Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γελάει με το φλέρτ της Μυριέλλας - Γιατί την αποκάλεσε αμαζόνα

Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γελάει με το φλέρτ της Μυριέλλας - Γιατί την αποκάλεσε αμαζόνα

«Δεν ήθελα να αλλοιωθώ στο παιχνίδι». Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του. Τι λέει για το φλερτ της Μυριέλλας με τον αγρότη Γιώργο Κατσαούνη.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου από τον 'Αγιο Δομήνικο όπου βρίσκεται ακόμη, μέχρι να έρθει η στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα, μίλησε στην εκπομπή Love it στον ΣΚΑΙ, για την απόφασή του να φύγει από το Survivor και παρόλο που δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, όλοι καταλάβαμε πως η πίεση που ένιωσε τον έκανε να μην μπορεί να αντέξει άλλο. Ενδιαφέρον έχει και το πως τοποθετήθηκε και για το φλερτ του αγρότη προς τη Μυριέλλα Κουρεντή.



https://www.instagram.com/tv/CYbABKXpa2b/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


«Δεν ήθελα να αλλοιωθώ»

Παρόλο που ο Γιώργος Λιανός όταν ανακοίνωσε στους υπόλοιπους παίκτες του Survivor την αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου, είχε δηλώσει πως έφυγε για οικογενειακούς λόγους, ο ίδιος ο ηθοποιός έδωσε και μια νέα διάσταση και όλοι καταλάβαμε πως δεν άντεξε τις συνθήκες που επικρατούσαν. «Μέσα στο παιχνίδι οι χαρακτήρες αλλάζουν. Μπαίνουν σε μια διαδικασία ριάλιτι, αυτό εμένα με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Δεν ήθελα να αλλοιωθώ. Άρχιζα να φωνάζω περισσότερο, να μη συγκρατώ τον εαυτό μου, είχα πέσει ψυχολογικά» όπως δήλωσε.



Στην συνέχεια ρωτήθηκε για το έντονο φλερτ του αγρότη Γιώργου Κατσαούνη προς τη Μυριέλλα Κουρεντή που έφερε τόσες εντάσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες και αν είναι αληθινό θυμίζοντας κατάσταση Ρωμαίου και Ιουλιέτας: «Γελάω, σε καμία περίπτωση δεν είναι Ρωμαίος και Ιουλιέτα. Ούτε πιστεύω πως ερωτεύτηκε, ούτε πιστεύω πως της αρέσει ο Στρακαστρούκας. Πιστεύω ότι γοητεύτηκε πολύ σίγουρα, είναι ένα όμορφο παιδί. Από ότι έχω καταλάβει από τον άνθρωπο που είναι έξω το σύντροφό της καταλαβαίνει 100% ποια είναι η Μυριέλλα. Και ήταν ξεκάθαρη πως δεν τον θέλει τον αγρότη. Και πολύ απλά να το θέσω, μέσα στο παιχνίδι, ζέχνουμε δεν θέλει ο ένας να καθίσει δίπλα στον άλλον. Η Μυριέλλα εξέφρασε ότι της αρέσει που υπάρχει αυτή η κατάσταση γιατί είναι γυναίκα και αυτό την δυναμώνει. Με κάτι τέτοιο αισθάνεται πιο...αμαζόνα, πιο μαχητική ως άνθρωπος».


https://www.instagram.com/tv/CYRDioNJJHc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έκανε πάντως και μια πρόβλεψη για το τι μέλλει γενέσθαι με το παιχνίδι και τις κόντρες που ήδη έχουν ξεκινήσει: «Αγωνιστικά θα είναι καλύτεροι στην ομάδα των Διασήμων γιατί δεν έφερα νίκη. Σίγουρα όμως η ψυχολογία θα είναι περίεργη, πιστεύω ότι θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερος διχασμός, γιατί πιστεύω ότι ήμουν ένας άνθρωπος που κράταγε λίγο τις ισορροπίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Η αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου έφερε αναστάτωση - Nέος παίκτης στο reality;

Ο νικητής του Survivor Σάκης Kατσούλης θέλει 3 παιδιά με την Μαριαλένα (video)

Ο Βαλάντης θέλει να αποχωρήσει από το Survivor: «Είμαι ένας σακατεμένος άνθρωπος»