Σασμός: Μαθιός και Αστέρης σώζουν την Αργυρώ - Ο γρίφος με τον φόνο του Βρουλάκη

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Μαθιός και Αστέρης σώζουν την Αργυρώ - Ο γρίφος με τον φόνο του Βρουλάκη

Μία απόπειρα δολοφονίας που ευτυχώς θα έχει αίσιο τέλος. Οι εφιάλτες της γιαγιάς Ειρήνης και η απελπισία του Μαθιού. 

Ο Σασμός στον Alpha, είναι από τις ελάχιστες σειρές μυθοπλασίας που μεταδίδονται κανονικά και την περίοδο των εορτών και έτσι δεν θα αφήσουν παραπονεμένους τους φάν τους. Και θα τους ανταμείψουν με εξελίξεις που κόβουν την ανάσα και με συναισθηματικά αδιέξοδα με τα οποία θα ταυτιστούν. Ακόμη και στον αγιάτρευτο πόνο του Μαθιού για το χωρισμό του και τις τύψεις που έχει ως δολοφόνος θα δείξουμε κατανόηση, αλλά και στον Πέτρο που έξαλλος σήμερα επιτίθεται στην Θοδώρα επειδή έχει διαδώσει στο χωριό το λόγο που χάλασε ο αρραβώνας του με την Σεμίνα.


https://www.instagram.com/p/CX-7P2AFcAU

Η απόπειρα δολοφονίας της Αργυρώς

Η Αργυρώ έχει αποκαλύψει διάφορα στοιχεία στον 'Αγη νομίζοντας πως είναι αστυνομικός που ερευνά το κύκλωμα της αρχαιοκαπηλίας, αλλά μαζί με τον Αστέρη θα τον πετύχουν να δουλεύει σε ένα μπάρ και θα καταλάβουν την πλαστή του ταυτότητα. Και εκείνος όμως θα καταλάβει πως γνωρίζει ήδη πάρα πολλά και ο Διονύσης θα του δώσει χωρίς δισταγμό εντολή για την παραδειγματική της τιμωρία. Η Αργυρώ όμως σώζεται την τελευταία στιγμή όχι μόνο από τον Αστέρη αλλά και από τον Μαθιό, ο οποίος για πρώτη φορά βάζει στην άκρη την διαφωνία για το δεσμό της με τον αδελφό του. Αυτή η αποτυχία της απόπειρας σημαίνει και το τέλος του Διονύση ο οποίος θα αποκαλυφθεί και θα οδηγηθεί στη φυλακή.


https://www.instagram.com/p/CX1J0k4qZT7

Οι Βρουλάκηδες σε απελπισία

Η γιαγιά Ειρήνη δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει πως ο 'Αγγελος είναι ο γιός της Ανθούλας και ούτε καν θα ξεστομίσει στον παπά του χωριού πως είναι εγγονός της. Μάλιστα από την αντίδραση της, του δείχνει πως δεν ήξερε πως αυτό είναι το παιδί του γιού της Μάρκου. Αλλά σε αυτό δεν λέει όλη την αλήθεια στον παπά. Αυτό άλλωστε είναι ένα μυστικό που μόνο με την Καλλιόπη το έχει μοιραστεί. Αυτή η αποκάλυψη θα τη φέρει σε απελπισία και μάλιστα θα επιβαρυνθεί η υγεία της. Θα βλέπει εφιάλτες διαρκώς με το γιο της και θα είναι διαρκώς σε κατάθλιψη.Ας πάμε όμως για λίγο στο παρελθόν που θα μας καθορίσει όμως το τι θα δούμε στα νέα επεισόδια. 'Οπως αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο περιοδικό 7ΜΤV ο ηθοποιός Πάνος Γκόγκος που υποδύεται τον Μάρκο Βρουλάκη, ο ήρωάς του όταν πεθαίνει από τα χέρια του Βασίλη Σταματάκη και συζύγου της Καλλιόπης χωρίς να γνωρίζει το λόγο. Και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο που αποκάλυψε. Γιατί ήταν μεν ερωτευμένος με την Ανθούλα, αλλά δεν γνώριζε πως είναι έγκυος! Αυτή είναι μια νέα δραματική τροπή που θα πάρουν τα γεγονότα και όπως έχουμε ξαναπεί τα λάθη που έκαναν σε αυτή την ιστορία τόσο η Καλλιόπη όσο και η γιαγιά Ειρήνη θα ξεκινήσουν να τους στοιχειώνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Spoiler Σασμός: Η μεγάλη ανατροπή με τον Μαθιό και τη Βασιλική - Ποιοι τελικά μπαίνουν στη φυλακή

Σασμός: Η Μαρίνα αντιμέτωπη με γιαγιά Ειρήνη και Καλλιόπη - Η Αργυρώ πέφτει σε κατάθλιψη

Σασμός: Ο Αστέρης χωρίζει από την Αργυρώ και οι θαυμαστές του Μαθιού κλαίνε μαζί του στο Twitter

DPG Network