Βίκυ Καγιά: H αποκάλυψη για την απιστία και το διαζύγιο των γονιών της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Βίκυ Καγιά: H αποκάλυψη για την απιστία και το διαζύγιο των γονιών της

Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και η συγκίνηση για το GNTM.

Η Βίκυ Καγιά θα μας κρατήσει συντροφιά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με ένα ξεχωριστό live του DTWS μέσα από τη συχνότητα του STAR. Λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους, η παρουσιάστρια φόρεσε μερικά glam ρούχα, (ανάμεσά τους ένα υπέροχο ροζ cut out φόρεμα) και φωτογραφήθηκε στον φακό του Κοσμά Κουμιανού σε festive mood, χαρίζοντάς μας αξιοζήλευτες εικόνες.

Με απόλυτη ειλικρίνια και αποκαλυπτική διάθεση μίλησε στον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό ΟΚ για όλα και για όλους. Η παρουσιάστρια και fashion expert αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο του modeling, στο διαζύγιο των γονιών της, την απόφαση να αποχωρήσει από το GNTM και φυσικά στην σχέση με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά.

H σχέση με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά και η απιστία

https://www.instagram.com/p/CRdbxXkhxP8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Είναι βαθιά ευαίσθητος και πολύ ουσιαστικά γενναιόδωρος. Σε όλες τις εκφάνσεις του. Και ας μην του φαίνεται πάντα» ανέφερε η Βίκυ Καγιά για τον Ηλία Κρασσά με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. «Σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι το λάθος που κάνουν τα ζευγάρια. Οφείλεις να βλέπεις ποιος είναι πραγματικά ο άλλος, με τα καλά και τα κακά του. Δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Η αμοιβαία αποδοχή είναι μεγάλο πράγμα», συμπλήρωσε το μοντέλο.

Η παρουσιάστρια του DTWS ανέφερε ότι μαλώνει συχνά με τον σύζυγό της, κυρίως για τα παιδιά τους, Κάρολο και Μπιάνκα. «Συνέχεια διαφωνούμε για τα παιδιά. Εγώ είμαι πιο ελαστική και εκείνος πιο προστατευτικός», είπε χαρακτηριστικά στο ΟΚ.

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχει βιώσει απιστία στο παρελθόν κατ΄ εξακολούθηση από τον ίδιο άνθρωπο και είναι ένα από τα πράγματα που δεν μπορεί να συγχωρέσει.

Το διαζύγιο των γονιών της και η σχέση με την μητέρα της

mama kaya

«Ήμουν 17. Μόνο πάρτι που δεν κάναμε τότε. Ευτυχώς που χώρισαν γιατί δεν ταίριαζαν, απλά έμενα μαζί για τα παιδιά. Υπήρχαν πολλές εντάσεις. Δεν ήταν ευτυχισμένοι μαζί. Δεν ζήσαμε ακραίες καταστάσεις αλλά στην ατμόσφαιρα υπήρχε συνέχεια μία γκρίνια, μία ειρωνεία, φωνές. Δεν ήταν χαρούμενοι. Οπότε ανακουφιστήκαμε όλοι τότε. Και σε πληροφορώ ότι οι σχέσεις τους από τότε που χώρισαν μέχρι σήμερα είναι πολύ καλές», είπε η Βίκυ Καγιά για το διαζύγιο των γονιών της.

Η Βίκυ έχει άριστες σχέσεις με την μητέρα της Αλεξάνδρα ενώ πρόσφατα φωτογραφήθηκαν μαζί για την ανάγκη μεγάλης καμπάνιας.



Η συγκίνηση για την αποχώρηση από το GNTM και τα σχόλια του κόσμου

«Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση που ο κόσμος έλεγε «πού είναι η Βίκυ;». Τυχαίνει να με αναγνωρίζει ο κόσμος έξω και αναρωτιέμαι από πού με ξέρουν, δεν παίρνω τον εαυτό μου στα σοβαρά. Το GNTM είναι το πρότζεκτ μου και θα το αγαπώ για πάντα. Είχε έρθει η ώρα όμως να φύγω. Αν έμενα, δεν θα έδινα πια αυτό που θα μπορούσα να δώσω. Όταν είσαι κουρασμένος, δεν μπορείς να κάνεις καλά τη δουλειά σου. Έπρεπε να κάνω ένα βήμα πίσω να προστατεύσω και τον εαυτό μου επαγγελματικά και την οικογένειά μου», αποκάλυψε το μοντέλο-παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/CYGykmfq4Ew/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επαγγελματική της διαδρομή

Όταν ερωτήθηκε τι θα άλλαζε γυρνώντας το χρόνο πίσω η Βίκυ Καγιά απάντησε: «Δεν θα άλλαζα τίποτα. Έφυγα από πολύ μικρή στο εξωτερικό, είδα τι γίνεται εκτός της δικής μου πραγματικότητας. Αν δεν έφευγα στο εξωτερικό, δεν ξέρω πως θα ήμουν σήμερα στην προσωπική μου ζωή, ούτε τι δουλειά θα έκανα. Μπορεί να είχα γίνει δικηγόρος και να έμενα ακόμα πάνω από τη μαμά μου και τον μπαμπά μου».

https://www.instagram.com/p/CYGz3scq7eY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @vickykaya_

gntm viki koulianou kagia

GNTM: Η Βίκυ Καγιά έκανε ένα epic σχόλιο για την αποθέωση της Κουλιανού στο Twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα μυστικά της λαμπερής εμφάνισης της Βίκυς Καγιά στο DWTS για ένα υπέροχο party look

Η Καγιά έβαλε τέλος στην κόντρα με την Ηλιάνα: Λύθηκε η παρεξήγηση είπε η Βίκυ και έβαλε τελεία