Η εξομολόγηση της Bella Hadid για τα δύο δύσκολα χρόνια: «Είμαι σε δύσκολη ψυχική κατάσταση»

Πατούλια Κατερίνα
Η εξομολόγηση της Bella Hadid για τα δύο δύσκολα χρόνια: «Είμαι σε δύσκολη ψυχική κατάσταση»

Η Bella δήλωσε πως η ψυχική της υγεία ήταν τόσο μπερδεμένη που σταμάτησε να βγαίνει από το σπίτι.

Η κατάσταση της Bella Hadid παραμένει δύσκολη και μπερδεμένη. Στο περιοδικό WSJ μίλησε η 25χρονη Bella Hadid η οποία εξήγησε πως η κατάσταση της ψυχικής υγείας της παραμένει δύσκολη.

To σούπερ μοντέλο αποκάλυψε πως ήταν σε τέτοια κατάσταση που δεν έβαζε ρούχα για να βγει έξω ειδικά από το άγχος πως θα υπάρχουν φωτογράφοι που θα τραβήξουν φωτογραφίες της.

Δεν έβγαινε από το σπίτι- δεν έχει στιλίστα εδώ και δύο χρόνια

«Η περσινή χρονιά ήταν σημαντική για εμένα για να μάθω πως ακόμα κι αν οι άνθρωποι μιλούσαν για το στυλ μου, δεν είχε σημασία γιατί ήταν το προσωπικό μου στυλ. Όταν φεύγω από το σπίτι το πρωί σκέφτομαι, αν τα ρούχα με κάνουν χαρούμενη κι αν νιώθω καλά και άνετα», είπε η Bella.



Το μοντέλο της Victoria’s Secret είχε νωρίτερα μιλήσει για την ψυχική της υγεία και πόσο υπέφερε από το άγχος και την κατάθλιψη.

«Το κοινωνικό στρες ήταν κάτι που σιγά σιγά με κατέλαβε καθώς μπήκα στην δεκαετία των είκοσι. Μου ήταν δύσκολο να βγω έξω χωρίς να πιω ένα ποτό για να ηρεμήσω τα νεύρα μου, γεγονός που με έκανε να μην βγαίνω έξω καθόλου και να πηγαίνω από δουλειά σε δουλειά. Με μια τέτοια ζωή που με σπρώχνει σε μια κοινωνικά αποδεκτή νόρμα. Μαζί με το να δουλεύω επί 13 ώρες κάθε μέρα, ήταν μια ζωή που δεν ήτα βιώσιμη για μένα», εξήγησε η Hadid.

Τον περασμένο Νοέμβριο η Hadid είχε επίσης παραδεχτεί πως κλαίει καθημερινά:

«Τα social media δεν δείχνουν την αλήθεια. Για όποιον δυσκολεύεται, να το θυμάστε. Μερικές φορές το μόνο που πρέπει να ακούσεις είναι ότι δεν είσαι μόνος. Οπότε από εμένα σε εσάς, δεν είστε μόνοι. Σας αγαπώ, σας βλέπω και σας ακούω. Η αυτοβοήθεια και η ψυχική ασθένεια -αυτή η χημική ανισορροπία - δεν είναι γραμμική και είναι σχεδόν σαν τρενάκι εμποδίων που ρέει και έχει σκαμπανεβάσματα και τις δύο πλευρές. Αλλά θέλω να ξέρετε πως υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ και το τρενάκι του λούνα παρκ πάντα σταματάει τελείως κάποια στιγμή. (Υπάρχει πάντα χώρος για να ξεκινήσεις ξανά, αλλά για μένα ήταν πάντα ωραίο να ξέρω ότι ακόμα κι αν είναι λίγες μέρες, εβδομάδες ή μήνες, αυτό βελτιώνεται, σε κάποιο βαθμό, έστω και για μια στιγμή)», είχε τονίσει η Bella και συνέχισε γράφοντας όσα θα δεις στην gallery.

bellahadid dakria katathlipsi 5

Η Bella Hadid αποκάλυψε ότι κλαίει κάθε μέρα και κάθε νύχτα τα τελευταία χρόνια