Άγριες Μέλισσες: 'Ενας γάμος μια αποκάλυψη αλλά και μια απόπειρα δολοφονίας

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: 'Ενας γάμος μια αποκάλυψη αλλά και μια απόπειρα δολοφονίας

Νύχτα φόβου και συμπλοκής στο Διαφάνι τη στιγμή που η ζωή του Λάμπρου κινδυνεύει, όπως και του ανυποψίαστου Κωνσταντή. Η «επιστροφή» του Μιλτιάδη. 

Το Διαφάνι στις 'Αγριες Μέλισσες του ANT1 και οι κάτοικοί του, ετοιμάζεται να ζήσει μια δύσκολη μέρα και νύχτα. Τέτοια αναταραχή είχε να γίνει από εκείνη τη νύχτα που είχε συγκλονίσει στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Ένας γάμος, μια αποκάλυψη και μια απόπειρα δολοφονίας έρχονται στα επόμενα επεισόδια να αναστατώσουν περισσότερο τους ήρωές μας, που δεινοπαθούν από την εκδικητική μανία κάποιων άλλων. «Θα ασκηθούν βίαια μέσα» προειδοποιεί άλλωστε ο Ντούνιας.



Το ριψοκίνδυνο σχέδιιο ξυπνά...ζήλιες και θυμό

Οι κάτοικοι του χωριού το έχουν πάρει απόφαση να διαδηλώσουν υπέρ του Λάμπρου. «Θα χυθεί αίμα» προειδοποιεί ο Ζάχος την Ελένη και για του λόγου το αληθές, ο Ακύλας μαζί με τον Ντούνια και τον Νομάρχη είναι αντιμέτωποι αυτοπροσώπως με τους κατοίκους. Ο Νικηφόρος προσπαθεί να προστατέψει την Ασημίνα προκαλώντας τη ζήλια του Πέτρου, ενώ ο Θανασάκης Τόλιας είναι ανάμεσα στα πρωτοπαλίκαρα του Μελέτη, προκαλώντας την οργή του πατέρα του. Ευτυχώς με ελάχιστες ελαφρές απώλειες και αφού η Ελένη αντιμετωπίσει με θάρρος με τον Ακύλα, θα αποφύγουν τα χειρότερα.


https://www.instagram.com/p/CXegp0TsLBg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

'Ενας γάμος, μια φυγή, μια απόπειρα δολοφονίας

Οι ψεύτικες μαρτυρίες συνεχίζονται στο στρατοδικείο, αλλά τα χειρότερα θα έρθουν αργότερα για τον Λάμπρο. Ο οποίος θα υποστεί μέχρι και απόπειρα δολοφονίας εναντίον του μέσα στο κελί, με την Ελένη σε απόγνωση όταν το μαθαίνει. Ευτυχώς θα επιβιώσει. Και ίσως αυτό να λειτουργήσει και υπέρ του για την τελική αθώωσή του. Θα έχουμε όμως και μια επιστροφή από το παρελθόν. Ο Μιλτιάδης, δηλαδή ο ηθοποιός Γιώργος Γάλλος, επιστρέφει ως...όραμα την στιγμή που ο γιός του Λάμπρος θα δεχθεί την επίθεση που θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του.


https://www.instagram.com/tv/CXa3K6ugMog/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Κωνσταντής από την άλλη πλευρά είναι έτοιμος να παντρευτεί τη Δρόσω, δίχως να υπολογίζει πως κινδυνεύει από τον Ακύλα. Το μυστικό της σχέσης του με τη Ζωή ετοιμάζεται να του το αποκαλύψει η ίδια του η κόρη, η Κορίνα. Ο Μελέτης αλλά και Αιμιλία προσπαθούν να την αποτρέψουν για να μην ξεσπάσει η οργή του Ακύλα. Ο Μελέτης θέλει να ανταποδώσει στον Κωνσταντή την βοήθεια που και εκείνος του έδωσε την ημέρα του γάμου του. Θα τον δούμε όμως και στη συνέχεια να προσπαθεί να του σώσει τη ζωή και να ξεφύγει τελικά από αυτή την οργή του πεθερού του. Η οποία ούτως ή άλλως θα ξεσπάσει, μόλις καταλάβει πως ο γιός του Λευτέρης το έσκασε από το σπίτι. Η μητέρα του με την βοήθεια της ανυποψίαστης Αιμιλίας θα καταφέρει να τον σώσει. Γνωρίζοντας πως είτε αυτό θα σημάνει την αρχή του τέλους της, ή την αρχή του τέλους του Ακύλα. Το δεύτερο φαντάζει πολύ πιο πιθανό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

΄Αγριες Μέλισσες: Δρόσω και Κωνσταντής συγκατοικούν - Ο Λευτέρης καταφεύγει στο σπίτι της Ελένης

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έδωσε το απόλυτο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες (Video)

'Αγριες Μέλισσες: Το μοιραίο λάθος του Ακύλα και η σκληρή σκηνή με το γιό του - Η Μυρσίνη καταρρέει