Όλγα Ντάλλα vs Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Αυτή είναι η νικήτρια του GNTM 4 στο Instagram

Όλγα Ντάλλα vs Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Αυτή είναι η νικήτρια του GNTM 4 στο Instagram

GNTM 4: Δύο προφίλ στο Instagram, μία νικήτρια σε followers.

Σύμφωνα με τα spoilers πάντα, στον τελικό θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος αλλά και η Όλγα αντιμέτωπη απέναντι στην Κυβέλη με σκοπό την απόκτηση του τίτλου του επόμενου GNTM.

Μάχη γυναικών στο GNTM 4

Δύο είναι τα κορίτσια που κλέβουν τις εντυπώσεις στα social media και ειδικά στο Twitter. Κυβέλη εναντίον Όλγα και Όλγα εναντίον Κυβέλης.


https://www.instagram.com/p/CQGbM9egS8K

Η ξανθιά Όλγα με καταγωγή και από την Γερμανία και η εκκεντρική Κυβέλη από την Κέρκυρα έχουν συσπειρώσει την πλειοψηφία των fans του φετινού ριάλιτι μοντέλων.

Τα δύο κορίτσια κέρδισαν τις εντυπώσεις των κριτών από την πρώτη τους κιόλας audition αλλά η Όλγα είναι εκείνη που είναι περισσότερο δημοφιλής στο Instagram.

Σίγουρα φέτος δεν είχαμε εκρήξεις από followers στο Instagram account των παικτών του GNTM, κάτι που για παράδειγμα συνέβη πέρσι στο GNTM 3 στην περίπτωση του Ηρακλή Τσουζίνοφ.

H Όλγα είναι νικήτρια σε folllowers στο Instagram με περισσότερους από 40 χιλιάδες ενώ η Κυβέλη έχει περισσότερους από 8700 followers.

iraklis tsozinof

Ο κούκλος Ηρακλής του GNTM 3 έχει το πιο hot Instagram και πρέπει να το δεις

Who is who:



Η Κερκυραία Κυβέλη είναι 19 ετών και μετακόμισε στην Αθήνα για να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα: να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο.  Στα 16 της, πόζαρε για πρώτη φορά στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και έκτοτε την κέρδισε το modelling. Ως άνθρωπος είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη. Υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα. Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της.



Η 21χρονη Όλγα κατάγεται από Ελλάδα και Γερμανία. Σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών και είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης στο ύπτιο με την ομάδα του Ολυμπιακού. Θεωρεί πως ο αθλητισμός της έχει προσφέρει πειθαρχία, αντοχή και στοχοπροσήλωση, εφόδια που θα της φανούν πολύτιμα στη μάχη για την πρωτιά στο GNTM 4. Από τα νερά της πισίνας βουτά στα βαθιά νερά του GNTM4 με το βλέμμα στο βάθρο, γιατί όπως λέει οι πρωταθλητές δεν κατεβαίνουν ποτέ σε έναν αγώνα για να χάσουν.


https://www.instagram.com/p/CQJcCd4Mfl1

Όσο για τη νίκη στις φωτογραφήσεις: Κυβέλη Χατζηευστρατίου και Όλγα Ντάλλα συναγωνίζονται και στις καλύτερες φωτογραφίες στα set δοκιμασιών του GNTM 4.

Αν σκεφτεί βέβαια κανείς πως η Κυβέλη σχεδόν σε κάθε σετ παίζει με disadvantage από τους συμπαίκτες της, το προβάδισμα νίκης είναι δικό της. Όλα θα φανούν στις 20 Δεκεμβρίου 2021 στην live ψηφοφορία του μεγάλου τελικού του GNTM 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Κυβέλη εσύ superstar: Η παίκτρια που έχει κερδίσει το GNTM πριν τον τελικό

GNTM 4: Η Κυβέλη είπε ότι τώρα τους αγαπάει όλους αλλά το Twitter δεν την πιστεύει με τίποτα

GNTM Spoiler: Η Όλγα εκτός παιχνιδιού; Η φωτογραφία που γεννά ερωτηματικά (photos)