Γη της ελιάς: Η Αθηνά ομολογεί τα πάντα για τον Δημήτρη στον Ιάκωβο - Το κοινό ταξίδι στο Σούνιο

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Η Αθηνά ομολογεί τα πάντα για τον Δημήτρη στον Ιάκωβο - Το κοινό ταξίδι στο Σούνιο

Η αντίδραση του Ιάκωβου στις μεγάλες αποκαλύψεις της Αθηνάς.

Έχουμε πολύ ευχάριστα νέα για τους fans του ζευγαριού Αθηνά-Ιάκωβος, αφού το φλερτ εξελίσσεται σε κάτι πιο ουσιαστικό μεταξύ τους και οι δυο τους σύντομα γίνονται επίσημα ζευγάρι!

Μάλιστα, η Αθηνά δε θέλει για κανένα λόγο η σχέση τους - η οποία προς το παρόν παραμένει... φιλική - να βασιστεί σε ψέματα και παίρνει τη γενναία απόφαση να αποκαλύψει στον Ιάκωβο κάθε «σκοτεινή» λεπτομέρεια της ζωής της. Η αντίδρασή του θα σε εκπλήξει, αφού δε θα είναι αυτή που μάλλον περιμένεις τόσο εσύ όσο και η Αθηνά!

gitiselias megatv o gamos

Γη της ελιάς: 'Ηρθε η ώρα για τον γάμο της Ιουλίας - Ο Στάθης αντιδρά και η Αρετή αλλάζει στάση

Η αλήθεια για τη σχέση της Αθηνάς και του Δημήτρη έρχεται στο φως

Ο Ιάκωβος, παρά τις συμβουλές του Λυκούργου να μείνει μακριά από την Αθηνά, καθώς ήταν γυναίκα του αδερφού του, Ιπποκράτη Βρεττάκου, ακολουθεί την καρδιά του και τη διεκδικεί με κάθε τρόπο.


https://www.instagram.com/tv/CXvSUa6j9P2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά και η Αθηνά νιώθει πολύ άνετα και όμορφα μαζί του - τόσο που αποφασίζει να εξομολογηθεί τα πάντα σε εκείνον: ό,τι αφορά στη σχέση της με τον Δημήτρη, αλλά και όσα συνέβησαν στα εφηβικά της χρόνια και τον φόνο που διέπραξε.

Η Αθηνά αποκαλύπτει στον Ιάκωβο ότι ο Δημήτρης δεν είναι γιος της, αλλά εραστής της, και ότι οι δυο τους διατηρούσαν ερωτικές σχέσεις μέχρι και πριν από λίγο καιρό, όταν εκείνος άρχισε να την εκβιάζει και τον χώρισε.



Παρόλο που η Αθηνά περίμενε να αντιδράσει άσχημα ο Ιάκωβος, εκείνος δε σοκάρεται και δείχνει να εκτιμά το γεγονός ότι του ανοίχτηκε. Ο Ιάκωβος δεν την κρίνει και το μόνο που κάνει είναι να τη βοηθήσει να μη νιώθει άσχημα και να καταλάβει ότι τρέφει πολλά συναισθήματα για εκείνη.

Ο Ιάκωβος γνωρίζει τη μητέρα της Αθηνάς

Ύστερα από τις αποκαλύψεις, η Αθηνά εκμυστηρεύεται στον Ιάκωβο ότι ντρέπεται τόσο πολύ, που σκοπεύει την επόμενη μέρα να πάει στο Σούνιο και να χωθεί στην αγκαλιά της μητέρας της. Ο Ιάκωβος την εκπλήσσει για ακόμη μία φορά, αφού της προτείνει να πάνε παρέα!

Έτσι, λοιπόν, Αθηνά και Ιάκωβος πηγαίνουν στο Σούνιο και η Μαρία Αναγνώστου δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της που επιτέλους τον γνωρίζει από κοντά.


https://www.instagram.com/tv/CYH0Uh6qEMI/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι τρεις τους περνούν πολύ ποιοτικό χρόνο μαζί, κάτι που φέρνει την Αθηνά και τον Ιάκωβο όλο και πιο κοντά.

Σύντομα, οι δυο τους θα γίνουν και επίσημα ζευγάρι και θα αρχίσουν να κυκλοφορούν στη Μάνη αγνοώντας τα αδιάκριτα βλέμματα, αλλά και την άσχημη αντίδραση του Ισίδωρου Βρεττάκου μόλις μάθει για αυτή τη νέα σχέση, αφού μάλλον καταλαβαίνει το κακό που έρχεται για εκείνον.

Ιάκωβος και Αθηνά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να τον ξεσκεπάσουν και να τον καταστρέψουν!

Cover photo: @angela_gerekou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter θέλει να γυρίσει στη Μάνη η Αθηνά - Η μητέρα της στην αντεπίθεση

Γη της ελιάς spoiler: Σε κακό θα τους βγουν οι φωτογραφίες! Φίλιππος, Βασιλική σε νέες περιπέτειες

Γη της ελιάς: Η Χάιδω αποθεώθηκε στο Twitter αλλά ετοιμάζεται για νέα κόντρα με την Αρετή