Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουινέλης σε εξόρμηση στη θάλασσα - Η σπάνια photo με την κόρη τους, Ανατολή

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουινέλης σε εξόρμηση στη θάλασσα - Η σπάνια photo με την κόρη τους, Ανατολή

Όλη η οικογένεια Κουινέλη στην παραλία για μερικές τρυφερές αναμνήσεις.

Η περασμένη Κυριακή (17/01) ήταν μία μέρα με πιο γλυκό πρωινό σε σχέση με τα προηγούμενα. Ο ήλιος εμφανίστηκε δειλά και, μιας που οι περισσότεροι δεν είχαν δουλειές, βγήκαν έξω για να απολαύσουν τη βόλτα τους με τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Οι διάσημοι δεν έκαναν κάτι διαφορετικό.

Η Ήβη Αδάμου, για παράδειγμα, αποφάσισε με την οικογένειά της, τον Μιχάλη Κουινέλη και την κόρη τους, Ανατολή, να κάνουν μία σύντομη εξόρμηση στη θάλασσα και να αγναντέψουν το υπέροχο σκηνικό.



Η εξόρμηση της Ήβης Αδάμου στην παραλία

Όλη η οικογένεια της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουινέλη βρέθηκε στην παραλία εκμεταλλευόμενη την ηλιόλουστη ημέρα. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2011 και τις περισσότερες φορές κρατάει τη σχέση του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, όμως, ενίοτε μοιράζεται με το κοινό κάποιες στιγμές από την ευτυχία του. Όπως τη χτεσινή..

https://www.instagram.com/p/CYzS3pbofCA

«Μια όμορφη μέρα…μια βόλτα…μια οικογένεια…πολλή αγάπη…
@michalis_stavento
#myanatoli #preciouspeople#preciousmoments», έγραψε η τραγουδίστρια στην ανάρτηση.



Η δεμένη σχέση του ζευγαριού

Ήβη και Μιχάλης είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους και με κάθε ευκαιρία το δείχνουν και στο κοινό. Στη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Αδάμου επαίνεσε τον πατέρα της κόρης της και έκοψε κάθε σχόλιο που προσπαθεί να φθείρει τη σχέση τους.

«Δε σηκώνω κουβέντα στο θέμα του Μιχάλη. Δηλαδή, ήθελα αυτόν τον άνθρωπο, για όλους αυτούς τους λόγους που είπες και άλλους τόσους που κάθε μέρα ανακαλύπτω όλο και πιο πολύ. Μόνο αυτή η ποιότητα που λες, που δεν υπάρχει εύκολα στις μέρες μας, στους άνδρες. Είναι ένας άνδρας με πάρα πολλή ποιότητα, πυγμή σε αυτά που θα πει, κρατάει πάντα τον λόγο του, προστατευτικός, είναι ρε παιδί μου όπως πρέπει για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

Ήβη Αδάμου: «Δεν σηκώνω κουβέντα για τον Μιχάλη»-Η αποκάλυψη για την κόρη της και τον Stavento

Η Ανατολή έχει αδυναμία στον μπαμπά

Η Ανατολή γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2018 και η μαμά της έχει προτιμήσει να την κρατήσει γενικά μακριά από τα social media, κάνοντας πολύ σπάνιες εμφανίσεις. Το γλυκό κοριτσάκι είναι τώρα 3,5 ετών, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά έχει πει η Αδάμου, «είναι ένα παιδί ανεξάρτητο και περνάει καλά ό,τι και να κάνει». Την ίδια ημέρα των δηλώσεών της στο Happy Day, η τραγουδίστρια είπε επίσης πως η Ανατολή έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της. «Αν τη ρωτήσεις ποιο τραγούδι θέλει να βάλουμε στο ραδιόφωνο, της μαμάς ή του μπαμπά, φυσικά θα πει του μπαμπά. Του έχει τεράστια αδυναμία. Και σε μένα έχει αλλά με τον μπαμπά υπάρχει κάτι παραπάνω», είπε η Αδάμου.

Συνέχισε παρακάτω για όλες τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από την εξόρμησή τους στην παραλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελένη Φουρέιρα: «Κοιτάω τον Μποτία και λέω να είναι καλά η μητέρα σου που σ' έκανε τόσο όμορφο»

Η Πελαγία του Survivor έγινε meme με την επιδοσή της και την τρολάρουν μέχρι και οι συμπαίκτες της

Νέο σίριαλ ανάμεσα σε Kayne West και Kim Kardashian: Εμφανίστηκε στο πάρτι της κόρης Chicago