Machine Gun Kelly: Ο πονηρός τρόπος που βρήκε για να μην τον χωρίσει ποτέ η Megan Fox!

Ιωάννα Τζανή
Machine Gun Kelly: Ο πονηρός τρόπος που βρήκε για να μην τον χωρίσει ποτέ η Megan Fox!

Η αγάπη πονάει... Το ειδικό αξεσουάρ που θα την κρατήσει για πάντα κοντά του - ή τουλάχιστον έτσι νομίζει ο ίδιος!

Πριν από έξι ημέρες, ο Machine Gun Kelly γονάτισε έξω από το Spa Botanico στο Ritz-Carlton Dorado Beach του Puerto Rico και έκανε πρόταση γάμου στην καλή του, Megan Fox, προσφέροντάς της ένα μονόπετρο αξίας 340.000 δολαρίων.

Μιλώντας στην αμερικανική Vogue, ο μουσικός αποκάλυψε μια περίεργη ιδιορρυθμία που ζήτησε να έχει το δαχτυλίδι αρραβώνων της Megan Fοx, η οποία θα την κάνει να μείνει κοντά του... για πάντα!

meghan fox arrabonas 2

Η Megan Fox είπε ναι στην πρόταση γάμου του Machine Gun αλλά όλοι μιλούν για την Kim με τον Pete

«Το δέσιμο του δαχτυλιδιού αποτελείται στην πραγματικότητα από αγκάθια. Έτσι, αν προσπαθήσει να το βγάλει, θα πονέσει. Άλλωστε, η αγάπη πονάει!», εξήγησε ο 31χρονος.


https://www.instagram.com/tv/CYpdvOgJ4eP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι λεπτομέρειες του εντυπωσιακού μονόπετρου

Ο Machine Gun Kelly αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι σχεδίασε το μονόπετρο σε συνεργασία με τον Βρετανό κοσμηματοπώλη Stephen Webster.

Στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε προκειμένου να ανακοινώσει τον αρραβώνα του με τη Megan Fox, ο μουσικός έγραψε: «Ξέρω ότι παραδοσιακά η πρόταση γάμου γίνεται με ένα δαχτυλίδι, αλλά σχεδίασα με τον Stephen Webster να είναι δύο: το σμαράγδι (η πέτρα της γέννησής της) και το διαμάντι (η πέτρα της γέννησής μου) σε δύο μαγνητικές ζώνες από αγκάθια που ενώνονται ως δύο μισά της ίδιας ψυχής σχηματίζοντας τη σκοτεινή καρδιά που είναι η αγάπη μας».



Στη νέα του συνέντευξη στη Vogue με τη Megan Fox, ο μουσικός είπε ότι ένας από τους πολύτιμους λίθους είναι «ένα καθαρόαιμο κολομβιανό σμαράγδι, χωρίς καμία επεξεργασία. Ήταν απλώς σκαλισμένο στο δάκρυ, κατευθείαν έξω από το ορυχείο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Megan Fox και Machine Gun Kelly πιο ερωτευμένοι από ποτέ στα Billboard 2021

Η Megan Fox μιλά ανοιχτά για τη δυσμορφική διαταραχή που αντιμετωπίζει - «Είμαι βαθιά ανασφαλής»