Follower πέταξε σπόντα στη Δούκισσα Νομικού για την οικογένειά της - Η απάντηση που έκλεισε στόματα

Follower πέταξε σπόντα στη Δούκισσα Νομικού για την οικογένειά της - Η απάντηση που έκλεισε στόματα

Μέσα από ένα Q&A, η Δούκισσα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Η Δούκισσα Νομικού είναι πολύ ενεργή στο Instagram. Λόγω δουλειάς, χρησιμοποιεί τη διάσημη πλατφόρμα για να προωθήσει τις συνεργασίες της, αλλά και για να επικοινωνήσει πιο προσωπικές της στιγμές με το κοινό. Πολύ συχνά, μάλιστα, κάνει Q&A για να δώσει την ευκαιρία στους followers της να της πουν και να τη ρωτήσουν όλα όσα θέλουν.

Στο Q&A που έκανε την παραμονή των Χριστουγέννων, ένας follower είπε στη Δούκισσα κάτι σχετικό με την οικογένειά της και εκείνη χωρίς να διστάσει καθόλου έβαλε με μεγάλη ευγένεια τα πράγματα στη θέση τους.



Η σπόντα follower για την οικογένεια της Δούκισσας Νομικού

Follower έστειλε στη Δούκισσα ότι δε βάζει συχνά την οικογένειά της, δείχνοντας κατά τη δική του γνώμη σαν να είναι μόνη της.

doukissa nomikou oikogeneia2

«(Δεν μου αρέσει) που δε βάζεις συχνά την οικογένειά σου, έστω τον άντρα σου!! Σαν να ζεις μόνη φαίνεται!», είπε χαρακτηριστικά. Τότε, η παρουσιάστρια, μοντέλο και influencer απάντησε: «Ο άντρας μου είναι χαμηλών τόνων και δεν είναι η δουλειά του τέτοια, έτσι ώστε να εκτίθεται συχνά δημοσίως. Για τα παιδάκια, σας έχω πει πως θα αποφασίσουν εκείνα τη στιγμή που πρέπει εάν θέλουν να εκτεθούν ή όχι. Εγώ δε σας φτάνω δηλαδή;».

doukissa nomikou dimitris theodoridis erotas9

Κάπως έτσι, πάντα ευγενική και τελειώνοντας και με ένα αστείο για να γίνει πιο ευχάριστο το κλίμα, η Δούκισσα έδωσε τους λόγους που δε βρίσκεται συχνά ο σύζυγος και τα παιδιά της στο Instagram της.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί στο προφίλ της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kate Middleton με total red outfit παίζει πιάνο για τα Χριστούγεννα - Μία «διαφορετική» δούκισσα

Ο μπαμπάς του Woody Harrelson ήταν πληρωμένος δολοφόνος - Η σχέση του με τη δολοφονία του Kennedy

Η Kate Winslet έβαλε τα κλάματα για τον Leonardo DiCaprio - Η άγνωστη συγκινητική συνάντηση