Η Δέσποινα Βανδή αποκαλεί «My Love» τον Μπισμπίκη στη νέα κοινή τους φωτογραφία στο Instagram

Η Δέσποινα Βανδή αποκαλεί «My Love» τον Μπισμπίκη στη νέα κοινή τους φωτογραφία στο Instagram

Μετά τις κοινές φωτογραφίες, τις σπόντες στο πλατό και τα backstage στιγμιότυπα, έρχεται η Δέσποινα Βανδή με μια φωτογραφία της να επιβεβαιώσει τον μεγάλο έρωτα που ζει με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Αγαπιούνται και πια δεν το κρύβουν. Η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη δεν μπορεί ν΄ αμφισβητηθεί πια από κανέναν, τουναντίον, την επιβεβαιώνουν μάλιστα και οι ίδιοι μέσα από τα προσωπικά τους social media και τις συνεντεύξεις τους.

Και γιατί όχι; Και οι δύο έχουν γυρίσει σελίδα στην προσωπική τους ζωή και φαίνεται πως είναι πραγματικά ευτυχισμένοι. Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα σήμερα ανέβασε μια selfie στο Instagram account της με τον Βασίλη Μπισμπίκη να γέρνει χαμογελαστός το κεφάλι του δίπλα στο δικό της, ενώ η τραγουδίστρια έγραψε επάνω στο story «Μy love»

vandi bisbikis

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος

Παρά τις κακές γλώσσες πως η σχέση αυτή είναι διαφημιστικό κόλπο, πως το κάνει η Βανδή για να ζηλέψει ο Ντέμης ή πως θέλουν να προωθήσουν τις τηλεοπτικές τους δουλειές, το ζευγάρι είναι μαζί και πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Παρά τις φήμες που τους θέλουν να μένουν ήδη κάτω από την ίδια στέγη, η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός δεν συγκατοικούν ακόμη παρόλ' αυτά όμως περνούν πολύ χρόνο μαζί, μάλιστα έχουν ήδη γνωρίσει ο ένας στον άλλον τα παιδιά του.

kontaros manolis vandi mpismpikis 1

Βασίλης Μπισμπίκης- Δέσποινα Βανδή: Ήρθε και η πρώτη κοινή φωτογραφία στο Instagram

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον στενό κύκλο της Δέσποινα Βανδή, σε λίγες ημέρες αναμένεται να εκδοθεί και τυπικά το διαζύγιό της από τον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ πηγές αναφέρουν πως το ίδιο συμβαίνει και με το διαζύγιο του Βασίλη Μπισμπίκη (αν δεν έχει ήδη βγει).

Το μόνο σίγουρο είναι πως το ζευγάρι απολαμβάνει τις στιγμές του σαν φυσιολογικό ζευγάρι χωρίς να τους νοιάζουν τα αδιάκριτα βλέμματα ή να κρύβονται πίσω από μάσκες και κουκούλες. Το ζευγάρι είναι μονιασμένο κι αγαπημένο, στηρίζοντας ο ένας τις επιλογές του άλλου με αφοσίωση και χαμηλό προφίλ.

despina vandi new in love

Βανδή - Μπισμπίκης: Τη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού για τη σχέση τους δεν την έχεις ακούσει

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά ανοικτά για τη Δέσποινα

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Studio 4» και μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του για τη Δέσποινα Βανδή. Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά «Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα! Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή σε κυνηγάνε από πίσω με μια κάμερα. Όσες φορές θα βγούμε έξω είμαι 100% φυσιολογικός σαν να μην περίμεναν να υπάρχουν κάμερες. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι. Δεν με ενδιαφέρει».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο «σ' αγαπώ» on camera (video)

Βανδή - Μπισμπίκης: Τη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού για τη σχέση τους δεν την έχεις ακούσει

Πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση για Βανδή - Μπισμπίκη: Το παρασκήνιο και το χρονικό της σχέσης