Γη της ελιάς: Εξοργισμένο το κοινό με την Αρετή -Αντιδράσεις με την επιστροφή Φίλιππου και Βασιλικής

Ιωάννα Τζανή
Γη της ελιάς: Εξοργισμένο το κοινό με την Αρετή -Αντιδράσεις με την επιστροφή Φίλιππου και Βασιλικής

Το κοινό στο Twitter δεν αντέχει άλλο τη συμπεριφορά της Αρετής και τα έχει βάλει μαζί της, ενώ ο Φίλιππος και η Βασιλική επιστρέφουν στη Μάνη.

Ο Πότης τα έκανε... μαντάρα και τώρα... ποιος είδε τους Καπερνάρους και δεν τους φοβήθηκε στη Γη της ελιάς. Μετά την αποκάλυψη του κρυφού γάμου του Φίλιππου και της Βασιλικής, οι αντιδράσεις της οικογένειά της δε θα είναι καθόλου καλές, με το Twitter αυτή τη φορά να τα βάζει με την Αρετή, καθώς τη θεωρεί απαράδεκτη μάνα.

Εν τω μεταξύ, ο Φίλιππος θα καταφέρει να πείσει τη Βασιλική να επιστρέψουν στη Μάνη και να αντιμετωπίσουν τους πάντες, όμως η Αρετή μόλις δει την κόρη της δε θα μπορέσει να κρατηθεί και θα της ορμήσει!

gi tis elias 45

Γη της ελιάς: Ο Πότης μπαίνει στο στόχαστρο του κοινού και ο Στάθης είναι εκτός εαυτού

Ο Στάθης εναντίον όλων

Στο αποψινό επεισόδιο (19/1/21), ο Στάθης πηγαίνει στο σπίτι των Στεφανέων και απαιτεί να μάθει πού βρίσκεται η Βασιλική, για να της πει κατά πρόσωπο όλα αυτά που τον πνίγουν. Ωστόσο, η Χάιδω και ο Φίλιππος αρνούνται να του δώσουν πληροφορίες και έτσι γίνονται εκείνοι αποδέκτες της οργής του.


https://www.instagram.com/p/CY4GMRxNoX5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ούτε η Μαργαρίτα, όμως, θα καταφέρει να αποφύγει τη σύγκρουση μαζί του. Ο Στάθης της μιλά απαξιωτικά και την κατηγορεί για ανευθυνότητα. Πιο σκληρός, όμως, θα είναι με τον Λυκούργο, τον οποίο θεωρούσε στενό του φίλο.

Ο Φίλιππος αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα και πηγαίνει στην Αθήνα αποφασισμένος να ζητήσει από τη Βασιλική να σταματήσουν να κρύβονται και να γυρίσουν μαζί στη Μάνη. Παρόλο που εκείνη στην αρχή θα προβληματιστεί και θα αρνηθεί, τελικά ο Φίλιππος θα την πείσει και το ζευγάρι θα επιστρέψει στον τόπο του, αντιμετωπίζοντας την οργή της οικογένειάς της.

Ωστόσο, ο Φίλιππος θα είναι εκεί κάθε ώρα και στιγμή για να την προστατέψει, ακόμα και τη στιγμή που η μητέρα της, η Αρετή, θα πάει να τη χτυπήσει.



Επανασύνδεση Μάνου - Μαρίνας

Μετά την απόφαση του Ισίδωρου να γράψει τη μισή του πειρουσία στην Αντιγόνη, ο Μάνος εναντιώνεται και του ανακοινώνει ότι μετά το Πάσχα θα παντρευτεί τη Μαρίνα με θρησκευτικό γάμο, αδιαφορώντας για την κατακραυγή του κόσμου.

Μάνος και Μαρίνα, λοιπόν, είναι ξανά μαζί και αρχίζουν να κυκλοφορούν ελεύθερα σαν ζευγάρι, χωρίς να υπλογίζουν καθόλου τα αδιάκριτα βλέμματα και τα σχόλια των υπολοίπων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γη της ελιάς: Το κοινό στο Twitter θέλει να γυρίσει στη Μάνη η Αθηνά - Η μητέρα της στην αντεπίθεση

Γη της ελιάς: Το Twitter δόξασε τη Μαργαρίτα - Ο Φίλιππος δίνει έγκριση στη νέα σχέση της Χάιδως