Οι Έλληνες celebrities που κατέληξαν να μην λένε ούτε γεια!

Οι Έλληνες celebrities που κατέληξαν να μην λένε ούτε γεια!

Οι φιλίες στον χώρο της σόουμπιζ είναι εύθραυστες. 

Τελειώνει η χρονιά και για κάποιους μπορεί να τελειώνει με γλυκόπικρη γεύση. Στο πέρασμα των χρόνων, η σόουμπιζ μετράει πληγές και φιλίες που έληξαν άδοξα και κάποιες φορές χωρίς προφανή λόγο και εξήγηση.

Ποιοι σταμάτησαν να μιλούν; Ποιες κολλητές δεν λένε ούτε γεια; Έλα να κάνουμε ένα ταξίδι στον χρόνο.

Μαντώ Γαστεράτου- Τζένη Μελιτά:

Οι δύο κοπέλες υπήρξαν αχτύπητο δίδυμο στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και της Φαίης Σκορδά πριν μερικά χρόνια. Από τότε, τα δύο κορίτσια που έκαναν τα πάντα μαζί, όχι μόνο τα τσούγκρισαν αλλά η Μαντώ δεν κάλεσε καν στον γάμο της την Τζένη.
«Έχω μιλήσει πολλές φορές γι’ αυτό. Περισσότερες απ’ όσες χρειάζονται. Ότι έγινε, έγινε. Είναι μια κατάσταση του παρελθόντος και ότι και να σχολιάσω δεν έχει καμία σημασία, Δίνω ευκαιρίες στις σχέσεις, όχι δεύτερες, χίλιες. Η υπομονή και η αντοχή μου με τους ανθρώπους εξαντλούνται πολύ δύσκολα και πολλές φορές την έχω πατήσει εξαιτίας αυτού. Είμαι πολύ ανεκτική», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Γιώργος Μαυρίδης- Σάκης Τανιμανίδης:

Τα δύο παιδιά που ξεκίνησαν παρέα το World Party στον Άλφα, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους και ο Γιώργος δεν ήταν ούτε καν καλεσμένος στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη. Οι δύο παρουσιαστές δεν αποκάλυψαν ποτέ τον λόγο που τους έκανε να μην μιλιούνται κι ας μην έχουν τίποτα να χωρίσουν όπως είχε πρόσφατα πει ο Γιώργος.



Αντώνης Κανάκης- Γρηγόρης Αρναούτογλου:

Οι δύο άντρες ήταν μαζί με τον Γιάννη Λάτσιο κολλητοί μια περίοδο της ζωής τους. Μπορεί να είναι στο ίδιο κανάλι, όμως ο Αντώνης Κανάκης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όχι μόνο δεν μιλιούνται αλλά ρίχνουν μπηχτές ο ένας για την εκπομπή του άλλου.

Φαίη Σκορδά και Μαριέττα Χρουσαλά

Ένα βίντεο ήταν η αφορμή για να μην ξαναμιλήσουν οι δύο παρουσιάστριες. Η Μαριέττα ποτέ δεν μίλησε για τη σχέση αυτή που χάλασε, αρκέστηκε απλά να εξηγήσει πως δεν βλέπει πια το πρωινό της Φαίης.

Σίσσυ Χρηστίδου – Ράνια Θρασκιά -Έλλη Κοκκίνου:

Η Σίσσυ έχει κάνει unfollow και δεν μιλάει πια με δύο γυναίκες με τις οποίες υπήρξε κολλητή. Ποτέ δεν έγινε γνωστό το τι προκάλεσε το τέλος της φίλιας τους.

Μαρία Ηλιάκη- Νίκος Μουτσινάς:

Ο Νίκος δεν έστειλε ποτέ δώρο για το μωρό της Μαρίας στην Ελβετία, η Μαρία περίμενε να δει την ίδια και την κόρη της όταν επέστρεψε στην Ελλάδα και κάπως έτσι οι δύο παρουσιαστές έφτασαν να είναι στα μαχαίρια.

Live Tonight vs Βινύλιο: Η κόντρα Αρναούτογλου-Κανάκη συνεχίζεται κι αυτά τα 10 tweets ήταν «φωτιά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

And Just Like That: Κόντρα με εταιρεία ποδηλάτων προκάλεσε ο θάνατος του Mr. Big

Μήπως τελικά αυτός είναι ο λόγος της κόντρας μεταξύ της Kate Middleton και της Meghan Markle;