MasterChef: Τα... πόδια της Φαίης Σκορδά ο Σωτήρης Κοντιζάς και τα απίστευτα memes στο Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
MasterChef: Τα... πόδια της Φαίης Σκορδά ο Σωτήρης Κοντιζάς και τα απίστευτα memes στο Twitter

Οι Σέρρες και η Άνω Πορόια είχαν την τιμητική τους. Οι παίκτες που συγκίνησαν και τα σκηνικά που θύμισαν Emily in Paris!

Η καλύτερη συνταγή για την επιτυχία στις οντισιόν του Masterchef, είναι το χιούμορ των κριτών (και όχι πάντα τα ταλέντα των παικτών) και στο χθεσινό επεισόδιο «κέντησαν» και θύμισαν στο κοινό παρέα εφήβων που αυτοτρολάρονται διαρκώς. Για αυτό και οι τηλεθεατές τους αποζημίωσαν στα social media και στο Twitter με τα καλύτερα memes τους και τα σχόλιά τους. Και κάπως έτσι τυχαία, μάθαμε και τι συνδέει τον Σωτήρη Κοντιζά με τη Φαίη Σκορδά και αυτό το ακούσαμε για πρώτη φορά από τον ίδιο τον κριτή του διαγωνισμού μαγειρικής. Όπως ακούσαμε από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ότι το αυγολέμονο πετυχαίνει μόνο αν στέλνεις παράλληλα...φιλάκια.


https://www.instagram.com/p/CY2Hv7OKi7x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Ιάπωνας από τις Σέρρες και τα πόδια της Φαίης Σκορδά

Ο παίκτης Νίκος Παπαδόπουλος συγκίνησε τους κριτές με το προσωπικό του μήνυμα θάρρους και δύναμης. Κατόρθωσε να ξεπεράσει ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας και ενώ οι γιατροί του έδιναν ένα πολύ μικρό ποσοστό για να ζήσει μετά από πολλαπλές εγχειρήσεις στον εγκέφαλο, εκείνος τα κατάφερε. Πριν τους συγκινήσει όμως τους έκανε να μάθουν μία πολύ χρήσιμη πληροφορία. Ο παίκτης καταγόταν από τις Σέρρες και ο Σωτήρης Κοντιζάς θύμισε στον Πάνο Ιωαννίδη και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως και εκείνος από την πλευρά του πατέρα του και της γιαγιάς του, έχει καταγωγή από το χωριό Άνω Πορόια. Στην έκπληξη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου πρόσθεσε και πως από εκεί κατάγεται και η Φαίη Σκορδά. Και τους άφησε άφωνους με το κοπλιμέντο στην παρουσιάστρια, λέγοντας ..«Τα...πόδια της tv»



Όμως η ιστορία δεν είχε τέλος με αυτό μόνο το αστείο, γιατί ακολούθησε σε επόμενο παίκτη και δεύτερη διευκρίνιση για την αγάπη του Σωτήρη Κοντιζά εκτός από τις Σέρρες και για την Λάρισα (τόπο καταγωγής της πεθεράς του όπως μας θύμισε στο προηγούμενο επεισόδιο). Ο υποβολέας Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε τη διαφορά και θύμισε ξανά μέχρι και το αστείο για το ενοίκιο.



Μέχρι να περάσουμε στον επόμενο παίκτη, τον Γιάννο που γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά μεγάλωσε στο Βέλγιο και φάνηκε ξεκάθαρα εκ του αποτελέσματος, πως έχει μεγάλο ταλέντο στη μαγειρική και να το θυμηθείτε πως θα είναι από τα φαβορί. Εκεί ξεκίνησαν το μάθημα γαλλικών. Με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο μεταφραστή.



Το Twitter λάτρεψε τον παίκτη τον οποίο οι φίλοι του τον φωνάζουν Κινγκ Κονγκ λόγω σωματικής διάπλασης, αλλά το κοινό στα social media τον παρομοίωσε με τον Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ. Γλυκύτατη επίσης και η Ταμάρα από την Γεωργία και με λίγο...θράσος παραπάνω ο Γρηγόρης που θύμισε τον περσινό Ιωάννη και έκανε την γκάφα της γκάφας όταν τον ρώτησε ο Πάνος Ιωαννίδης: «Εχθρός του καλού;». Ο κακός, απάντησε ο παίκτης και το τρολάρισμα δεν σταμάτησε από το κοινό στο Twitter. Η σωστή φράση είναι πως, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

ioannidis

Πάντως αγαπημένο viral του κοινού- αυτή τη φορά στο Instagram- έχει γίνει το σακάκι που φόρεσε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο τρέιλερ του διαγωνισμού μαγειρικής και το φόρεσε στο καμαρίνι και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δημιουργώντας έτσι ένα απίστευτο meme.


https://www.instagram.com/tv/CYpBj5UBWkW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και σας έχουμε και ένα ακόμη για το τέλος, πριν διαβάσετε στη photo gallery που ακολουθεί τα καλύτερα σχόλια των χρηστών του Twitter.


https://www.instagram.com/tv/CYt5WXah3hk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

MasterChef: Το κοινό στο Twitter ανακάλυψε τους νέους Τζιοβάννι και Μαρίνα και τρόλαρε Κουτσόπουλο

Masterchef: H μεγάλη ανατροπή στον διαγωνισμό και τα χιουμοριστικά σχόλια των κριτών

5 παίκτες του MasterChef μιλούν στο Queen.gr για τις στιγμές που δεν ξεχάσουν από τον διαγωνισμό