Spoiler Άγριες Μέλισσες: Μαμά θα γίνει η Ελένη ενώ ο Λάμπρος κινδυνεύει - Η νέα είσοδος στο Διαφάνι

Κατερίνα Μπούσιου
Spoiler Άγριες Μέλισσες: Μαμά θα γίνει η Ελένη ενώ ο Λάμπρος κινδυνεύει - Η νέα είσοδος στο Διαφάνι

Τα χαρμόσυνα νέα εναλλάσονται μαζί με τα δυσάρεστα και τα δύσκολα. Ένα αγαπημένο πρόσωπο από τα παλιά επιστρέφει για να κλέψει την καρδιά της Βιολέτας.

Εδώ και δύο χρόνια έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε ένα σωρό δυσκολίες με τους τηλεοπτικούς μας ήρωες στο Διαφάνι και στις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1 και με κάποιο τρόπο να παιδευόμαστε και εμείς μαζί τους. Τώρα όμως με κάποιους έρωτες που θα φέρουν μεγάλα πάθη αλλά και με άλλα χαρμόσυνα νέα που θα έρθουν κυρίως στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, θα μας αλλάξει για λίγο η διάθεσή μας και θα φέρει λίγη αισιοδοξία στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Γιατί πολλά είναι αλήθεια τα φονικά και οι ίντριγκες στις φετινές σειρές της μυθοπλασίας.


https://www.instagram.com/p/CY6S6pLqr-G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έρχεται ο Σεβαστός junior

Από τον Σεπτέμβριο σας είχαμε ενημερώσει, για όσα είχε πεί η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη στην παρουσίαση του βιβλίου της, λέγοντας πως ο δάσκαλος και η Ελένη θα αποκτήσουν τελικά παιδιά. Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και ο καλός Σεβαστός θα γίνει μπαμπάς. Η Ελένη θορυβείται από κάποιες αδιαθεσίες, θα καλέσει τη Ρίζω και μαζί θα πιστοποιηθεί το ευχάριστο γεγονός. Σε τι περιβάλλον όμως συμβαίνουν όλα αυτά; Με τον Ακύλα έτοιμο να τους σκοτώσει βάζοντας μπροστά το νέο σχέδιο εξόντωσης και με τον Λάμπρο να έχει θέσει ήδη την ζωή του σε κίνδυνο συμμετέχοντας κρυφά στην νέα οργάνωση της ΕΑΚ.

lambros

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Λάμπρος και Λενιώ γίνονται γονείς και δυο δίκες συγκλονίζουν το Διαφάνι!

Ο Μπάμπης κάνει....σαματά με την Κορίνα

Ο υιός Βαμβακάς από το φλέρτ θα περάσει τελικά στο να κάνει σχέση με την Κορίνα, ότι και αν σημαίνει αυτό. Που τι σημαίνει; Ότι βασικά τα βάζει με τον Μελέτη. Η Κορίνα είναι φουλ ερωτευμένη μαζί του και κανείς από τους δύο δεν υπολογίζει τις συνέπειεις των πράξεων του. Φυσικά και θα τους πάρει είδηση κάποια στιγμή ο σύζυγός της. Όμως μπορεί να το δεί και ως ανακούφιση το ενδεχόμενο να χωρίσουν.

mpampis

Από την άλλη πλευρά ένας άλλος ήρωας που είχαμε αγαπήσει, είναι πλέον εδώ στο Διαφάνι. Ο αδιόρθωτος και επιπόλαιος Σταμάτης και σύζυγος (ακόμη στα χαρτιά) της Βιολέτας επιστρέφει κάπως αλλαγμένος και αυτό από μόνο του είναι ανακουφιστικό. Δεν θα της κάνει ιδιαίτερη νύξη για να βγάλουν επιτέλους αυτό το διαζύγιο (τα παλιά χρόνια βλέπετε δεν έβγαιναν τόσο εύκολα) αλλά θα καταφέρει με την πονηριά του να ξαναριζώσει στο χωριό. Η παρουσία του δεν θα περάσει απαρατήρητη. Και οι σκοποί του δεν θα φανούν από την αρχή. Γιατί μην ξεχνάμε ότι θα επηρεαστεί και εκείνος από το πολιτικό περιβάλλον. Η Βιολέτα, ευάλωτη μέχρι στιγμής συναισθηματικά, αρχικά θα θυμώσει, αλλά στο τέλος θα συμβιβαστεί. Γιατί ο Σταμάτης, αν θυμάστε στην τελευταία του περσινή σκηνή πριν φύγει από το χωριό, έδειξε και την ευαίσθητη πλευρά του.



Επιτέλους και λίγη χαρά σε αυτό το χωριό που έχει περάσει τα πάνδεινα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Λεωνίδας Κακούρης στο Queen.gr: «Νοσούσα ήδη από κορονοϊό ενώ έκανα την τρίτη δόση του εμβολίου»

Η Λήδα Ματσάγγου στο Queen.gr: «Με έχουν αποκαλέσει μέχρι και αντροχωρίστρα για τον ρόλο μου»

Άγριες Μέλισσες: 'Ενας γάμος μια αποκάλυψη αλλά και μια απόπειρα δολοφονίας