Spoiler Σασμός: Το διπλό σχέδιο της Θοδώρας οδηγεί μέχρι και σε θάνατο - Το τραγούδι της Καλλιόπης

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Σασμός: Το διπλό σχέδιο της Θοδώρας οδηγεί μέχρι και σε θάνατο - Το τραγούδι της Καλλιόπης

Πως θα καταστρέψει τη Σεμίνα και πως στη συνέχεια θα φέρει την καταστροφή ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες. Το νέο τραγούδι για την καπετάνισσα Καλλιόπη και οι αντιδράσεις για Μαθιό και Βασιλική στο Twitter. 

Η δράση θα φέρει αντίδραση στο σημερινό αλλά και στα επόμενα επεισόδια του Σασμού στον Alpha. Οδηγούμαστε στην τελική ευθεία για την αναζωπύρωση της βεντέτας που θα αλλάξει τη μοίρα όλων στο χωριό, χωρίς να έχουν όμως ευθύνη αυτή τη φορά ο Αστέρης και η Αργυρώ, αλλά ούτε και ο 'Αγγελος. Η εξέλιξη στο σενάριο, κρύβει τεράστιο ενδιαφέρον, όπως και τα παράδοξα μεταξύ Μαθιού και Καλλιόπης. Η οποία έγινε μέχρι και τραγούδι σε στίχους μάλιστα του συγγραφέα του Σασμού Σπύρου Πετρουλάκη.



'Ενας άλλος έρωτας

Σε αυτή τη σειρά δεν είναι μόνο ο έρωτας του Μαθιού και της Βασιλικής, ή του Αστέρη και της Αργυρώς. Υπήρξε και ένας άλλος πιο δυνατός έρωτας, τον οποίο βλέπουμε ως flashback και ήταν εκείνος της Καλλιόπης και του άντρα της του Βασίλη, που έφυγε από χέρι Βρουλάκηδων, αφού εκείνος είχε σκοτώσει τον μπαμπά της Αργυρώς και του Πέτρου. Και είναι καιρός να υμνηθεί καταλλήλως. Είναι ένα ιδιότυπο κρητικό μοιρολόι «Τον άντρα σου τον αετό τση βίγλας τον αντάρτη στο χώμα μέσα ίβαλες να λιώσουν οι φτερούγες. Να μην ξαναπετάξει πια». H καπετάνισσα απόψε συνεχίζει την υποστήριξη του Μαθιού και το...παιχνίδι μεταξύ τους, τύπου «ξέρεις ότι ξέρω».


https://www.instagram.com/tv/CXgDgCtANFr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Θοδώρα εξελίσσεται στο πρόσωπο «κλειδί» του Σασμού

Σήμερα θα δούμε την Θοδώρα με το γνωστό πονηρό της τρόπο, να προσπαθεί να εκμαιεύσει τα μυστικά της Σεμίνας από τον Διονύση. Εκείνος πέφτει ηθελημένα στην παγίδα της, με σκοπό να εκδικηθεί τη Σεμίνα, όταν μαθαίνει πως αρραβωνιάζεται τον Πέτρο. Θα της αποκαλύψει φυσικά πως η Σεμίνα έχει ένοχο παρελθόν, δίνοντας όλες τις λεπομέρειες για την εποχή που υπήρξε συνοδός κυρίων επ'αμοιβή. Αυτή η πληροφορία και μάλιστα με...οπτικό ντοκουμέντο, θα φτάσει στο κινητό του Πέτρου την ημέρα του αρραβώνα του με την Σεμίνα. Το ζευγάρι χωρίζει επεισοδιακά, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν αρκεί για τη Θοδώρα. Γιατί η καταστροφή της Σεμίνας, δεν σημαίνει ότι θα φέρει την δική της ευτυχία. Η Δανάη Παππά η οποία ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου (με την οποία το τελευταίο διάστημα είναι και πολύ καλές φίλες) αποκάλυψε πως η Θοδώρα που υποδύεται θα βάλει το χέρι της στην βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων στη συνέχεια, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτές θα σας τις δώσουμε εμείς σήμερα.



Βάζει τον Μανόλη να κατηγορήσει τον Πέτρο για την δολοφονία του Στεφανή

thodora sasmos

Η αχόρταγη Θοδώρα βάζει σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος του σχεδίου της. Θα εκμεταλλευτεί την αδυναμία του Μανόλη και με ένα περίεργο τέχνασμα θα τον βάλει να υποστηρίξει πως ο Πέτρος είναι ο δολοφόνος και πως τον είδε με τα μάτια του. Ο Μανόλης γίνεται «πιόνι» της και αυτό τον συμφέρει για να γλιτώσει από τον εφιάλτη του Μαθιού, ο οποίος τον απείλησε ξεκάθαρα να μην μιλήσει. Αυτό, όπως σας έχουμε ξαναπεί θα φέρει τον Αστέρη αντιμέτωπο με τον Πέτρο, η βεντέτα αναβιώνει και η δολοφονία του νεαρού Βρουλάκη, βυθίζει στο χάος τις δύο οικογένειες και ένα ολόκληρο χωριό. Η αναπάντεχη πρόταση γάμου του Αστέρη στην Αργυρώ στο αποψινό επεισόδιο, είναι σταγόνα στον ωκεανό με όσα συμβούν στη συνέχεια. Τραγική μοίρα ονομάζεται αυτό.

Spoiler Σασμός: Η Θοδώρα παγιδεύει τον Πέτρο ως φονιά του Στεφανή - Ο Αστέρης παίρνει εκδίκηση

Η Σεμίνα περνά στην αντεπίθεση

Μυστικά εσείς; Μυστικά και εγώ. Η Σεμίνα θα εκδικηθεί και εκείνη τον Διονύση, ο οποίος στάθηκε εμπόδιο στην ευτυχία της. Και επειδή γνωρίζει για το κύκλωμα με τα αρχαία θα πράξει τα δέοντα με την αστυνομία για να τον ρίξει στην δική της παγίδα. Αλλά και εκείνη δεν το χαρεί όσο θα ήθελε. Αφού τελικά θα χάσει τον αγαπημένο της.

* Στο Twitter ωστόσο το κοινό συνεχίζει να αποθεώνει την χθεσινή αγκαλιά παρηγοριάς της Βασιλικής στο Μαθιό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σασμός: Η Μαρίνα θρηνεί τον γιο της και η Αργυρώ γίνεται στόχος δολοφονικής επίθεσης

Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή - Οι απειλές που βάζουν «φωτιά»

Σασμός: Η συμμαχία του Μαθιού με την Καλλιόπη - Ο άνθρωπος που θα «κάψει» Αστέρη και Αργυρώ