Η Πελαγία του Survivor έγινε meme με την επίδοσή της και την τρολάρουν μέχρι και οι συμπαίκτες της

Πατούλια Κατερίνα
Η Πελαγία του Survivor έγινε meme με την επίδοσή της και την τρολάρουν μέχρι και οι συμπαίκτες της

Η Πελαγία Καζολέα κατάφερε να γίνει meme και βασικό θέμα συζήτησης για τους fans του Survivor.

Πολύ πριν το συμβούλιο του νησιού και στη διάρκεια του πρώτου αγώνα ασυλίας του Survivor για την εβδομάδα αυτή, η 31χρονη Πελαγία Αζολέα, κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον και τα σχόλια του κόσμου στο Twitter.

H υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλη εταιρία, μόλις αντίκρισε το έλος στο οποίο θα έπρεπε να βουτήξει για να ολοκληρώσει τον αγώνα ασυλίας, προχώρησε με μικρά βήματα σε αντίθεση με την αντίπαλό της στο run, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Οι συμπαίκτες της αλλά και η ομάδα των Διασήμων, σάστισαν παρακολουθώντας την παίκτρια να κινείται αργά, με ρυθμούς χελώνας και το κοινό στο Τwitter έκανε δίκαια την Πελαγία meme για τον τρόπο με τον οποίο μπήκε στον αγώνα χωρίς να βρέξει ούτε μία τρίχα από τα μαλλιά της.
Προς έκπληξη όλων πάντως, η 31χρονη κατάφερε με τον ρυθμό αυτό να ολοκληρώσει τον αγώνα κερδίζοντας έναν πόντο για την ομάδα της.

Η ίδια φρόντισε να εξηγήσει κατόπιν, πως ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκε εξηγείται από την αηδία που ένιωσε μόλις είδε το βρώμικο νερό. Όπως εξήγησε δεν υπήρχε καμία περίπτωση να βάλει το κεφάλι της στο νερό αυτό.

evridiki portrait n71

Survivor: Δύο αποχωρήσεις και δύο νέοι παίκτες - H Eυριδίκη έκανε θραύση και το Twitter την αποθέωσε



Νίκη για τους Μαχητές:

Οι αποδεκατισμένοι Μαχητές, μετά την διπλή οικειοθελή αποχώρηση του Θανάση Μπέλλου και του Σταμάτη Καλαφατά αλλά και την αποχώρηση της Κρυσταλλίας Κουτσιμάνη για λόγους υγείας, δεν είχαν πολλές ελπίδες για νίκη στον πρώτο αγώνα ασυλίας.

«Το Survivor ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς, ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Ο Θανάσης Μπέλλος ήρθε και ήθελε να αποδείξει ότι ένας παίκτης στην ηλικία του μπορεί να ανταπεξέλθει. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός για την αποχώρηση του Μπέλλου, εξηγώντας πως οι νέοι παίκτες για τους Μαχητές βρίσκονται ήδη στο νησί του Άγιου Δομίνικου και σύντομα θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο σύντροφος της Πελαγίας στους παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι;



Η Πελαγία, εκτός Survivor διατηρεί σχέση με πολύ γνωστό μοντέλο, τον Γιώργο Καβακάκη.

Από τη στιγμή που βγήκαν μάλιστα και οι επίσημες φωτογραφίες του ριάλιτι επιβίωσης με τα βιογραφικά των παικτών, ο Γιώργος Καβακάκης δεν σταμάτησε να δέχεται μηνύματα για το κορίτσι του στο Instagram ενώ από την ώρα που έγινε η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης, φίλοι και γνωστοί τον κάνουν tag σε stories και εκείνος τα αναδημοσιεύει.


https://www.instagram.com/p/CUhfAfDMWMm

Φαίνεται λοιπόν πως ο Κακαβάκης έχει πολλές πιθανότητες να μπει στο Survivor, αναδημιουργώντας το περσινό love story ανάμεσα σε Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τι γνωρίζουμε για Πελαγία

Η Πελαγία με τις εκρηκτικές αναλογίες, έχει γεννηθεί στην Αθήνα και εργάζεται ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλη εταιρία. Στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στο «Deal» και στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη. Στο Survivor φοβάται μόνο τον εαυτό της και κανέναν άλλον ενώ είχε δηλώσει πανέτοιμη να εξερευνήσει τον εαυτό της στις νέες συνθήκες διαβίωσης και να κατέβει στους στίβους μάχης.

Δες τα καλύτερα σχόλια για την Πελαγία παρακάτω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Survivor: Πάρτυ στο Twitter με τις αγκαλιές της Μυριέλλας - Μπαίνει στο παιχνίδι ο 'Αρης Σοϊλέδης;

Survivor: Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γελάει με το φλέρτ της Μυριέλλας - Γιατί την αποκάλεσε αμαζόνα

Βασάλος- Βαλαβάνη και Κατσούλης - Ρουμελιώτη: Η κοινή φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο