Η Δέσποινα Βανδή απάντησε με ένα story στα σχόλια για την selfie με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή απάντησε με ένα story στα σχόλια για την selfie με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή είναι αποφασισμένη να ζήσει την ζωή της με τον τρόπο που η ίδια θέλει και το story της φανερώνει αυτό ακριβώς.

Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα πέρασαν από τη στιγμή που η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε το πρώτο πρώτο story αγκαλιά με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπσιμπίκη, αποκαλώντας τον «my love».

Όπως ήταν φυσικό, αυτή η δημόσια παραδοχή αγάπης στα social media της Δέσποινας, δημιούργησε πλήθος αντιδράσεων και φαίνεται πως η 52χρονη τραγουδίστρια δέχτηκε και η ίδια πολλά μηνύματα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η έμμεση απάντηση τηε Βανδή

Η Δέσποινα, που δεν συνήθιζε στον γάμο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη να κάνει δημοσιεύσεις στο Instagram μαζί με τον πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστή, δείχνει μια πιο ανοιχτή διάθεση στον νέο της δεσμό με τον ηθοποιό.

vandi bisbikis3

Η Δέσποινα Βανδή αποκαλεί «My Love» τον Μπισμπίκη στη νέα κοινή τους φωτογραφία στο Instagram

Πρόσφατα άλλωστε η Βανδή βρέθηκε και στο θέατρο όπου παίζει ο Μπισμπίκης ενώ το ξεκίνημα είχε γίνει με ένα story για την ταινία του ηθοποιού «Άνθρωποι και ποντίκια».



Στην κριτική που φέρεται να δέχτηκε η Δέσποινα πάντως, απάντησε με ένα story όλο νόημα:

«Μόνος δεν κοιμάται κανείς, καθένας κάτι παίρνει αγκαλιά τη νύχτα. Άλλος τον εγωισμό, άλλος την αξιοπρέπεια, άλλος τα λάθη και ο τυχερός την αγάπη», έγραψε χαρατκηριστικά η Βανδή.

Ο έρωτας μεγαλώνει:

Πρώτος για τη σχέση του με τη Δέσποινα, μίλησε δημόσια ο Μπισμπίκης. Ο πρωταγωνιστής από τα Κομάντα και Δράκοι του Mega, βρέθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί σχετικά με τη σχέση με τη Βανδή.

«100%. Όσες φορές έχουμε βγει έξω, είμαι 100% φυσιολογικός αν δεν ήταν παπαράτσι κι όλα αυτά. Το ξέρω ότι θα συμβεί αλλά δεν με ενδιαφέρει. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή κάποιοι άνθρωποι έχουν αποφασίσει να σε κυνηγάνε από πίσω με μια κάμερα. Δεν είμαι άνθρωπος που κρύβομαι. Δεν έχω κρυφτεί. Δεν με ενδιαφέρει αυτό», είχε πει ο Μπισμπίκης για να συμπληρώσει.



«Είναι ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου είμαι ευτυχισμένος, Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα», είχε πει ο Μπισμπίκης χαρακτηριστικά.

Μένει να δούμε και το πρώτο κοινό post ανάμεσα σε Βανδή και Μπισμπίκη, όπως είχε κάνει και η Jennifer Lopez με τον Ben Affleck στα γενέθλιά της!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο «σ' αγαπώ» on camera (video)

Βανδή - Μπισμπίκης: Τη μαντινάδα του Μανώλη Κονταρού για τη σχέση τους δεν την έχεις ακούσει

Πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση για Βανδή - Μπισμπίκη: Το παρασκήνιο και το χρονικό της σχέσης