Μας... πούντιασαν τον Bradley Cooper! Έμεινε γυμνός για 6 ώρες στα γυρίσματα του «Nightmare Alley»

Ιωάννα Τζανή
Μας... πούντιασαν τον Bradley Cooper! Έμεινε γυμνός για 6 ώρες στα γυρίσματα του «Nightmare Alley»

Ήταν ολόγυμνος μπροστά σε ολόκληρη την παραγωγή και τους συναδέλφους του.

Η υποκριτική θέλει θυσίες και γι' αυτό ο Bradley Cooper δεν παραπονέθηκε όταν κλήθηκε να μείνει εντελώς γυμνός για έξι ολόκληρες ώρες στα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας του «Nightmare Alley».

Σε συνέντευξή του στο «The Business» του KCRW, ο 45χρονος θυμήθηκε τη σκηνή που γύρισε με την ηθοποιό Toni Collette σε μία μπανιέρα και διηγήθηκε το πόσο... άβολα ένιωσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

ladygaga cooper5

H Lady Gaga και ο Bradley Cooper αποκάλυψαν την αλήθεια για τη σχέση τους

«Ακόμα θυμάμαι εκείνη την ημέρα, Ήμουν εντελώς γυμνός μπροστά σε όλους για έξι ώρες, και ήταν η πρώτη μέρα γυρισμάτων της Toni Collette. Ήταν αρκετά βαρύ», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συμπλήρωσε:«Το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ταινίας, προκειμένου να το κάνουμε να φαίνεται πραγματικό, απαιτούσε να είμαστε γυμνοί συναισθηματικά και ψυχικά».


https://www.instagram.com/p/CY28W-EI_Hq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η γυμνή σκηνή του Bradley Cooper δεν ήταν απλή υπόθεση για εκείνον!

Ο Bradley Cooper δήλωσε ότι το να γυρίσει μία γυμνή σκηνή δεν ήταν απλή υπόθεση για εκείνον, αλλά μια πολύ σημαντική εμπειρία, ειδικά από τη στιγμή που το γύρισμα γινόταν για μια ταινία του σπουδαίου σκηνοθέτη Guillermo del Toro. «Με θυμάμαι να διαβάζω το σενάριο και να σκέφτομαι πως έτσι είναι η ιστορία και πρέπει να το κάνω», πρόσθεσε.



Τον Ιούνιο του 2021, ο ηθοποιός μίλησε για τα εμπόδια που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας εξαιτίας της πανδημίας, αναφέροντας σε συνέντευξή του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca ότι «γυρίζουμε το "Nightmare Alley" τα τελευταία δυόμισι χρόνια».

Και πρόσθεσε:

«Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Όχι μόνο γίναμε φίλοι δια βίου μεταξύ μας, αλλά ήταν μια καλλιτεχνική εμπειρία».

Cover photo: @bestmovie_mag

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Bradley Cooper: Πολιορκεί ξανά την Irina Shayk μετά τις φήμες για τον Kanye

Έχεις δει τελευταία την κόρη των Bradley Cooper-Irina Shayk;