκίνητό της

Δύο Insta Stories έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δείχνοντας το πρόβλημα που είχε με το αυτοκίνητό της.

Στο πρώτο Story έδειχνε τη μία ρόδα του αυτοκινήτου της να είναι ανυψωμένη με ειδικό μηχάνημα και έγραψε: «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται λένε», ενώ στο δεύτερο αποκάλυψε ότι δεν βρέθηκε μία βίδα, αλλά τρεις σε τρία διαφορετικά λάστιχα.

VALAVANI1

«Ούτε μία, ούτε δύο… Τρεις βίδες σε τρία διαφορετικά λάστιχα. Καλημέρα είπαμε τελικά;», έγραψε η Ευρυδίκη στο δεύτερο Insta Story με τον εκνευρισμό της – δικαίως- να είναι εμφανής.

VALAVANI2

Κι ενώ εκείνη ήθελε να πάει στις δουλειές της και της έτυχε αυτό το απρόοπτο περιστατικό, ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Βασάλος, βρέθηκε καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη και έκανε αποκαλύψεις για τη… στρατιωτική του θητεία, αλλά και για το Survivor.

«Έτρωγα εφτά φορές τη μέρα, πήγα εκεί και δεν έτρωγα καμία»

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor.



Ο Κωνσταντίνος, ο οποίος συμμετέχει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, είπε πως πριν μπει στο Survivor εργαζόταν 10 με 12 ώρες και έτρωγε επτά φορές την ημέρα. Βλέποντας τη διαφήμιση για το Survivor είπε «ώρα για διακοπές». Τελικά, τον επέλεξαν στα castings και – όπως αποκάλυψε- εκεί… έτρωγε μια φορά τη μέρα.



Ο Κωνσταντίνος μίλησε, επίσης, και για την εμπειρία του στον στρατό και συγκεκριμένα στην Προεδρική Φρουρά. Ο ίδιος είπε πως έχει ύψος 1.82 και ήταν ο πιο κοντός από τους φαντάρους εκείνη την περίοδο, όμως ο ίδιος επέλεξε να πάει εύζωνας.

Photos: @evridiki_valavani

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασάλος- Βαλαβάνη και Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Η κοινή φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο

Βαλαβάνη - Βασάλος: Καλεσμένοι σε λαμπερό γάμο στη Μύκονο - Η δεξίωση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό